NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Roditeljstvo: ono što Vam nitko ne govori!

Roditeljstvo je nevjerojatan događaj prepun bezbrojnih radosti, no prvih nekoliko mjeseci može promijeniti neke Vaše navike.

Prigrlite nepoznato

Knjige o roditeljstvu mogu pomoći kod nekih stvari, no postoji mogućnost da neće sve pokriti! Pripremite se da budete brzi i da rješavate neočekivano. Sva su djeca različita i mora im se pristupati na način najprimjereniji njihovim jedinstvenim osobnostima.

Kratke noći

Potrebe Vašeg djeteta za neprestanim hranjenjem mogle bi poremetiti Vaš raspored spavanja. Pogledajte savjete naših stručnjaka kako pomoći bebi da spava npr. Laganom masažom bebe prije spavanja, no ne zaboravite da je i Vama potrebna. Vaša Vas obitelj treba, stoga se izmjenjujte sa suprugom ili ukradite malo sna tijekom dana dok on pazi na bebu!

Problemi s kožom

Međunarodni dermatološki institut navodi da 10-15% trudnica razvije melazmu,  tamne pigmentacijske mrlje po licu koje blijede nakon porođaja, no možete se susresti i s drugim problemima kože poput strija  po tijelu, akni, vena u obliku paukove mreže, suhoće i pojačane osjetljivosti dok se hormoni ne uravnoteže. Nasreću, ova stanja obično ne traju duže od nekoliko mjeseci. Izbjegavajte sunce, koristite visoki SPF i proizvode za njegu tijela protiv strija.


Ispadanje kose

Poznato je i kao postporođajno ispadanje kose i vrlo je često 3-6 mjeseci nakon porođaja. Ukoliko naiđete na grumenje kose pod tušem ili na četki, ne paničarite. To je tek privremeno uslijed jakog opadanja estrogena u Vaše tijelu. Dojenje ne uzrokuje ispadanje kose pa odvikavanje djeteta od dojenja neće pomoći. Nježni ljekarnički proizvodi za njegu i prilagodba frizure dobra su strategija. Problem je očitiji kod duge kose pa će promjena frizure osvježiti Vaš izgled mlade mame i smanjiti broj ispalih vlasi po cijeloj kući.

Vrijedno je muke

Štogod se dogodilo, roditeljstvo je najuzbudljiviji trenutak i sva mala iznenađenja koja susrećemo usput svaki trenutak s djetetom čine sve pamtljivijim. Odspavajte, pustite glazbu, pomirite se s neredom i dajte sve od sebe. S djecom se smijemo više nego i s kim drugim!

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

go to top