OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori
|0|||
NOVO

DERMABLENDtm

VISOKA MOĆ PREKRIVANJA,
PREPORUČEN OD STRANE DERMATOLOGA

VIŠE OD PUDERA
HIPOALERGEN, NEKOMEDOGEN.
ISPITAN POD DERMATOLOŠKIM NADZOROM

TVOJA KOŽA JE
JEDINSTVENA

SAZNAJ VIŠE

IZABERI SVOJ
PUDER

SAZNAJ VIŠE

VISOKO PREKRIVANJE PRILAGOĐENO TVOJOJ JEDINSTVENOJ KOŽI

DERMABLEND TUTORIJAL

POGLEDAJ PREPORUKU DERMATOLOGA I VIZAŽISTA

| | | |

Background

Dajana Pajkić je profesionalna vizažistica koja svoju karijeru gradi već vise od deset godina uz niz uspješnih suradnji.
Radila je s brojnim poznatim osobama, od kojih se izdvaja desetogodišnja suradnja s zvijezdom Severinom. Njezin rad možete pratiti u brojnim fashion i lifestyle časopisima, koju su osim domaćih časopisa prepoznali i objavili strani časopisi poput Vogue, Lofficiel, GQ...
Oduvijek ističe kako je pravilna njega kože najvažnija, te da je zdrava koža temelj uspjeha, neovisno o kojem makeup looku se radi.

Jedan takav je kreirala i za nas, gdje možete vidjeti pripremu kože u ovim hladnim, zimskim mjesecima koje je upotpunila s prigodnim blagdanskim lookom kojeg možete sami iskombinirati za nadolazeće domjenke, partye i evente.

MINERALIZIRANA MICELARNA VODICA

MINERALIZIRANA MICELARNA VODICA

Temeljito očisti svoju kožu micelarnom vodicom Pureté Thermale prilagođenom tvom tipu kože! Ukloni sve nečistoće s područja oko očiju i lica te smiri kožu zahvaljujući pantenolu u njenoj formuli!

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 BOOSTER

MINÉRAL 89 BOOSTER

Nanesi hidratantnu podlogu za make- up koja će osnažiti tvoju kožu i učiniti ju otpornom na sve vanjske utjecaje kojima je izložena tijekom cijelog dana.

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 EYES

MINÉRAL 89 EYES

Pripremi i područje oko očiju za nanošenje make- up-a! Nanesi hidratantnu podlogu za make- up koja će obnoviti tvoju kožu ali i smanjiti izgled vrećica ispod očiju zahvaljujući čistom kofeinu u formuli.

KUPI ONLINE
DERMABLEND FLUID

DERMABLEND FLUID

Nanesi tekući puder s visokom moći prekrivanja, koji će sakriti tvoje tamne podočnjake i sitne nepravilnosti na koži, ali i hidratizirati tvoju kožu bez da začepi pore.

KUPI ONLINE

Vichy Mag