OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

#NemaPauze u menopazi – grupa za žene koje se u svojoj koži žele osjećati dobro

Nema pauze u menopauzi

Ulazak u menopauzu prirodni je proces i individualno je iskustvo svake žene – no, zato što imamo svoja individualna iskustva ovog razdoblja, ne znači da u tome moramo biti same. #NemaPauze u menopauzi Facebook grupa posvećena je razmjeni iskustva i osnaživanju žena u ovom razdoblju života.

Daria DSC_8687-2.jpg

Kao brend koji se već više od 20 godina bavi proučavanjem menopauze i potreba žena u ovom razdoblju, razvili smo Neovadiol liniju koja je tu kako bi odgovorila na posebne potrebe kože u ovom razdoblju. No, ženama ne želimo pružiti samo odgovarajuću njegu, nego i zajednicu, sigurno mjesto za razmjenu mišljenja, iskustava i savjeta. Znate li da svake godine 25 milijuna žena uđe u menopauzu? Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema. Umjesto da izoliramo svaku ženu, u Vichyju želimo stvoriti zajednicu žena koje će se osloniti jedne na druge, podijeliti iskustvo i učiniti da se međusobno osjećamo manje same, a više osnažene, samopouzdane, snažne i dobro u svojoj koži. Zato smo kreirali Facebook grupu #NemaPauze u menopauzi, mali kutak posvećen ženama u novoj etapi života, gdje ih potičemo da svoje godine nose ponosno, da o svojim iskustvima, kao i izazovima razgovaraju otvoreno i da se u svojoj koži osjećaju sigurno.

Žene u postmenopauzi u prosjeku provedu i 20 godina svog života – to je vrijeme koje ne treba biti provedeno skrivajući se, ne razgovarajući o svojim iskustvima i interesima. Neka jedino što će se u pauzi promijeniti bude način na koji brinemo o sebi i kako se osjećamo u svojoj koži, na bolje naravno. Ulazak u menopauzu ne znači da morate „stisnuti pauzu“, naprotiv, vrijeme je da budete samopouzdane, ponosne i ženstvene u novoj fazi života. Zato hrabro zakoračite u novo razdoblje života, prigrlite novu sebe i zaboravite na pauzu u menopauzi.

Pauza? Za mene? Mora da se šalite. Pridružite se našoj Facebook grupi , oslonite se na zajednicu, iskustva i savjete drugih žena – ili upravo vi budite dnevna doze podrške koja je nekome potrebna – te nastavite živjeti život punim plućima, bez zadrške, bez pause u menopauzi.

Objavljeno

go to top