NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

PRAVILA PROGRAMA 100 DANA, 100 ŽENA

Zahvaljujemo na interesu za ovaj program kojeg organizira L'OREAL ADRIA d.o.o.  i sjedištem na: Zavrtnica 17 , 10000 Zagreb registriranim u Republiki Hrvatski pod brojem 080429417 koje djeluje u ime svoje marke Vichy (dalje "Organizator" ili "mi").

Molimo Vas da pažljivo pročitate sljedeća Pravila koja uređuju ovaj Program. Prijavom u Program bezrezervno prihvaćate ova Pravila, kao i pravila namijenjena članovima Programa, načela uporabe Svjedočanstava i fotografija te Uvjete uporabe ovih stranica.
Ova se Pravila mogu pronaći na Platformi za vrijeme trajanja Programa. Mogu se i poslati bez ikakve naknade svakome tko uputi takav zahtjev tijekom trajanja programa tvrtki Na sljedeću adresu: [email protected]

ČLANAK 1: DEFINICIJE


U sklopu ovih Pravila donji izrazi imaju sljedeća značenja:

"Program": program "100 dana, 100 žena" online
"Kandidat" "Vi": osoba koja se prijavljuje u Program
"Član" ili "Vi":osoba koja sudjeluje u Programu
"Platforma": mrežna platforma dostupna na sljedećoj URL adresi: https://www.vichy.hr/clanci/100-days-100-women-home/a22286.aspx

ČLANAK 2: TRAJANJE

Prijava u Program teče od 19.12.2013 do 31.1.2014. Podrazumijeva se da možemo odgoditi ili otkazati Program ukoliko okolnosti to zahtijevaju. U tom ćemo Vas slučaju o tome obavijestiti što je prije moguće.

ČLANAK 3: UVJETI SUDJELOVANJA

Program koji je u potpunosti besplatan i za kojeg nije ppotrebno ništa kupitiotvoren je za žene starije od 18 godina koje žive u Francuskoj (uključujući i Korziku). Možemo Vas zatražiti da nam pošaljete fotokopiju Vaše osobne karte kao dokaz. U natječaju ne mogu sudjelovati: (i) osoblje tvrtke i (ii) osobe povezane s organizacijom igre, kao i članovi njihove uže obitelji (osobe iz istog kućanstva).

- Prijaviti se možete samo putem Platforme. Za sva pitanja možete nas kontaktirati na sljedeću adresu: [email protected]
- Prijava na Program zahtijeva popunjavanje obrasca.
- Ukoliko budete odabrani, o tome ćete biti obaviješteni putem maila.
- Obvezujete se popuniti prijavni obrazac u dobroj volji i prihvaćate da netočna ili nepotpuna prijava neće biti prihvaćena. Molimo obavijestite nas o svakoj promjeni ovih podataka.

ČLANAK 4: ODREĐIVANJE SUDIONIKA PROGRAMA I PRIMJERENIH PROIZVODA ZA DNEVNU RUTINU

Kako biste bili odabrani i sudjelovali u Programu, morat ćete se prijaviti u Program i napraviti dijagnozu idealne kože na Platformi www.vichy.hr/idealnadijagnoza te potom i registrirati kako bi Vas žiri mogao kontaktirati. Žiri ("vijeće") glasuje i odabire profile koji predstavljaju različite tipove kože, profile i težnje.
100 žena koje odabere Žiri dobit će paket rutine u skladu s ovim Propisima. Svaki sudionik Programa dobit će sljedeće nagrade:
Ritual njega za kožu u 3 koraka za period od 100 dana:
2 ista sredstva za čišćenje, 2 ista seruma, 2 ista proizvoda za njegu kože maksimalne vrijednosti 150 eura.
Nagrada se daje isključivo sudioniku Programa i ne može biti dodijeljena nikome drugome ili zamijenjena za gotovinu. Zadržavamo pravo zamjene nagrade u bilo koje vrijeme drugom nagradom iste vrijednosti.
S druge strane sudionici moraju redovito na platformu postavljati svjedočanstva i fotografije povezane s upotrabom njega.

ČLANAK 5: UVJETI POVRATA TROŠKOVA SUDJELOVANJA

Ukoliko zatražite, obvezujemo se isplatiti Vam troškove povezivanja sa stranicama i sudjelovanja u igri i to do 3 minute spajanja po kućanstvu, od čega je 0,11 eura za prvu minutu, a 0,02 eura za sljedeće 2 minute. Za svako spajanje koje se vrši na temelju besplatne ili unaprijed dogovorene tarife (kablom, ADSL-om, optičkim kablom itd.) ne može se tražiti povrat sredstava. Zahtjev za povratom mora ispuniti sljedeće uvjete:

- Mora nam biti poslan u pismenom obliku na adresu spomenutu u 2. paragrafu članka 10 najkasnije mjesec dana nakon završetka igre (poslano do datuma isteka roka).

- Navedite Vaše prezime, ime i kućnu adresu

- Priložite kopiju računa s detaljnim ispisom telefonskog operatera i/ili davatelja usluge pristupa internetu čiji ste pretplatnik na kojem se vidi datum i vrijeme vašeg spajanja na stranice i sudjelovanja u igri, kao i bankovni izvadak.

ČLANAK 6: SVJEDOČANSTVA I RADOVI

Možete biti pozvani da ispunite upitnik kako biste nam prenijeli Vaše dojmove o programu i/ili dobivenoj nagradi.  U tom slučaju ovlašćujete nas da reproduciramo, predstavljamo, mijenjamo, prilagođavamo (naročito prevodimo), šaljemo i distribuiramo svjedočanstva, radove  i/ili fotografije koje ste nam proslijedili. Ova je autorizacija valjana 3 godine od upisa Vašeg svjedočanstva na stranice, vrijedi u cijelom svijetu i za svaki tip podrške (audio-vizualni, tisak, internet itd.) uključujući "društvene mreže" kao što su Facebook, Youtube, Instagram i Dailymotion. Svjesni ste da su te društvene mreže  platforme trećih strana i kao posljedica toga uporaba Vaših svjedočanstava, radova i fotografija na tim sruštvenim mrežama ravnat će se prema uvjetima uporabe koje postavljaju te treće strane.
Nadalje, u slučaju stvaranja kreativnih radova unutar Programa, ovlašćujete nas da bez naknade reproduciramo,  predstavljamo, mijenjamo, prilagođavamo, šaljemo i distribuiramo ta kreativne radove. Ova je autorizacija valjana 3 godine od prijenosa kreativnih radova na stranice, vrijedi u cijelom svijetu i za svaki tip podrške (audio-vizualni, tisak, internet itd.).

ČLANAK 7: OSOBNI PODACI

U skladu s aktualnim zakonima o privatnosti svaka osoba registrirana na stranicama ima pravo pristupa, ispravka,  prigovora i brisanja podataka koji je se tiču. Kako bi se ostvarilo to pravo, dovoljno je poslati nam e-mail s dokazom Vašeg identiteta na sljedeću adresu: [email protected]
Za osobe koje izbrišu svoje podataka prije isteka trajanja Aplikacije kako je definirano u članku 2. smatrat će se da su odustale od sudjelovanja.                

Informacije prikupljene unutar programa mogu biti korištene u komercijalne marketinške svrhe ukoliko ste prethodno označavanjem kućice u prijavnom obrascu za Program pristali na to. Nadalje, ako ste dali svoju autorizaciju označavanjem kućice, mogli bismo proslijediti Vaše podatke našim partnerima.

Za one koji koriste pravo brisanja svojih podataka prije kraja Programa i/ili koji ne sudjeluju u Programu u skladu s ovim pravilima smarat će se da su se odrekli sudjelovanja u Programu. Morat će podmiriti trošak proizvoda za svakodnevnu rrutinu prema Cosmétique Active putem čeka na 150 eura za  L'OREAL ADRIA d.o.o. i poslati ga na Zavrtnica 17, 10000 Zagreb.
Naposlijetku, ukoliko ste među dobitnicima,odobrili ste nam da bez naknade objavljujemo na stranicama Vaše prezime, ime i, prema potrebi, fotografiju tijekom 3 godine.


ČLANAK 8: ODGOVORNOST

Ne možemo snositi odgovornost za zlouporabu spajanja ili dodjele dobitka nekog sudionika, kao ni u slučaju više sile ili događaja neovisnih o našoj volji (naročito tehničkih problema, gubitka ili kašnjenja pošte...) koji narušavaju organizaciju i provođenje Igre o čemu će svi sudionici biti obaviješteni na stranicama.

ČLANAK 9: PROMJENE PRAVILA

Ne možemo mijenjati aktualna pravila zbog poštivanja legislative i/ili primjenjivih propisa. Svaka promjena bit će integrirana u trenutne propise i objavljena na stranicama te predana sudskom ovršitelju određenom u članku 10.

Ukoliko se jedna od klauzula iz pravilnika pokaže neispravna, to neće ni na koji način utjecati na ispravnost samih pravila. Svaka promjena i/ili dopuna bit će uvrštena u  Uvjete uporabe.

NAČELA UPORABE FOTOGRAFIJA I SVJEDOČANSTAVA

Svi članovi platforme, ali i ostali korisnici stranica su pozvani da sudjeluju slanjem svog svjedočanstva i fotografije na www.vichy.hr (posvećene rubrici 100 dana, 100 žena) u skladu s Uvjetima uporabe stranica. Svoja svjedočanstva i fotografije možete postavljati zahvaljujući obrascu dostupnom na sljedećoj adresi: https://www.vichy.hr/clanci/100-days-100-women-space/a22284.aspx. Postavljena svjedočanstva bit će provjerena prema sljedećim uvjetima:

1) POLITIKA MODERIRANJA
Stranicu nadgleda moderator koji provjerava sva svjedočanstva i fotografije nakon objavljivanja (postmoderiranje). Moderator osigurava da su svjedočanstva i fotografije povezani s temom programa 100 dana, 100 žena na ovim stranicama, da poštuju aktualne zakone i propise i da sudjeluju u konstruktivnim izmjenama mišljenja.
Moderator zadržava pravo brisanja svjedočanstava i fotografija koje nisu u skladu s Načelima i/ili Uvjetima uporabe stranica, a posebno u slučaju svjedočanstava i fotografija koji su:
(i) neprilični, uvredljivi, nasilni ili rasistički, fotografije koje uzimaju identitet treće strane i općenito fotografije koje vrijeđaju prava ljudi
(ii) reklamni i promotivni materijali u suprotnosti s općim mišljenjem ili uvriježenim moralnim standardima ili su revizionističke
(iii) namijenjene osobnom bogaćenju, a koje su, bez obzira na oblik, u suprotnosti s autorskim ili sličnim pravima, pravima primjenjivima na baze podataka, pravima na oznake, slike, pravima protiv narušavanja privatnosti ili legislative, odnosno regulatornim odredbama na snazi
(iv) s brojem telefona koji nije javni i /ili e-mail adresom koja nije prethodno odobrena
Svjedočanstva i fotografije postavljeni ovdje moraju biti povezani s brendom Vichy i/ili sljedećim temama: programom 100 dana, 100 žena i proizvodima Vichy te ne smiju vrijeđati ljude koji ih pregledavaju.
Stranica obrađuje i pohranuje sve podatke, omogućuje autorima komentara da se identificiraju te sprema komentare u privatnu arhivu. Ova će informacija biti objavljena isključivo zakonskom tijelu s predočenim  službenim zahtjevom.

2) PRAVA U OBVEZE SUDIONIKA
Sudionici koji daju svjedočanstva i fotografije zadržavaju vlasništvo nad pravima intelektualnog vlasništva koja im pripadaju. Svjedočanstva i fotografije postavljeni na stranice objavljeni su po isključivoj odgovornosti sudionika.
Sudionicima je zabranjeno objavljivati svjedočanstva i fotografije koje sadrže predrasude, prijetnje, nezakonitosti, zadiru u prava privatnosti ili prava intelektualnog vlasništva, uznemirujuće su prema mladima, koje su neautorizirane, uvredljive, štetne, zlobne, koje potiču na nasilje, rasizam, religijsku ili etičku mržnju, vulgarne su, nepristojne, koje zadiru u privatnost ili narušavaju prava slika; omogućuju otkrivanje nečijeg identiteta posebice prikazom nečije adrese ili broja telefona, koje štete pravima vlasnika ili zaštitnih znakova, tekstova, fotografija, slika, videa itd.
Štoviše, sudionicima je zabranjena uporaba stranica na način koji zastrašuje ili uznemiruje druge, u druge svrhe osim onih navedenih ovdje, posebice je zabranjena  uporaba stranica u svrhu stvaranja kontakata ili u svrhu promocije. Željeli bismo naglasiti da sudionici moraju čuvati prava i/ili autorizirati u skladu sa sadržajem kojeg užele objaviti na stranicama.
Sudionici se mole da prouče ove standarde prostojnosti.
Preporučljivo je ne stavljati nikakve osobne podatke u svjedočanstva i na fotografije (broj telefona, e-mail adresa itd.) kako bi se izbjegla bilo kakva zla namjera trećih strana.

PREPORUKE                                                                                    
Sudionicima  se preporučuje da ne stavljaju nikakve osobne detalje na fotografiju (broj telefona, e-mail itdd.)  kako bi se izbjegla svaka zlouporaba ovih informacija od treće strane.


3 ) NAGRAĐIVANJE UČESNICA PROGRAMA
Sudionice programa ce tijekom 100 dana objavljivanja iskustava i fotografija sakupljati dodatne bodove . Sakupljanje bodova ce biti moguće od 25.02. do 5.6.2014. Bodove mogu sakupljaju samo žene koje su uradile dijagnozu idealne kože i koje su od strane organizatora bile obaviještene da su izabrane za program.
- Za objavljivanje iskustva na sajtu, koje ce također biti potvrđeno i objavljeno od strane moderatora, članice ce dobiti 1 bod. Svakog dana tijekom 100 dana testiranja može se objaviti jedno iskustvo.
- Za objavljivanje fotografije na sajtu, koje ce također biti potvrđeno i objavljeno od strane moderatora, članice ce dobiti 2 boda. Svakog dana tijekom 100 dana testiranja može se objaviti jedna fotografija.
Nakon završetka 100 dana članice će biti dodatno nagrađene prema broju sakupljenih bodova:
- 1x iPad 2 (16GB , Wi - Fi) će dobiti sudionica sa največim brojem bodova;
- 10x Vichy premium paket proizvoda (1x Purete Thermale SOLUTION MICELLAIRE NJEGA ČIŠĆENJE 3 u 1, 1x Idealia KREMA ZA glatka i sjajna KOŽU, 1x Liftactiv SERUM 10 ZA OČI I TREPAVICE, 1x AQUALIA THERMAL SPA NOĆNA NJEGA i 1x Teint IDEAL TEKUĆI BLISTAVI PUDER ) - će dobiti narednih 10 sudionica sa najvecim brojem bodova;
- 20x Vichy spa paket (1X AQUALIA THERMAL NOĆNA SPA NJEGA i 1x VICHY TERMALNA VODA) - će dobiti narednih 20 sudionica s najvećim brojem bodova
U slučaju da više sudionica ima isti broj bodova, izbor nagrađenih za pojedinačne nagrade biće obavljen preko žirija koji je imenovan od strane organizatora. Žiri za izbor je sastavljen od 3 člana :
• Petra Mlakar Zorko (predsjednica žirija),
• Vedrana Rubil (članica žirija),
• Sandra Kljunak (članica žirija).
Izbor žirija će biti baziran na sljedećim kriterijima:
1. originalnost teksta iskustva sudionice
2. kvaliteta vizualnog prikaza fotografije sudionice.

POREZI I PLAčANJE POREZA
Organizator natjecanja ce dobitnicama nagrada navedenih vrijednosti umanjiti placanje poreza na dohodak u skladu s važećim propisima. Moguča dodatna plačanja poreza na dobit u skladu s godišnjim poreznim prihodima ici će na teret primatelja nagrade. Prije nego što se nagrada dodijeli, dobitnik mora osigurati organizatoru detaljne osobne informacije: ime i prezime, datum rođenja, adresu, porezni ogranak i porezni broj.
Vrijednost nagrade je izražena u maloprodajnoj vrijednosti, u eurima sa PDV - om. U slučaju nagrada vrijednosti do 42 eura porez na dohodak se ne obračunava , vrijednost nagrade također nije uključena u poreznu osnovicu dobitnika. Sukladno Zakonu o poreznom postupku dobitnik je za prijem nagrade u vrijednosti do 42 eura s PDV-om dužan organizatoru dostavi porezni broj. Organizator ce dobitniku poštom poslati potvrdu u vezi s vrijednošću nagrade i iznosa unaprijed plaćenog poreza. Svi dobitnici koji dobiju obavijest treba ga napomenu u svom poreznom bilansu. Organizator nije odgovoran za poreze koji mogu nastati u vezi s bilo kojim drugim nagradama.