NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kako odabrati savršenu masku: uskladite masku s Vašim načinom života

Mineral Masks

Ok, znate da je Vašoj koži potrebna dodatna energija – ali kako? Pomoći ćemo Vam odabrati masku za lice primjerenu Vašem načinu života, kako biste si mogli priuštiti tretman savršeno prilagođen potrebama Vaše kože!

Radoholičarka


Svi ponekad zaboravljamo prestati raditi, no davanje svog maksimuma na poslu nije stresno samo za Vas, već i za Vašu kožu. Oksidativni stres odgovoran je za nastanak slobodnih radikala ispod površine
kože koji uzrokuju bore i povezan je sa svime – od zagađenja do prekomjernog izlaganja UV zrakama – što susrećemo tijekom dana. Ako provodite previše vremena u uredu, a premalo na svježem zraku, maska za blistav izgled kože odličan je način vraćanja zdravog sjaja koži. Odaberite proizvod koji nježno pilira i  uklanja mrtve stanice za sjaj koji dolazi iznutra. Vichy maska za blistav izgled kože daje svježinu i popravlja izgled tena kod 91% korisnika.*

Partijanerica


Zbog nedostatka sna Vaša koža izgleda (i osjeća se) umorno i bez sjaja, a ovi kasni noćni zalogaji mogu pogubno djelovati na tvorbu sebuma. Prehrana i spavanje trebali bi predstavljati prioritet ako želite glatku i blistavu kožu, no ako je Vaš ten nedavno postao sklon bubuljicama i/ili višku sebuma, maska s glinom za detoksifikaciju može stanje kože kratkoročno popraviti. Vichy maska s glinom za pročišćavanje pora obogaćena je ekstraktom alantoina koji omekšava kožu te s dvije vrste gline koje izvlače nečistoće i minimiziraju pore. Rezultat? 98% ispitanica kaže da je koža čista i jasna nakon mjesec dana redovite upotrebe, a 91% primjećuje vidljivo smanjenje nepravilnosti.** Samo ne dozvolite da se do kraja osuši – 5 do 10 minuta više je nego dovoljno.

Ovisnica o teretani


Svi znamo koliko je redovita vježba dobra za našu kožu, no možda ne znate koliko vode epidermis gubi nakon intenzivnog vježbanja u teretani. Prosječni gubitak tekućine tijekom jednog sata vježbanja iznosi od 0,5 do 2l***, stoga ako ste osoba koja voli provoditi vrijeme van kuće, razmislite o hidratantnoj maski koja će nadomjestiti razinu vlage u Vašoj koži nakon vježbanja. Formule na bazi gela lakše su od kreme i rjeđe uzrokuju nepravilnosti od ulja te su idealne jer se višak može nježno umasirati u kožu. Vichy hidratantna maska obogaćena je mineraliziranom termalnom vodom bogatom mineralima i idealna je za primjenu nakon napora.

*Samoocjenjivanje na uzorku od 86 bijelkinja, 19-65 godina, sve s osjetljivom kožom.
** Samoocjenjivanje na uzorku od 54 bijelkinje, 19-65 godina, osjetljiv ten i/ili ten bez sjaja.
*** https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17277604

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi organizmi dugo proučavani zbog svojeg blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju stavljajući ovaj neživi probiotički sastojak blagotvoran prema koži u svoju novu njegu.

Pročitaj članak

go to top