NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Škola ljepote: kako zapravo djeluju maske?

Mineral masks

Nema boljeg podizača energije za kožu od kućnog kozmetičkog tretmana, no znate li kako zapravo Vaše omiljene maske za njegu kože pomažu Vašem tenu?

Hidratantne maske


Ako je Vaša koža sklona suhim i ljuskastim mrljama, ovo su maske za Vas. Većina hidratantnih maski, kao i Vichyjeva hidratantna maska za smirivanje kože, sadrže intenzivne hidratantne sastojke poput glicerina koji koži daje osjećaj ugode ili hijaluronske kiseline koja djeluje protiv gubitka vlage. Nanosi se jednostavnim utapkavanjem čistim prstima na čelo, obraze i bradu kako bi se obnovila razina minerala u Vašoj koži. Ostavite da djeluje otprilike 15 minuta i završite nježno umasiravajući ostatke proizvoda – nema potrebe za ispiranjem!

Maske za sjaj kože


Ako Vam je ten u posljednje vrijeme bez sjaja uslijed stresa, umora ili loše cirkulacije, preporučujemo tretman maskom za sjaj kože. Kako biste koži bez sjaja vratili blistav ten, isprobajte Vichy masku za blistav izgled kože koja kombinira dva različita tipa eksfolijacije za uklanjanje što je više moguće mrtvih stanica. Prirodna vulkanska stijena djeluje zajedno s AHA – voćnom kiselinom poznatom po svojoj pilirajućoj učinkovitosti i pročišćuje kožu, a 81% ispitanica primjećuje blistaviji ten nakon upotrebe.* Imajte na umu da masku za sjaj kože treba ostaviti da djeluje 5 minuta prije no što se umasira nježnim kružnim pokretima. Jednostavno je isperite i nastavite s Vašim uobičajenim tretmanom za njegu kože.

Maske za pročišćavanje / detoksifikaciju


Želite odčepiti pore, ali imate svega nekoliko minuta? Nema problema! Maske za detoksifikaciju savršene su za one s masnom kožom, kao i kožom s aknama. Djeluju tako da koriste sastojke poput gline, izvlače nečistoće i upijaju višak sebuma. Važno je ne dozvoliti da se maska do kraja sasuši prije ispiranja jer može isušiti kožu, no ako Vam se čini da bi Vašim svježe očišćenim porama dobro došlo malo hidratacije nakon detoksifikacije, nastavite s laganim nanošenjem Vaše omiljene hidratantne maske. Dok neke maske za pročišćavanje kože mogu nadražiti osjetljivu kožu, Vichy maska s glinom za pročišćavanje pora je obogaćena smirujućom aloom verom i alantoinom što je čini idealnom za osjetljivu kožu.


*
Samoocjenjivanje, 86 bijelkinja, 18-65 godina, sve s osjetljivom kožom

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi organizmi dugo proučavani zbog svojeg blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju stavljajući ovaj neživi probiotički sastojak blagotvoran prema koži u svoju novu njegu.

Pročitaj članak

go to top