getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HR Test : 'HR/'

OK

OKCancel

Hvala Vam!

Zatvori

Jillian

Vlasnica butika -Šangaj

Život u Šangaju za ovu 25-godišnju poduzetnicu je stresan jednako kao I sam Šangaj. Pretrpan raspored I zagađenje ne pogoduju njenoj koži.

Natrag

8 dana u životu Jillian

DAN 1: KRATKI PREGLED

1

“ SVIĐA MI SE ŠTO JE SVAKI DAN DRUGAČIJI.Sretna sam što radim u maloprodaji odjeće i vodim vlastiti posao. Odrasla sam u Velikoj Britaniji i uživam u kulturološkim razlikama ovdje u Kini. Neki misle da živim san svake djevojke, ali prijatelji koji također vode svoj posao suosjećaju s njegovom stresnom stranom. Uvijek postoje dani kad se pritisak vidi na mojoj koži. Toliko o glamuru!

“ VOLIM SE POČASTITI S VREMENA NA VRIJEME.Uglavnom se hranim zdravo, no ponekad je lijepo popustiti iskušenjima! U Kini se jako puno svakodnevice vrti oko hrane.

“ JUTARNJA RUTINA JE NAJJEDNOSTAVNIJA MOGUĆA.Koristim Vichy Idealia Serum prije jutarnje i večernje hidratacije. Međi nama, stavljam malo više proizvoda na problematična područja! Nježan je, svilenkast i lako se nanosi. Kad ga nanesem, koža je svježa unatoč stresu i zagađenju s kojima se svaki dan bori. Ne mogu dočekati da vidim razliku nakon nekoliko dana. Nadam se brzom oporavku!

“ VOLIM ČITATI.Dobra mi knjiga pomaže da se riješim stresa nakon napornog dana. To je pravi užitak.

DAN 2: UŽURBAN DAN

2

“ OBIČNO RADIM 6 DANA TJEDNO.Vođenje vlastitog posla utječe na sve aspekte mog života, no na sreću dosta sam fleksibilna u planiranju dana iako onekad moram žrtvovati društveni život ili praznike jer se preklapaju s poslom. Rijetko kupujem odjeću, ali pratim trendove.

“ MOJ IDEALNI DAN ČINI SRETAN KUPAC.To je možda šablona, ali kad nisu sretni oni, nisam ni ja. Uspješno vođenje butika ovisi o 1000 sitnih detalja. Jako pazim da sve bude kako treba.

“ PUNO SE SOCIJALIZIRAM I TO SE VIDI NA MOJOJ KOŽI.Navečer uglavnom jedem vani s prijateljima. Često kasno zaspim i ne spavam uvijek dovoljno. Ponekad sam vani i do 4 ujutro. Moja je koža sklona bubuljicama i sivkasta kad sam umorna, posebno ako sam popila koje piće večer prije.

DAN 3: UREĐENJE DOMA

3

“ POSTOJE I DRUGE STVARI OSIM POSLA.Volim provoditi vrijeme kod kuće uređujući svoj dom. Uvijek težim savršenstvu i uređivanje je dio toga.

“ LIČENJE SOBE PRIČINJAVA MI ZADOVOLJSTVO.Oduševljava me ta transformacija. Radije to činim sama nego da nekome platim.

“ PONOVNO JEDEM U HODU, TO NIJE DOBRO ZA MOJU KOŽU.Traženje savršene vaze ima i loših strana - danas nisam pošteno jela! No, barem počinjem osjećati učinke Idealia seruma. Zbog mog načina života moj je ten uglavnom  sivkast, ali primijetila sam da je glađi i bolje izgleda.

“ TRAŽENJE NAMJEŠTAJA JE POPUT HOBIJA.Kad imam vremena, volim potražiti neki posebni komad namještaja. To je pustolovina kojoj ne mogu odoljeti - bili biste iznenađeni što sve možete pronaći u Šangaju.

DAN 4: VRIJEME ZA ODMOR

4

“ NIKAD SE DUGO NE ODMARAM.Moj dan je započeo s malo joge I zdravim doručkom integralnog tosta I voća. Čak I kad nisam blizu dućana, imam milijun stvari za napraviti. To baš I nije ideja slobodnog dana! 

“ ŠALICA ČAJA JEST PRILIKA ZA PREGLEDAVANJE MAILOVA.Radim na detaljima oko novih web-stranica za moj butik. Ako web-dizajnerima ne dam odmah povratnu informaciju, to će usporiti projekt. Ne želim probiti rokove.

“ I MOJOJ JE KOŽI POTREBAN PREDAH.Kasno lijeganje, zagađenje, neunošenje dovoljno vode. Znam da nisam uvijek najbolji prijatelj svojoj koži. No, postoji jedna stvar koju činim, a izgleda da pomaže poništiti štetu-Vichy Idealia Serum je postao dio moje dnevne rutine.

“ BOJIM SE DA ĆE ZAGAĐENJE POSTARATI MOJU KOŽU.Poput svih velikih gradova, I Šangaj ima problem poprilično zagađenog zraka što definitivno moju kožu čini sivkastom. Primijetila sam da izgledam umornije u Šangaju nego u Londonu. Ili sam možda samo starija!

DAN 5: VEČERNJI IZLAZAK

5

“ MODNI SVIJET NIKAD NE SPAVA.Volim biti dio toga. Osobe su toliko osebujne, uvijek sretnem hrpu prijatelja I to je odlična prilika da se sredim.

“ ŠANGAJ JE SVJETSKI GRAD.Uvijek se nešto događa I ja to koristim maksimalno. Vjerojatno ću sutra to platiti svojom kožom – bit će suha I gruba, a ja ću izgledati kao starica od 100 godina! Moram piti više vode.

“ GLEDAM NA TO KAO SPOJ POSLA I UŽITKA.Moram pratiti modne događaje, no pazim I da to bude zabavni izlazak. Život je prekratak!

“ OVO JE SUPER ŽIVOT, ALI ME BOME ISCRPLJUJE.Dugi izlasci, nedovoljno sna, a možda I koje piće previše. Zagađenje neću ni spominjati. To je poput najgore noćne more za moju kožu! No, moram reći da već  nakon 5 dana uporabe Idealia Vichy Seruma moja koža izgleda bolje I glađa je.

DAN 6: BICIKLOM DO POSLA

6

“ ZAGAĐENJE I SUNCE – DVOSTRUKA OPASNOST ZA MOJ TEN.Ako želite negdje doći brzo u Šangaju, vozite bicikl. Tako ja uvijek idem na posao. No, to znači da kožu izlažem dvama najgorim neprijateljima. Zagađenju koje moju kožu čini sivkastom i suncu koje kožu isušuje I čini je hrapavom. Pročitala sam da Vichy Idealia Serum značajno obnavlja učinke zagađenja I sunca. Pitam se nije li to razlog zašto moje lice ima zdraviji sjaj no inače?

“ UVIJEK TRAŽIM ORIGINALNI NAČIN UREĐIVANJA IZLOGA.Primijetila sam na uličnom kisoku neko neobično cvijeće I boje su me nadahnule za zabavnu ideju za moj sljedeći izlog.

“ U BUTIKU SAM IZLOŽENA JA KOLIKO I ODJEĆA.Moji klijenti znaju tko sam I ja pokušavam izgledati što bolje. Dobrodošla pomoć je ako ne izbijaju bubuljice nakon noćnog izlaska.

“ SLOBODNA MINUTA ZA PROVJERU NOVOSTI NA MOJIM NOVIM WEB-STRANICAMA.Približavamo se završetku, no još ima na desetke tehničkih problemčića za riješiti.

DAN 7: DIGITALIZACIJA

7

“ UVIJEK IMA PROSTORA ZA PROMJENE U POSLJEDNJI ČAS.Gotovo sam spremna za predstavljanje novih web-stranica za moj butik. Svo to vrijeme provedeno pred ekranom ne čini moje lice najsvježijim u gradu...No, pošto sam perfekcionist, želim napraviti još neke preinake...Na kraju krajeva, to je moja slika I to je važno!

“ TIM ZASLUŽUJE PROSLAVU.Sretna sam što imam odličan tim developera I web-dizajnera koji mi pomažu prenijeti moj san online. Sad sam I službeno uživo na svjetskoj mreži na xinlelu.com!

“ U IME USPJEHA NA ŠANGAJSKI NAČIN!Odabrali smo popularni restoran za proslavu lansiranja naših web-stranica, a meni je bio retro-klasični. Evo jedne za moj scrapbook!

DAN 8: IZLAZAK S DEČKOM

8

“ STALO MI JE DO MOG IZGLEDA.Bez obzira izlazim li s dečkom ili pričam s klijentima, osjećam se bolje kad mi je koža svježa I hidratizirana.

“ ZDRAV RUČAK SA ZNATE VEĆ KIM.Ponekad je lijepo zaboraviti da sam žena od karijere I samo uživati s njim.

“ PRIMIJETILA SAM VIDLJIVO POBOLJŠANJE NA KOŽI.Nevjerojatno je da već nakon kratkog korištenja Vichy Idealia seruma mogu primijetiti razliku. Koža je glađa I sjajnija. Osjećam se kao da sam pobijedila zagađenje, sunce I moje kasne izlaske!