OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

Majka sam dva sina, od 9 godina i 8,5 mjeseci, supruga i po zanimanju dipl.ing agronomije, a u prvom redu žena kojoj je bitno da izgledam lijepo i njegovano u svakodnevnom užurbanom ritmu neovisno o svim obvezama.

Mislim da će svaka majka razumjeti koliko malo slobodnog vremena ostane na raspolaganju, a pogotovo vremena koje svaka žena treba izdvojiti za sebe vezanom uz njegu i ljepotu lica.

Stoga sam odabrala puder koji je idealan jer zadovoljava sve bitne stavke a to su: osjećaj da mi koža diše, nema težine na licu i umjetnog izgleda.

Dodatna vrijednost  Dermablend pudera je brzina nanošenja  s kojim postižem najbolji efekt jer iznimno dobro prianja na kožu i prekriva sve nepravilnosti, a koža dobiva prirodan, sjajan i zdrav izgled što svakako daje dodatan poticaj i energiju potrebnu za taj dan koji je ispred mene. Moje pozitivno iskustvo  Dermablend pudera je  i njegova postojanost, budući da moj posao uključuje  mnogo  vremena  provedenog na terenu, u prirodi,  pod utjecajem različitih nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Moj ludilo puder :)

Ivanina transformacija Dermablend fluid puderom

Iskustvo sa snimanja Dermablend videa


Snimanje za kampanju Dermablend pudera me jako razveselilo i bilo je zabavno, ali profesionalno odrađeno.

Zadovoljstvo mi je bilo upoznati sve koji su sudjelovali u stvaranju ovoga malog procesa preobrazbe!

Objavljeno

VAŠA RUTINA

dermablend-tekuci-puder-3d-korekcija-akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan

3D Korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama s visokim stupnjem prekrivanja, 16h

( 46mišljenje )

vichy-dermablend-korektivni-tekuci-puder-16-h-nijansa-15-opal-nude-sand-gold-mat-puder-lagano-prekrivanje-spf-35

Korektivni tekući puder, 16h

( 58mišljenje )

go to top