NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Hrana: 4 korisne navike za ljepotu

Ishrana igra ključnu ulogu u ljepoti vaše kože. Kao biste imali odličan ten i kako biste se borili protiv starenja kože, sljedi nekoliko zdravih savjeta koje je lako usvojiti.

Jedite plodove mora redovito

Bogati omega 3 , DHA (dokozaheksaenska kiselina), EPA (eikozapentaenska kiselina), cinkom i selenijem, plodovi mora zaista jesu hrana ljepote. Omega 3, DHA i EPA otpuštaju slobodne radikale i štite stanice od agresora i starenja. Što se tiče cinka, isti pomaže u borbi protiv problema s kožom, a selenij ima antioksidacijski učinak. Osim toga, plodovi mora imaju malo kalorija!

Crveno voće u borbi protiv starenja kože


Borovnice, jagode i maline su koncentrirane u antioksidansima poznatim po svojim moćima u borbi protiv starenja. Samo naprijed, bacite se  na veliku porciju salate od crvenog voća!

Vitamin B za prelijepu kosu


Od ključne važnosti za Vašu kosu, vitamin B poznat je u jačanju korijena i povećanju proizvodnje keratina. Mogu se pronaći u raznoj hrani, kao što je smeđa riža, crveni grah i svinjetina. U svoju shopping košaricu ubacite tunjevinu, losos i bareni špinat. Kao što rade u Aziji, stavite u svoju salatu kikiriki, bogat vitaminom B.

Programirajte detoksikaciju kože


Kako biste eliminirali akumulirane toksine, najbolje je da obavite detosikaciju svoje kože, jednom mjesečno. Tokom Zen vikenda, pratite našu preporuku za laganu detoksikaciju:
• Izaberite hranu koja utječe na čišćenje jetre: gorko povrće, egzotično i citrusno voće.
• Ne zaboravite  uključiti artičoke, glavni sastojak kritske dijete, s obzirom da pomaže u eliminiranju toksina i ima drenažne učinke.
• Možete, također, ujutro nakon buđenja  piti sok od limuna razblažen vodom.

Najčitanije

Stil

Fermentirana hrana: vjerujte nam, Vaša će Vam koža biti zahvalna

Naravno, ime možda ne zvuči posebno primamljivo, ali vjerujte nam kad Vam kažemo da biste trebali svakako obratiti pažnju na fermentiranu hranu ako želite poboljšati sveukupno zdravlje. Objasnit ćemo  čemu ta buka o zdravoj hrani u posljednje vrijeme te Vam reći koja je najbolja fermentirana hrana koju trebate uvrstiti u prehranu.

Pročitaj članak

go to top