NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

S dolaskom menopauze hormonalne promjene mogu utjecati na Vaše fizičko i emotivno blagostanje, kao i na Vašu kožu.

Na ovoj prekretnici prigrlite novu vrstu njege i gledajte na budućnost s optimizmom, smirenošću i povjerenjem.

S ulaskom u menopauzu osjećate da ste na prekretnici. Inicijalni znakovi obično su očiti: hormonalne promjene povezane s menopauzom mogu biti uzrok noćnog znojenja i "valova vrućine"  koji remete Vaš san, potiču promjene raspoloženja i uzrokuju osjećaj umora. Javljaju se i zamjetne promjene na Vašoj koži, uključujući i sve jaču suhoću i gubitak gustoće. Vidljivi znakovi starenja poput gubitka gustoće sve su uočljiviji za vrijeme ovih hormonalnih promjena.


To je posebno vrijeme u u Vašem životu koje može utjecati na Vaše blagostanje fizički, emotivno i mentalno te predstavlja i nov  početak kojeg treba prihvatiti s povjerenjem i smirenošću. Općepoznato je na kraju krajeva da su pedesete nove tridesete. Vrijeme je da se pogleda u budućnost dostojanstveno i s povjerenjem i da njegu o sebi stavite na prvo mjesto. To uključuje i prilagodbu anti-age rutine njege kože.* Nadomjesni kozmetički kompleks.

Inovacija - nadomjesna kozmetika: revolucionarna rješenja nove generacije u njezi kože iznad 50 godina

Neovadiol već više od 15 godina odgovara na posebne potrebe kože koja se mijenja uvodeći anti-age proizvode koji su rezultat intenzivnog znanstvenog istraživanja i ciljano djeluju na probleme poput gubitka gustoće kože, suhoće i hrapavosti tena kod žena starijih od 50 godina. Danas je  u tijeku prava revolucija uz nastanak Neovadiol nadomjesnog kompleksa* njege za kožu: revolucija koja preoblikuje Vašu kožu na više razina, vraća joj mladolikost, energiju, mekoću i blistavost.

Neovadiol sadrži revolucionaran novi kompleks od 4 aktivna sastojka koja zajedno djeluju na obnavljanje gustoće, volumena, sjaja i mladolikosti Vaše kože tijekom menopauze. Zahvaljujući pojačanoj koncentraciji sastojka  Pro-Xylane, Neovadiol je iznimno učinkovita anti-age njega za kožu. Pro-Xylane u značajnoj mjeri vraća gustoću i glatkoću koži, smanjuje bore, staračke pjege i pigmentaciju. Vaš ten u trenu izgleda mlađe, svježije, čvršće i ujednačenije. Svjež, cvjetni miris linije donosi mješavinu nota jabuke, zelenog čaja, irisa i jasmina uz duboki nagovještaj mošusa i ljubičice što donosi osjećaj smirenosti i mira, a  tekstura Neovadiol njege istovremeno kožu čini svježom, mekom i nahranjenom.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Životne dobi

Zaštita od sunca tijekom cijele godine

Proizvodi za zaštitu od sunca ne moraju  se nositi samo u torbi za plažu! Vašoj koži je stalno  potrebna zaštita. Slijedi 5 razloga zašto je potrebno nanositi faktor zaštite od sunca tijekom svih godišnjih doba, bez obzira  na vrijeme....

Pročitaj članak

go to top