NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Noćni valovi vrućine: kako ostati smirena i naspavati se

Tijekom kasnijih stadija menopauze "valovi vrućine" mogu narušiti Vaš san i spriječiti da se odmorite što je važno za blagostanje i lijepu kožu. Ovih 5 savjeta će Vam pomoći da se smirite i dobro naspavate te probudite svježi. 

Vrtili ste se cijele noći i budili znojni i tjeskobni. Hormonalne promjene koje dolaze u menopauzi - posebno u kasnijim stadijima - mogu uzrokovati valove vrućine te Vas spriječiti da se naspavate i čak uzrokovati nesanicu. Slijedite ovih 5 savjeta kako ostati smirena i dobro se naspavati noću: izgledat ćete i osjećati se najbolje što možete ujutro.

Držite hladno piće na noćnom ormariću

Čaša hladne vode ili biljnog čaja uz uzglavlje dobar je način opuštanja kad Vam je pretoplo.  Mogli biste razmisliti i o držanju raspršivača ili vlažne krpe uz krevet za osvježavanje kože ako se znojite noću.

Nosite prozračne i prirodne materijale dok spavate

Ako nosite sintetičke materijale poput poliestera ili spandeksa, pred spavanje se presvucite u prozračnije, prirodne materijale poput organskog pamuka. Sintetičke tkanine mogu hermetički zatvoriti toplinu zbog čega ćete se osjećati neugodno, a pamuk ili lan upijaju vlagu i održavaju Vas "hladnima".

Spavajte s dekom manje i razmislite o promjeni posteljine.

Važno je i ne zatrpavati se dekama ako imate noćne valove vrućine.  Spavajte s dekom manje ako možete. Razmislite i o promjeni posteljine u onu prirodnih materijala poput pamuka ili paperja: to će pomoći da ostanete hladni i suhi.

Smirite se i utonite u san za ljepotu uz Neovadiol Night

Noćna njega za kožu žena u menopauzi morala bi djelovati na valove vrućine. Neovadiol Night noćna krema čini upravo to: formula koja hladi i smiruje nudi trenutačni i dugotrajni osjećaj svježine i olakšanja od vrućine što Vam omogućuje da zaista utonete u san za ljepotu. Nadomjesni kompleks* istovremeno djeluje na vraćanje gustoće i preoblikovanje kože  dovodeći joj sve što joj je potrebno da izgleda mladolikije i zdravije ujutro. Rezultat? Budite se potpuno svježi i spremni da se suočite s nadolazećim danom potpuno sigurni u sebe.

* Nadomjesni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Životne dobi

Zaštita od sunca tijekom cijele godine

Proizvodi za zaštitu od sunca ne moraju  se nositi samo u torbi za plažu! Vašoj koži je stalno  potrebna zaštita. Slijedi 5 razloga zašto je potrebno nanositi faktor zaštite od sunca tijekom svih godišnjih doba, bez obzira  na vrijeme....

Pročitaj članak

go to top