NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Osjećajte se zdravo i puni energije: 3 savjeta za savršenu kožu

Otkrijte 3 jednostavna savjeta za dnevnu njegu Vaše kože. Cilj: blistava koža gdje god da se nalazili.

Ten bez nesavršenosti, obogaćen vitaminima, koža meka kao bebina... Kako neke djevojke uspijevaju imati tako blistavu kožu u svakoj situaciji? Tajna  je u svakodnevnoj njezi kože.
Iduća 3 savjeta vode Vas do blistave kože.

#1 Čišenje kože

Čestice zagađenja, duhan, znoj, mrtvi slojevi kože.... Tijekom dana, nečistoće se talože na licu, oksidiraju i spriječavaju kožu da diše. Kako biste održali zdrav izgled, od suštinske je važnosti da koža lica bude besprijekorno očišćena.
Svakodnevno korištenje  sredstva za skidanje šminke je obavezno - čak i ukoliko se i ne šminkate.

Nove teksture ovih proizvoda, kao što je micelarno ulje,  idealne su za pravilno otklanjanje nečistoća i podjednako pogodne za kombiniranu i masnu kožu, kao i za mješovite tipove kože. Micelarno ulje daje koži udobnost i djelotvornije je u uklanjanju prekomjernog sebuma.

Za još temeljije čišćenje, svom režimu dodajte i gela za ćišćenje lica. Zahvaljujući agensima protiv onečišćenja i nesavršenosti, vaša koža je svježa i očišćena.

Pored toga, jednom tjedno uklonite višak kože pilingom s mikro granulama, a u svrhu povećanja regeneracije epidermisa.

#2 Hidratizirajte svoju kožu u svakoj fazi svog života

Dermatolozi su suglasni oko sljedećeg: hidratiziranje kože ključno je u njezinom jačanju i proljepšavanju. Stoga, Vaša koža nikada ne smije  biti dehidrirana. Bilo da ste na plaži, u uredu ili ste se tek probudili, u dvadesetim ili pedesetim godinama starosti.... U svakom trenutku Vašeg života, od suštinske je važnosti da hidratizirate svoju kožu.

Kako? Korištenjem dnevne i / ili noćne kreme (za vaš tip kože).  A ukoliko se ne želite odreći svoje omiljene kreme protiv bora, koristite serum za hidratiziranje.

Ali, također, za bolju hidrataciju kože pijte najmanje 1 do 1,5 litara vode dnevno (kao što je i preporučeno od strane Nacionalnog programa za zdravlje i ishranu). Osim toga, možete naprskati svoje lice mineraliziranom termalnom vodom, nakon bavljenja sportom  ili kada klimatizacija ima isušujući učinak na vaše lice.

#3 Posebnu pažnju obratite na područje oko očiju

Sitne linije dehidratcije, plavičasti podočnjaci, naduti kapci... Oči su te koje najlakše odaju, ukazujući na posljedice svakodnevnog života. Zato što je koža na tom mjestu najtanja i najosjetljivija. S obzirom da je područje oko očiju kod žena danas najveća briga, od ključne je važnosti koristiti specijalizirani proizvodi za njegu kože oko očiju. Sastojci protiv bora, sredstva za prikrivanje i hidratiziranje pomažu u osvježavanju Vaših očnih kontura i očuvanju mladolikosti.

Kako biste opustili umorne oči, stavite svoj proizvod za njegu očiju u hladnjak. Hlađenjem (čime se aktivira proces mikrocirkulacije), nadutost će izblijedeti, a očne konture se opustiti.

Dodatni savjet: Što se tiče unosa hrane, razmislite o hrani koja ima dobar utjecaj na kožu. Određena hrana, bogata antioksidansima, pomaže koži da se bori protiv oksidacijskog stresa.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi organizmi dugo proučavani zbog svojeg blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju stavljajući ovaj neživi probiotički sastojak blagotvoran prema koži u svoju novu njegu.

Pročitaj članak

go to top