NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Snaga mineralizirane termalne vode iz francuskih vulkana za jaču kožu.

Vichy mineralizirana termalna voda

Snaga mineralizirane termalne vode za jaču kožu.

U srcu očuvane vulkanske regije Auvergne u Francuskoj izvire Vichy mineralizirana termalna voda. Nakon tisućljetnog puta kroz dubinu od 4000 metara, Vichy voda obogaćena je s čak 15 minerala i mineralnih hranjivih tvari potrebnih za ljepotu kože.

Vichy mineralizirana termalna voda glavni je aktivni sastojak Vichy proizvoda za njegu kože. Otkrijte izvor njene moći.

Podrijetlo

Prvak u dermokozmetici

Dr. Haller je otkrio Vichy mineraliziranu termalnu vodu kad je postao direktor Vichy termalnog centra početkom 20. stoljeća. Prvi je primijenio terapeutska svojstva ove dragocjene vode na kozmetiku i tako stvorio marku Vichy.

Bio je i prvi koji je zahvaljujući svojoj medicinskoj naobrazbi stvorio nove rutine njege kože temeljene na tipu kože, lansirao je i prvi serum u ljekarne te razvio smjernice za ljepotu žena.

Nastanak Vichyja

 • 50 g. pr. Kr.
  Izvore su štovali najprije Kelti, a potom i Rimljani zbog njihovog jedinstvenog djelovanja na kožu te su potom postali popularne terme.
 • 1667.
  Nakon povratka iz Vichyja markiza de Sévigné promovirala je termalizam na dvoru Luja XIV i od njega napravila trend.
 • 1861.
  Napoléon III proglasio je izvor javnim. Terme u Vichyju postale su najvažnije termalno središte Europe.
 • 1931.
  Laboratorije Vichy osnovao je dr. Haller, dermatolog u termalnom liječničkom cenru, i Georges Guérin, direktor Grenoville Perfumes. Njihova prva dermokozmetička linija zvala se Les Secrets de Vichy (Tajne Vichyja).
 • 1861.
  Vichy je otvorio tvornicu 4 km od izvora. Dobrobiti termalne vode krase sve VICHY proizvode.

Institut Vichy - Izvor snage Vaše kože

Igrajte

Ritual za obnovu Vaše kože

U Institutu Laboratorija Vichy, tek nekoliko koraka od termalnih izvora, u termalnom gradu Vichyju u Francuskoj ova je mineralizirana voda zaista pronašla svoju svrhu kroz protokole tretmana za njegu koje su razvili i potvrdili stručnjaci za preoblikovanje, vraćanje ravnoteže i obnovu vaše kože kako bi ona postala jača.

Svaki se postupak temelji na personaliziranoj dijagnozi kože i uzima u obzir stanje vaše kože koju preoblikuje korak po korak. Učinci su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Dijagnoza vašeg lica

Personalizirana rutina njege kože

Odvojite par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja o vašem načinu života i izgledu vaše kože kojeg biste željeli poboljšati.

Sastavit ćemo rutinu njege primjerenu Vašoj koži i upotpuniti je personaliziranim savjetima.