NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Jillian

Vlasnica butika -Šangaj

Život u Šangaju za ovu 25-godišnju poduzetnicu je stresan jednako kao I sam Šangaj. Pretrpan raspored I zagađenje ne pogoduju njenoj koži.

Natrag

8 dana u životu Jillian

DAN 1: KRATKI PREGLED

1

“ SVIĐA MI SE ŠTO JE SVAKI DAN DRUGAČIJI.Sretna sam što radim u maloprodaji odjeće i vodim vlastiti posao. Odrasla sam u Velikoj Britaniji i uživam u kulturološkim razlikama ovdje u Kini. Neki misle da živim san svake djevojke, ali prijatelji koji također vode svoj posao suosjećaju s njegovom stresnom stranom. Uvijek postoje dani kad se pritisak vidi na mojoj koži. Toliko o glamuru!

“ VOLIM SE POČASTITI S VREMENA NA VRIJEME.Uglavnom se hranim zdravo, no ponekad je lijepo popustiti iskušenjima! U Kini se jako puno svakodnevice vrti oko hrane.

“ JUTARNJA RUTINA JE NAJJEDNOSTAVNIJA MOGUĆA.Koristim Vichy Idealia Serum prije jutarnje i večernje hidratacije. Međi nama, stavljam malo više proizvoda na problematična područja! Nježan je, svilenkast i lako se nanosi. Kad ga nanesem, koža je svježa unatoč stresu i zagađenju s kojima se svaki dan bori. Ne mogu dočekati da vidim razliku nakon nekoliko dana. Nadam se brzom oporavku!

“ VOLIM ČITATI.Dobra mi knjiga pomaže da se riješim stresa nakon napornog dana. To je pravi užitak.

DAN 2: UŽURBAN DAN

2

“ OBIČNO RADIM 6 DANA TJEDNO.Vođenje vlastitog posla utječe na sve aspekte mog života, no na sreću dosta sam fleksibilna u planiranju dana iako onekad moram žrtvovati društveni život ili praznike jer se preklapaju s poslom. Rijetko kupujem odjeću, ali pratim trendove.

“ MOJ IDEALNI DAN ČINI SRETAN KUPAC.To je možda šablona, ali kad nisu sretni oni, nisam ni ja. Uspješno vođenje butika ovisi o 1000 sitnih detalja. Jako pazim da sve bude kako treba.

“ PUNO SE SOCIJALIZIRAM I TO SE VIDI NA MOJOJ KOŽI.Navečer uglavnom jedem vani s prijateljima. Često kasno zaspim i ne spavam uvijek dovoljno. Ponekad sam vani i do 4 ujutro. Moja je koža sklona bubuljicama i sivkasta kad sam umorna, posebno ako sam popila koje piće večer prije.

DAN 3: UREĐENJE DOMA

3

“ POSTOJE I DRUGE STVARI OSIM POSLA.Volim provoditi vrijeme kod kuće uređujući svoj dom. Uvijek težim savršenstvu i uređivanje je dio toga.

“ LIČENJE SOBE PRIČINJAVA MI ZADOVOLJSTVO.Oduševljava me ta transformacija. Radije to činim sama nego da nekome platim.

“ PONOVNO JEDEM U HODU, TO NIJE DOBRO ZA MOJU KOŽU.Traženje savršene vaze ima i loših strana - danas nisam pošteno jela! No, barem počinjem osjećati učinke Idealia seruma. Zbog mog načina života moj je ten uglavnom  sivkast, ali primijetila sam da je glađi i bolje izgleda.

“ TRAŽENJE NAMJEŠTAJA JE POPUT HOBIJA.Kad imam vremena, volim potražiti neki posebni komad namještaja. To je pustolovina kojoj ne mogu odoljeti - bili biste iznenađeni što sve možete pronaći u Šangaju.

DAN 4: VRIJEME ZA ODMOR

4

“ NIKAD SE DUGO NE ODMARAM.Moj dan je započeo s malo joge I zdravim doručkom integralnog tosta I voća. Čak I kad nisam blizu dućana, imam milijun stvari za napraviti. To baš I nije ideja slobodnog dana! 

“ ŠALICA ČAJA JEST PRILIKA ZA PREGLEDAVANJE MAILOVA.Radim na detaljima oko novih web-stranica za moj butik. Ako web-dizajnerima ne dam odmah povratnu informaciju, to će usporiti projekt. Ne želim probiti rokove.

“ I MOJOJ JE KOŽI POTREBAN PREDAH.Kasno lijeganje, zagađenje, neunošenje dovoljno vode. Znam da nisam uvijek najbolji prijatelj svojoj koži. No, postoji jedna stvar koju činim, a izgleda da pomaže poništiti štetu-Vichy Idealia Serum je postao dio moje dnevne rutine.

“ BOJIM SE DA ĆE ZAGAĐENJE POSTARATI MOJU KOŽU.Poput svih velikih gradova, I Šangaj ima problem poprilično zagađenog zraka što definitivno moju kožu čini sivkastom. Primijetila sam da izgledam umornije u Šangaju nego u Londonu. Ili sam možda samo starija!

DAN 5: VEČERNJI IZLAZAK

5

“ MODNI SVIJET NIKAD NE SPAVA.Volim biti dio toga. Osobe su toliko osebujne, uvijek sretnem hrpu prijatelja I to je odlična prilika da se sredim.

“ ŠANGAJ JE SVJETSKI GRAD.Uvijek se nešto događa I ja to koristim maksimalno. Vjerojatno ću sutra to platiti svojom kožom – bit će suha I gruba, a ja ću izgledati kao starica od 100 godina! Moram piti više vode.

“ GLEDAM NA TO KAO SPOJ POSLA I UŽITKA.Moram pratiti modne događaje, no pazim I da to bude zabavni izlazak. Život je prekratak!

“ OVO JE SUPER ŽIVOT, ALI ME BOME ISCRPLJUJE.Dugi izlasci, nedovoljno sna, a možda I koje piće previše. Zagađenje neću ni spominjati. To je poput najgore noćne more za moju kožu! No, moram reći da već  nakon 5 dana uporabe Idealia Vichy Seruma moja koža izgleda bolje I glađa je.

DAN 6: BICIKLOM DO POSLA

6

“ ZAGAĐENJE I SUNCE – DVOSTRUKA OPASNOST ZA MOJ TEN.Ako želite negdje doći brzo u Šangaju, vozite bicikl. Tako ja uvijek idem na posao. No, to znači da kožu izlažem dvama najgorim neprijateljima. Zagađenju koje moju kožu čini sivkastom i suncu koje kožu isušuje I čini je hrapavom. Pročitala sam da Vichy Idealia Serum značajno obnavlja učinke zagađenja I sunca. Pitam se nije li to razlog zašto moje lice ima zdraviji sjaj no inače?

“ UVIJEK TRAŽIM ORIGINALNI NAČIN UREĐIVANJA IZLOGA.Primijetila sam na uličnom kisoku neko neobično cvijeće I boje su me nadahnule za zabavnu ideju za moj sljedeći izlog.

“ U BUTIKU SAM IZLOŽENA JA KOLIKO I ODJEĆA.Moji klijenti znaju tko sam I ja pokušavam izgledati što bolje. Dobrodošla pomoć je ako ne izbijaju bubuljice nakon noćnog izlaska.

“ SLOBODNA MINUTA ZA PROVJERU NOVOSTI NA MOJIM NOVIM WEB-STRANICAMA.Približavamo se završetku, no još ima na desetke tehničkih problemčića za riješiti.

DAN 7: DIGITALIZACIJA

7

“ UVIJEK IMA PROSTORA ZA PROMJENE U POSLJEDNJI ČAS.Gotovo sam spremna za predstavljanje novih web-stranica za moj butik. Svo to vrijeme provedeno pred ekranom ne čini moje lice najsvježijim u gradu...No, pošto sam perfekcionist, želim napraviti još neke preinake...Na kraju krajeva, to je moja slika I to je važno!

“ TIM ZASLUŽUJE PROSLAVU.Sretna sam što imam odličan tim developera I web-dizajnera koji mi pomažu prenijeti moj san online. Sad sam I službeno uživo na svjetskoj mreži na xinlelu.com!

“ U IME USPJEHA NA ŠANGAJSKI NAČIN!Odabrali smo popularni restoran za proslavu lansiranja naših web-stranica, a meni je bio retro-klasični. Evo jedne za moj scrapbook!

DAN 8: IZLAZAK S DEČKOM

8

“ STALO MI JE DO MOG IZGLEDA.Bez obzira izlazim li s dečkom ili pričam s klijentima, osjećam se bolje kad mi je koža svježa I hidratizirana.

“ ZDRAV RUČAK SA ZNATE VEĆ KIM.Ponekad je lijepo zaboraviti da sam žena od karijere I samo uživati s njim.

“ PRIMIJETILA SAM VIDLJIVO POBOLJŠANJE NA KOŽI.Nevjerojatno je da već nakon kratkog korištenja Vichy Idealia seruma mogu primijetiti razliku. Koža je glađa I sjajnija. Osjećam se kao da sam pobijedila zagađenje, sunce I moje kasne izlaske!