OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Najnovije vijesti

DO JAČE KOSE UZ OVA TRI PROIZVODA DERCOS DENSI-SOLUTIONS:  Najbolja zaštita za slabe i tanke vlasi u ljetnoj sezoni

DO JAČE KOSE UZ OVA TRI PROIZVODA DERCOS DENSI-SOLUTIONS: Najbolja zaštita za slabe i tanke vlasi u ljetnoj sezoni

Visoke temperature, pojačano izlaganje sunčevim zrakama, morska sol i klor u bazenima – samo su neki od čimbenika zbog kojih kosa gubi pigment, elastičnost te postaje suha i sklona pucanju.

OTKRIJ
Razgovor s magistrom farmacije o menopauzi

Razgovor s magistrom farmacije o menopauzi

U intervjuu Tena Šimunić, mag.pharm. odgovara na najčešća pitanja o promjenema i simptomima s kojima se žene susreću u menopauzi, a koji su karakteristični za to novo životno razdoblje.

OTKRIJ
Životne rutine i izazovi u menopauzi

Životne rutine i izazovi u menopauzi

Poznata televizijska urednica i voditeljica Tončica Čeljuska otkrila nam je kako s velikom predanošću i energijom živi u svojim zrelim godinama. Iza nje je dugogodišnja televizijska karijera, okušala se u najprestižnijim televizijskim formatima, a trenutno vodi i uređuje talk show „U svom filmu” na Hrvatskoj televiziji, u kojem ugošćuje inspirativne i uspješne pojedince iz svijeta umjetnosti, znanosti, sporta i javnog života. Majka je dviju odraslih kćeri i baka jedne unučice. Tončica je uvijek pomno dotjerana i već se godinama čini da je to samo po sebi dano, no ona se ne libi priznati koliko ulaže u svoj izgled. Redovito vježba, puno šeta, uživa u umjetnosti, a je sve to ono što pomlađuje duh i tijelo.

OTKRIJ

Top trendovi

Vidi sve trendove

Iza brenda Vichy

Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja?

Otkrij
Razgovor s psihologicom o menopauzi

Razgovor s psihologicom o menopauzi

Psihologica Palavra Vedrana otkriva kojim metodama odgovoriti na psihičke promjene s kojima se susreću žene u menopauzi.

OTKRIJ
NAJČEŠĆA PITANJA O VICHY PUDERIMA

NAJČEŠĆA PITANJA O VICHY PUDERIMA

Tijekom edukacije s ljekarnicima, dobili smo brojna pitanja na temu naših pudera. Vjerujemo da i vas zanimaju odgovori na ova pitanja, stoga vam u nastavku donosimo odgovore g. Evgena Geca, vizažista, kozmetičkog savjetnika i trenera te Tanje Vučković, Vichy stručnjaka.

OTKRIJ
USPJEŠNA PRIČA BLAGDANSKE HUMANITARNE AKCIJE

USPJEŠNA PRIČA BLAGDANSKE HUMANITARNE AKCIJE

Blagdansko razdoblje je vrijeme druženja, sreće i veselja, no ove godine znali smo da će ipak izgledati nešto drugačije nego dosad.

OTKRIJ

Više

Ekspozome & koža

Saznaj više o ekspozomu

Svi čimbenici iz okružja, poput stresa i prehrane, kojima je osoba izložena i koji općenito mogu imati utjecaj na kožu i zdravlje.

5 trikova za ljepšu kožu

Prikaži infografiku

Utjecaj zagađenosti na kožu

pročitaj članak

go to top