NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • Moja koža

Nova njega koja djeluje na starenje kože

SLOW ÂGE je jedinstvena kombinacija ekstrakta korijena bajkalske kapice antioksidacijskog djelovanja, probioičkog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizirane termalne vode.

Bajkalska kapica: antioksidacijsko djelovanje

Laboratoriji Vichy su odabrali bajkalsku kapicu između tisuća biljnih vrsta koje postoje u Kini. Dolazi iz pokrajine Shaanxi koja je snažno izložena UV zračenju i hladnoći te je morala razviti nevjerojatnu otpornost. Snagu pronalazi u svom korijenju kojeg nazivaju i "zlatnim korijenjem".

Bajkalska kapica se već 2.000 godina koristi kao jedna od 50 ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini. Laboratoriji Vichy su dokazali njena nevjerojatna antioksidacijska svojstva, kao i da je spektar tog djelovanja jači od onog u referentnih molekula poput vitamina C i E.

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru.

Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum i jača zaštitnu barijeru kože koja postaje manje osjetljiva na štetne utjecaje iz okoline. Rezultat je smanjena suhoća i osjetljivost kože.

Mineralizirana termalna voda Vichy: snaga iz prirode

Nalazi se u srcu svih Vichy proizvoda, jača kožu i obogaćuje svaku formulu putem svojih 15 minerala.

Dolazi s područja francuskih vulkana i ima jedinstven i ujednačen sadržaj minerala. 15 znanstvenih ispitivanja dokazalo je njenu sposobnost vraćanja ravnoteže te jačanja i obnavljanja kože koja je potom snažnija i otpornija na štetne utjecaje.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi organizmi dugo proučavani zbog svojeg blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju stavljajući ovaj neživi probiotički sastojak blagotvoran prema koži u svoju novu njegu.

Pročitaj članak

go to top