getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HR Test : 'HR/'

OK

OKCancel

Hvala Vam!

Zatvori

Soraya

Voditeljica restorana – New York

Ova 36-godišnjakinja radi kao luda kako bi njen restoran na Manhattanu bio uspješan. No, neuredan stil života ne pogoduje njenoj koži.

Natrag

8 dana u životu Soraye

DAN 1: PREDSTAVLJANJE....

1

“ INTENZIVAN ŽIVOT.Uživam u svom životu, no ponekad je previše toga, nemam vremena za sebe. Imati zadovoljne goste na Manhattanu znači puno raditi. A tu treba uklopiti I obiteljski život. Nije uvijek lako. Umor I stres uzimaju danak, posebno na mom licu gdje primjećujem proširene pore, koža me zateže, sivkasta je I beživotna. Jedva čekam probati Vichy Idealia Serum, možda mi pomogne da koži vratim ravnotežu..

“ MOJA JE RUTINA GOTOVO ISTA.Ionako perem I hidratiziram lice ujutro I navečer, dodavanje Idealia Seruma nije nikakav problem. Jednostavno se nanosi – samo lice treba biti  čisto!

“ POSLOVNI USPJEH NE MOGU UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO.Poslovanje restorana u New Yorku je nemilosrdno. Nikada ne mogu prihvatiti stvari kakve jesu. Svakodnevno tražim načine kako poboljšati stvari I ići još korak dalje. Nekako moram pomicati i granice svoje energije također.

“ NIJE SVE U POSLU.Vrijeme s prijateljima I obitelji je važno, kao I vrijeme I prostor za mene samu. Moj stan je moja oaza mira.

DAN 2: KRENIMO

2

“ PRVI ISPIT MOJE KOŽE DANAS-PODZEMNA.Prljavo je, ali me dovede na odredište. Do sredine dana moja će koža biti na svojoj najnižoj točki uz konstantan porast učinaka zagađenja I znojenja. Vichy Idealia Serum bi mi trebao pomoći sa svim tim. Poželite mi sreću!

“ LAKO JE DOĆI DO NAJBOLJEG SHOPPINGA.Uz pokaz za podzemnu mogu iskočiti bilo gdje na Manhattanu I uživati kao I u svom susjedstvu.

“ OVO JE TRŽNICA KOJU VOLIM.Mogu birati između najboljih delicija, ima svježe I ukiseljene hrane iz svih krajeva svijeta I uvijek kući donesem poneko iznenađenje!

DAN 3: DOBRODOŠLI U MOJ RESTORAN

3

“ USLUGA JE BITNA.Moji gosti imaju visoka očekivanja I moj je posao da im osiguram vrhunsko  iskustvo svaki put. Mogu biti nasmiješena, ali ispod površine postoji određeni stres. I to moja koža zna! Stres je čini umornom, no danas se osjećam bolje glede mog lica, čak je I glađe no inače.

“ KAD SIJA SUNCE, KOŽA ME ZATEŽE.Stolovi na terasi su dobri za posao, no moja se koža isušuje kad provodim toliko vremena vani. Sad kad koristim Vichy Idealia Serum, manje se brinem jer se koža obnavlja od štetnih učinaka sunca.

“ VRIJEME PRIJE NAVALE ZA RUČAK JE KAO ZATIŠJE PRIJE BURE.Potrebno je puno pripreme. Čim se stolovi počnu popunjavati, sve je samo idemo, idemo, idemo!

“ ZA OVO ME MJESTO VEŽU DIVNE USPOMENE.Bila je jedna nedjelja za pamćenje. Već smo gotovo završili sa serviranjem ranog nedjeljnog ručka kad se pojavila ekipa NBC filma.

DAN 4: VRIJEME ZA MENE

4

“ VRIJEME ZA MENE JE DRAGOCJENO.S mojim u potpunosti radnim ritmom umor je normalna stvar pa kad dobijem priliku, posvetim si potrebnu pažnju. 4. je dan uporabe Vichy Idealia Seruma I već vidim da moje lice izgleda manje umorno, a crte lica su odmornije.

“ TRUDIM SE OSTATI U FORMI.Kažu da je trčanje dobro za duh I tijelo. Kad trčim, pustim da mi misli lutaju. Vrlo je opuštajuće I daje mi svjež nalet energije.

“ KAO DA SE BORIM  PROTIV ZAGAĐENJA.Ponekad ga možete osjetiti u zraku. Nije ugodno I znam da nije dobro za moju kožu. Gotovo da osjećam kako mi guši kožu.

“ NEKI GOSTI SU MI DANAS REKLI DA IZGLEDAM MLAĐE.Može li to biti od Vichy Idealia Seruma? Definitivno i ja vidim razliku. Odajmo mu priznanje!

DAN 5: UŽURBAN DAN

5

“ MOJE LICE IMA BOLJI DAN OD MENE.Gužva u vrijeme ručka je bila  potpuno ludilo, no nekako smo preživjeli. Još sam u stresu od sinoć – morala sam organizirati dvije zabave u istu večer. No, kad pogledam svoje lice, ne mogu vjerovati kako odmorno izgledam. I primijetila sam da pore izgledaju uže, a lice glađe!

“ GUŽVA, GUŽVA, GUŽVA.Nakon zdravog doručka ostavljam kćer u školi, joga I trčanje I spremna sam za tjedno knjigovodstvo kod kuće. Potom u restoran da se pripremim za ručak.

“ DODALA SAM SVOJ FRANCUSKI ŠTIH.Ljudi kažu da je jesti ovdje,  gdje sam ja odabrala dekoracije, poseban doživljaj. To je konstantan posao, uvijek se nešto mijenja i uvijek reflektira ljude koji ovdje jedu.

DAN 6: ODMOR S PRIJATELJIMA

6

“ LIJEPO JE KAD TE ZA PROMJENU POSLUŽUJU.Konačno se I ja jednom mogu opustiti I uživati u dobroj hrani s dobrim prijateljima. Kad jedem u tuđem restoranu, teško je isključiti svoje uobičajene reflekse, ali hej, zaslužujem odmor! 

“ TRUDIM SE ŠTO JE VIŠE MOGUĆE JESTI ZDRAVO.Često preskačem ručak I mada  želim jesti zdravo, moji su obroci uglavnom u hodu.

“ MOJI PRIJATELJI PRIMJEĆUJU RAZLIKU.Unatoč hiperaktivnom tjednu Vichy Idealia Serum je djelovao u pozadini. Prijatelji su rekli da izgledam odmornije, pa čak I mlađe. Ako meni najbliži prijatelji mogu vidjeti razliku, to je odlično!

“ OSJEĆAM SE MLAĐE.Moja koža izgleda odmornija I dobro hidratizirana. U ogledalu mogu vidjeti da su se pore zatvorile I da je koža glađa I sjajnija. Čak I moja kćer kaže da izgledam mlađe...ovog me jutra nazvala starijom sestrom!

DAN 7: POSAO

7

“ UVIJEK RADIM 10 STVARI U ISTO VRIJEME.Pregledavanje mailova, rezervacije stolova, organiziranje igranja za moju kćer. Barem mi nikada nije dosadno! Ovaj se tjedan čini užurbaniji no inače, ali ne biste to rekli po mojoj koži. Mislim da izgleda fantastično, a takav je I osjećaj. Umjesto masne kože sa stresom, moje je lice svježe I meko – savršeno!

“ IMA PUNO STRESA IZA POZORNICE.Vođenje restorana nije samo stavljanje hrane na tanjur. Tu su I inventar,  osoblje, kupovina namirnica I vođenje knjigovodstva.

“ UVIJEK SE DAJEM 200%.Bez obzira jesam li na poslu ili obavljam stvari za restoran, u potpunosti sam fokusirana I odlučna da stvari idu nabolje. Nema slučajnog uspjeha. Vjerujem u naporan rad.

“ RADIM MA GDJE BILA.Provjeravam zalihe, trudim se da ono što trebamo dobijemo na vrijeme, nikada ne isključujem telefOon – ili glavu.

DAN 8: VRIJEME ZA MENE

8

“ PONEKAD PAUZIRAM DA OSVJEŽIM OSJETILA.Veći dio mog života je kao brzi vlak. Tu I tamo izađem iz njega  na par trenutaka – samo da se podsjetim malih stvari koje su također važne.

“ PREPORUČILA BIH GA.U samo 8 dana Vichy Idealia Serum mi je pokazao što može. Moja je koža glađa, hidratizirana bez zamašćivanja I zdravijeg sjaja. Sviđa mi se tekstura I vrlo nježan miris. Svi su rezultati pozitivni, stvarno sam sretna.

“ SVJEŽE JAGODE U VELIKOJ JABUCI.Hvala Bogu, neke od mojih omiljenih slastica su dobre za moju kožu.

“ OPET MOJ TELEFON.Da, živim non-stop – ali ne bih ni htjela drugačije!