NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ove 3 inspirativne i snažne žene utjelovljuju sreću i eleganciju u 50-ima

Ljepota i samopouzdanje ne znaju za godine, a ove 3 inspirativne, snažne žene dokazuju da su 50-e pravo vrijeme za nove izazove i smiren, sretan i lijep pogled u budućnost.

U kulturama koje štuju mladost, posebno kod žena, važno je potvrditi činjenicu da je istinska ljepota bezvremenska. Tri inspirativne i vesele žene, zvijezde iz potpuno različitih područja kao što su genetika, zabavna industrija i humanitarni rad, dokazuju da 50-e mogu biti doba duboke kreativnosti, snage, samopouzdanja i sreće. To je vrijeme novih izazova i ispitivanja vlastitih granica kako biste imali upravo onakav život kakav želite.

Robin Wright: utjelovljenje elegancije i stila na ekranima

Robin Wright, američka glumica i dobitnica Zlatnog globusa, najpoznatija po trenutnoj ulozi elegantne i moćne Claire Underwood u Netfixovoj seriji Kuća od karata, dominira ekranom sebi svojstvenim i suptilno glamuroznim stilom. Njena karakteristična karizma i sirovi talent  zaslužni su što je bila jedina glumica koja je dosad osvojila Zlatni globus za web TV-serije.

Njen moto: "Radije bih se okušala u nečemu što nisam sigurna da mogu."

Jennifer Doudna: vodeća inovativna istraživačica na području genetike

Možda niste nikad čuli za profesoricu Jennifer Doudna s Berkleya, Sveučilište u Kaliforniji, no svijet genetske medicine svakako jest. 2012. godine ona i njeni kolege otkrili su revolucionaran i učinkovitiji način obrade DNK što je dovelo do mnogih drugih otkrića na tom području. Osvojila je brojne nagrade u znanosti i medicini, uključujući i onu Medicinskog instituta 2010. godine.

Njen moto: “Jedan od problema u svijetu biotehnologije jest nedostatak žena na vodećim pozicijama i voljela bih vidjeti da se to promijeni u bližoj budućnosti."

Joanne Liu: Spašava živote tijekom krize ebole

Kad je smrtonosni ebola virus 2014. godine poprimio razmjere epidemije u nekoliko zemalja Zapadne Afrike, predsjednica udruge Liječnici bez granica, Joanne Liu, pokazala je nevjerojatnu snagu i odlučnost u borbi protiv virusa i spasila nebrojene živote. Iako ebola više svakodnevno ne puni novinske stupce, kanadska doktorica nastavlja s borbom protiv virusa u zahvaćenim zemljama, uključujući Sierra Leone i Gvineju, a za časopis Time je izjavila: "Iako još imamo posla, danas imamo sredstva da okončamo epidemiju”. Ona je istinska ikona smirenosti, borbenosti i milosti unatoč velikim izazovima.

Njen moto: “Naš sustav humanitarne pomoći je slab i potrebno ga je srediti. Potrebna mu je provjera stvarnosti i vraćanje njegove humanosti.”

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

go to top