NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • Moja koža

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

S dolaskom menopauze hormonalne promjene mogu utjecati na Vaše fizičko i emotivno blagostanje, kao i na Vašu kožu.

Na ovoj prekretnici prigrlite novu vrstu njege i gledajte na budućnost s optimizmom, smirenošću i povjerenjem.

S ulaskom u menopauzu osjećate da ste na prekretnici. Inicijalni znakovi obično su očiti: hormonalne promjene povezane s menopauzom mogu biti uzrok noćnog znojenja i "valova vrućine"  koji remete Vaš san, potiču promjene raspoloženja i uzrokuju osjećaj umora. Javljaju se i zamjetne promjene na Vašoj koži, uključujući i sve jaču suhoću i gubitak gustoće. Vidljivi znakovi starenja poput gubitka gustoće sve su uočljiviji za vrijeme ovih hormonalnih promjena.


To je posebno vrijeme u u Vašem životu koje može utjecati na Vaše blagostanje fizički, emotivno i mentalno te predstavlja i nov  početak kojeg treba prihvatiti s povjerenjem i smirenošću. Općepoznato je na kraju krajeva da su pedesete nove tridesete. Vrijeme je da se pogleda u budućnost dostojanstveno i s povjerenjem i da njegu o sebi stavite na prvo mjesto. To uključuje i prilagodbu anti-age rutine njege kože.* Nadomjesni kozmetički kompleks.

Inovacija - nadomjesna kozmetika: revolucionarna rješenja nove generacije u njezi kože iznad 50 godina

Neovadiol već više od 15 godina odgovara na posebne potrebe kože koja se mijenja uvodeći anti-age proizvode koji su rezultat intenzivnog znanstvenog istraživanja i ciljano djeluju na probleme poput gubitka gustoće kože, suhoće i hrapavosti tena kod žena starijih od 50 godina. Danas je  u tijeku prava revolucija uz nastanak Neovadiol nadomjesnog kompleksa* njege za kožu: revolucija koja preoblikuje Vašu kožu na više razina, vraća joj mladolikost, energiju, mekoću i blistavost.

Neovadiol sadrži revolucionaran novi kompleks od 4 aktivna sastojka koja zajedno djeluju na obnavljanje gustoće, volumena, sjaja i mladolikosti Vaše kože tijekom menopauze. Zahvaljujući pojačanoj koncentraciji sastojka  Pro-Xylane, Neovadiol je iznimno učinkovita anti-age njega za kožu. Pro-Xylane u značajnoj mjeri vraća gustoću i glatkoću koži, smanjuje bore, staračke pjege i pigmentaciju. Vaš ten u trenu izgleda mlađe, svježije, čvršće i ujednačenije. Svjež, cvjetni miris linije donosi mješavinu nota jabuke, zelenog čaja, irisa i jasmina uz duboki nagovještaj mošusa i ljubičice što donosi osjećaj smirenosti i mira, a  tekstura Neovadiol njege istovremeno kožu čini svježom, mekom i nahranjenom.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Životne dobi

Zaštita od sunca tijekom cijele godine

Proizvodi za zaštitu od sunca ne moraju  se nositi samo u torbi za plažu! Vašoj koži je stalno  potrebna zaštita. Slijedi 5 razloga zašto je potrebno nanositi faktor zaštite od sunca tijekom svih godišnjih doba, bez obzira  na vrijeme....

Pročitaj članak

go to top