OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

KAKO PREKRITI NEPRAVILNOSTI NA KOŽI PUDEROM

Simona Antonović je jedna od najpoznatijih hrvatskih profesionalnih vizažistica. Strast za šminkanjem i modom crpi odmalena. Odmah nakon završene srednje škole zaputila se u London gdje se usavršavala. Na početku profesionalne karijere poslu je pristupala jednako kao i danas, što znači da je jednako profesionalna, samo još bolja i iskusnija.

Simona Antonović isprobavajući Dermablend liniju pudera pripremila je korisne savjete. 

Antonović je tako istaknula:

Puderi su danas ujedno i vrlo kvalitetni serumi i kreme u kojima se nalaze pigmenti koji njeguju, regeneriraju i štite našu kožu od vanjskih utjecaja. Omogućavaju nam da ujednačimo boju kože lica i prekrijemo nedostatke čime nam daju i brzo i zdravo rješenje za samopouzdanje. Osim toga, prirodan i ujednačen izgled kože lica je temelj za daljnje uspješno nanošenje make-upa.

SIMONIN SAVJET ZA MAKE-UP KOŽE SKLONE AKNAMA

Ako je vaša koža sklona izbijanju akni ili prištića onda je Dermablend 3D Correction puder idealan za vas. Ovaj puder ujednačava problematičan ten i omogućava prikrivanje, ukoliko Vaš ten pati od neravnomjerne teksture. Ožiljci od akni, udubljenja i izbočenja kao i hiperpigmentacija koja se pojavljuje, lako se prekrivaju ovim puderom. Ako patite od suhe i problematične kože, obratite posebnu pozornost na hidrataciju i nanosite puder na područja koja su najproblematičnija.

Tips & Tricks

Najbolje ga je nanositi plosnatim kistom za tekući puder na prethodno nahranjenu kožu. Za dodatno prekrivanje jačih nepravilnosti, koristite ga kao korektor, utapkavajući ga prstima na problematično područje.

Dermablend puder ima visoku moć prekrivanja i mat završetak, ali je unatoč tome vrlo lagan i izgleda vrlo prirodno na koži. Odličan je odabir za masnu i mješovitu kožu. S obzirom da dugo traje i ima visoki zaštiti SPF, koristan je za dnevno korištenje jer je otporan na prekomjerno izlučivanje sebuma i znojenje. Baršunastog je završetka i može se učinkovito koristiti na masnoj i mješovitoj koži.

SIMONIN SAVJET ZA ODABIR NIJANSE PUDERA

Kod odabira pudera, obratite pažnju na odabir pravilne nijanse tako da ga isprobate na prijelazu lica i vrata, i to obavezno na dnevnom svjetlu. Ukoliko se u potpunosti stopi s vašom bojom kože, to je vaša idealna nijansa.

SIMONA
FB
/ IG / WEB

VAŠA RUTINA

dermablend-tekuci-puder-3d-korekcija-akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan

3D Korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama s visokim stupnjem prekrivanja, 16h

( 46mišljenje )

vichy-dermablend-korektivni-tekuci-puder-16-h-nijansa-15-opal-nude-sand-gold-mat-puder-lagano-prekrivanje-spf-35

Korektivni tekući puder, 16h

( 58mišljenje )

go to top