getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HR Test : 'HR/'

OK

OKCancel

Hvala Vam!

Zatvori

Natasha

DJ - New York

S 31 godinom ona je ljudska verzija grada koji nikad ne spava. Od rada s djecom tijekom dana do posla DJ-a noću, njena koža ne može uvijek držati korak s tim tempom.

Natrag

8 dana u životu Natashe

DAN 1: PREDSTAVLJANJE...

1

“ VOLIM SVOJ POSAO.Ne može svatko živjeti od svojih strasti. Ja sam pronašla savršeni spoj u kojem moji poslovi uključuju glazbu, modu I rad s djecom. Ludi dani I noći ne pogoduju uvijek mojoj koži koja često zateže I masna je. Nedostatak sna je neprestani problem. Umorne crte lica I otvorene pore na mom licu pričaju priču, posebno ako sam dugo bila budna noć prije. Da vidimo može li Vichy Idealia serum poništiti utjecaj mog načina života na kožu!

DOBRO JE BITI LUDO ZAUZET, ALI...Uz trčanje po gažama I sastancima moram biti u toku I s e-mailovima, komunicirati s klijentima I posložiti putovanja I gaže za sljedeću turneju. Nije ni čudo što imam vrećice ispod očiju!

“ KAD NISAM NA GAŽI, OBIČNO PLANIRAM NOVU.Glazba je velik dio mog života. Ako ste DJ, ne možete se samo pojaviti na nastupu I izvrtiti nekoliko diskova. Volim se pripremiti za moje gaže te kad god mogu u svom stanu stvaram nove setove I radim na novim miksevima. Imam I radio-emisiju. Dan mi uvijek traje prekratko.

DAN 2: DOBRODOŠLI U MOJ SVIJET

2

“ GLAZBU PRILAGOĐAVAM RASPOLOŽENJU.Kad puštam glazbu, odgovorna sam za odabir glazbe koji mora biti u skladu s događajem. Svaka gaža ima drugačiji tip publike. Moj je posao da ih zabavljam ili animiram da plešu ili sl. Vjerovali ili ne, to može biti jako stresno! A stres, uz nedovoljno sna, utječe na umoran izgled kože. Neka Idealia serum počne djelovati!

“ TO JE VIŠE ZABAVA NEGO POSAO.Najbolja gaža za mene je puštanje ploča za poletne plesače okružena prijateljima. Teško je kad se moram rano probuditi, ali ovo je divan život!

“ NAPORAN JE TO RASPORED ZA MENE I MOJU KOŽU.Obično puštam glazbu 3-4 noći tjedno. Za to je potrebno puno energije I to je povrh mojih dnevnih poslova. Stoga nije čudno što moja koža često izgleda I osjeća se umorno, a primijetila sam I velike otvorene pore. Na nekim događajima na kojima puštam glazbu ima I puno dima cigareta, a znam da toksini ulaze I u moju kožu. 

DAN 3: RANO USTAJANJE

3

“ SA SVIMA ŽELIM PODIJELITI LJUBAV PREMA GLAZBI.Kad radim s djecom, budim se u 6.45 kako bih stigla u školu na vrijeme I počela s radom u 8h. Grupa od 15 beba treba fokusiranu pažnju pa se trudim zdravo doručkovati ili popiti svježi sok. Novi dio moje jutarnje rutine je Vichy Idealia Serum. Nanosim ga prije šminke, a noću prije spavanja. Volim njegovu teksturu I miris. Zaista je nježna, glatka I kremasta. Znam da je još rano, ali osjećam da je moja koža već  glađa.

“ DJECA SU VRLO ZNATIŽELJNA.S djecom ove dobi je odlično raditi – postavljaju najsmješnija pitanja. Ne skidam osmijeh s lica I smijem se s njima.

“ SVAKOGA DANA UČE NOVE STVARI.Kad podučavam u školi, puštamo muziku, vježbamo jogu I plešemo. Neki misle da je posao DJ-a težak, ali 15 beba koje uče hodati mogu biti poput teške gaže kad ludo trče uokolo!

DAN 4: SLOBODNO VRIJEME

4

“ AKO NE JEDEM ZDRAVO, MOJA JE KOŽA SIVKASTA.Često jedem usput, ali kad imam više vremena, moj je ručak vrlo fin sendvič ili salata. Čak iako mi se zaredalo više dugih noći, moja je koža zapravo dobro hidratizirana I sjajna trenutno. Možda Vichy Idealia serum već djeluje!

“ IMAM SVOJE MALE TAJNE.Ovog se tjedna Vichy Idealia Serum uvukao u moj život. Zaista mi se čini da uvelike omekšava moju kožu.

“ NE MOGU ODOLJETI CJENKANJU.Volim tražiti odjeću po buvljacima. Uvijek tražim nešto originalno ili neobično za sljedeću gažu.

“ VOLIM NEW YORK.Za lijepog sunčanog dana nema boljeg mjesta. Mogu biti u interakciji s ljudima iz svih aspekata života. Uzbudljivo!

DAN 5: POSAO DJ-A & HRANA

5

“ JA SAM U SVOM SVIJETU.To je svijet kojeg toliko volim I osjećam se tako živom. A odličan je osjećaj vidjeti snagu glazbe, dignuti ljude na noge da plešu.

“ MOJ MI POSAO MI NE OSTAVLJA PUNO SLOBODNOG VREMENA.Tko bi mogao proći pored ovog štanda sa sladoledom za ovakvog dana? Popit ću još jednu čašu vode kasnije da se iskupim za ovaj slasni mali predah! Ionako moja koža izgleda puno bolje I glađa je no što je ikada bila. Nešto mi govori da Vichy Idealia Serum pomaže.

“ ATMOSFERA JE PUNA ELEKTRICITETA.Čak I prije no glazba započne I krene moja gaža, ne možeš nadglasati buku gomile. Svi čekaju I žele se zabaviti.

“ JEDAN KEKSIĆ NEĆE NAŠTETITI.U Velikoj Jabuci iskušenja su na svakom koraku. Ponekad je keksiću najteže odoljeti. 

DAN 6: RADIO-EMISIJA

6

“ U 14 H SAM U ETERU.Ponedjeljkom idem direktno sa sata s djecom na svoju  radio emisiju. To je utrka s vremenom.

“ EVO OPET JEDEM U HODU.Dok  moji slušatelji uživaju u glazbi, ja pišem poruke I spremam si nešto za pojesti I popiti na brzaka. I pripremam sljedeću pjesmu.

“ EMISIJA UŽIVO JE UVIJEK STRESNA.Osjećaj je potpuno drugačiji kad radim radio-emisiju. Iako sam sama u studiju, a ne u zatvorenom prostoru ispunjenom ljudima koji plešu, sve mora zvučati dobro I cijeli je pritisak na meni. Baš nemam sreće: stres moju kožu čini umornom I sivkastom. No, otkada koristim Vichy Idealia Serum, čini se da stres više ne utječe toliko na moju kožu.

“ PODZEMNOM S JEDNOG NA DRUGI DIO GRADA.Opet sam u pokretu. Idem obaviti par stvari, platiti račune I možda čak I uhvatiti  par minuta odmora.

DAN 7: BUVLJAK U BROOKLYNEU

7

TRAŽIM NEŠTO NOVO.Na buvljaku je uvijek nevjerojatna mješavina retro-mode I divljeg svježeg dizajna. Ovisnik sam I to mi je omiljeno mjesto za kupnju nečeg posebnog.

“ SPREMAN KAD I JA.Za slučaj da trebam pomoć, znam gdje je bočica Vichy Idealia Seruma.

“ SUNCE MOJ TEN ČINI NEUJEDNAČENIM I KOŽU PUNOM MRLJA.Dobro je znati da Idealia Serum obnavlja oštećenja nastala pod utjecajem sunca. Izlagala sam se danas, no koža izgleda ok, a I osjećaj je dobar. 

DAN 8: DJ-IRANJE

8

“ PJESMA ZA PJESMOM.Moji me setovi podsjećaju na moje dane – puno sasvim drugačijih iskustava bez pauze!

“ JOŠ JEDNA DUGA NOĆ.I to kakva! Ako svi uživaju toliko u glazbi, znam da dobro radim svoj posao.

“ INTENZIVNO JE.Neprestano izmjenjujem setove I miksove predomišljajući se ukoliko vidim da se promijenilo raspoloženje na podiju. Pokušaj biti tako skoncentrirana u 3 ujutro!

“ NISAM PRIJE KORISTILA SERUM.8 dana nakon početka uporabe mogu reći da se Vichy Idealia Serum razlikuje od drugih. Čini se da puno dublje hidratizira, lako se nanosi vršcima prstiju I utrljava u kožu kružnim pokretima. Mogu iskreno reći da je dobar osjećaj na koži.