NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Savjeti: kako učinkovito liječiti ispadanje kose

Ne dozvolite da Vam kosa uništi samopouzdanje: slijedite naše jednostavne naputke kako se boriti protiv ispadanja kose i sigurno ćete osjetiti kako Vam ono raste.

Rast i stanje kose ovise o fizičkom i psihološkom zdravlju no i genetika igra ulogu, posebice kod muškaraca.

Israživači su počeli razumijevati glavne mehanizme ispadanja kose što može dovesti do dijelova vlasišta bez kose.
To je najvidljivije na prednjoj liniji kose i kruni.

Iako je ovaj prirodni tip ispadanja kose često neizbježan, moguće je usporiti daljnje ispadanje.

Slijedi 6 naputaka koje bi trebalo uzeti u obzir:

1. Masirajte glavu:

1. Isprobajte indijsku masažu glave ili „uradi sam“ masažu pod tušem: nanesite masku, linija Vichy Dercos ih nudi više. Odaberite onu najprimjereniju Vašem problemu. Sporo masirajte cijelo vlasište kako biste poboljšali cirkulaciju na tom području i stvorili bolju okolinu za rast kose te potpomogli upijanje tretmana.

2. Budite što nježniji prema svojoj kosi:

1. Koristite najblaže šampone i regeneratore dajući prednost hipoalergenim formulama poput onih u Dercos liniji. Izbjegavajte vučenje kose ili pretjerano zagrijavanje vlasišta.

3. Instalirajte vodeni filtar u tuš:

Tvrda voda može imati isušujući učinak na kožu, a posebno na vlasište. Ponavljajuće češanje nadraženog vlasišta može trajno oštetiti folikule kose. Ovi filtri nisu skupi, a dragocjeni su: Vaše će vlasište biti zdravije, a vrhovi sjajniji.

4. Popričajte sa svojm frizerom:

1. Zajedno možete pronaći frizuru koja Vam najbolje odgovara i koja će dati privid punije kose.

5. Povećajte unos voća i povrća:

1. Oni sadrže vitamine, flavonoide i antioksidanse koji pomažu nahraniti cijelo tijelo, kao i folikule kose. Pokušajte učiniti Vaš tanjur što šarenijim i osigurati si potrebnu ravnotežu.

6. Ciljano liječenje:

1. 96% pacijenata s ispadanjem kose smatra da se stanje vlasišta popravilo nakon upotrebe proizvoda Aminexil Clinical 5, a smanjeno je i ispadanje kose.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

40 DERCOS_Aminexil Clinical 5

Njega Kose

Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

Živimo u stresnom vremenu pa osim genetike, na ispadanje kose utječu hormonalne promjene, umor, loša prehrana, pušenje, problemi vlasišta i pogrešni tretmani kose. Svi ovi faktori utječu ne samo na ispadanje kose, već i na njenu kvalitetu, mikrocirkulaciju vlasišta te otpornosti.

Pročitaj članak

Vichy expert

Njega Kose

NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

Smatra se da je ispadanje kose problem koji najčešće zahvaća muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o ispadanju kose pričali smo s Anom Kovačević, stručnom suradnicom za edukaciju VICHY.

Pročitaj članak

go to top