NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ponovno se povežite sa svojim osjetilima: prvi korak prema sporijem starenju

Vaš dom može lako postati hram u kojem se ponovno povezujete sa svojim osjetilima i regenerirate.

Uživajte u svih 5 osjetila:

Sluh - potiče raspoloženje


Jeste li znali da slušanje bilo kakve glazbe u trenu djeluje biološki i psihološki blagotvorno podižući razinu endorfina?

Istraživanje koje je proveo centar Natural Standard (veliki centar za terapeutska ispitivanja) dokazalo je da spori, akustični zvukovi najbolje djeluju na blagostanje snižavajući razinu hormona stresa i potiču imunološki sustav. Dr. Mitchell Gaynor, pisac, holistički onokolog i profesor na Sveučilištu Cornwell, je napisao* da je terapija zvukom pomogla njegovom onkološkom pacijentu, jer djeluje na psihološku ravnotežu.

Miris - jednostavan način opuštanja

Aromaterapija i ajurvedska medicina koristi esencijalna ulja u borbi protiv stresa. Ta koncentrirana ulja nije preporučljivo nanositi neposredno na kožu, tek se nekoliko kapljica esencijalnog ulja lavande, tamjana ili ruže kapne u difuzor ili plamenik za relaksaciju. Mirisne svijeće druga su odlična opcija.

Okus - dobrog je okusa, osjećaja i izgleda!

Isprobajte biljnu infuziju kamilice, verbene ili cvijeta jabuke. Pojedite kivi, voće s najvećim sadržajem C vitamina (esencijalnim za tvorbu kolagena), bogatim vitaminom E, omega-3 kiselinama i antioksidansima koji sprječavaju oštećenja kože. Sve tamne bobice, posebno kupine, sadrže puno vitamina, minerala i fitonutrijenata koje koža obožava.

Vid - Vaša okolina igra veliku ulogu u Vašem raspoloženju


Za kupaonicu odaberite umirujuće, prirodne boje: kremastu,  sivu i blijedoplavu uz podesivo svjetlo i biljke što sve čini kupaonicu mjesto s niskom razinom stresa. Kupka uz svijeće opušta maksimalno!


Dodir - da biste ugodili duši, započnite s tijelom

Dajte prednost njegama za kožu s bogatim teksturama koje zaglađuju kožu i podupiru barijeru kože. Navlažite kožu termalnom mineraliziranom vodom nakon čišćenja kako biste umirili upalu i potaknuli hidratizaciju koju nudi Vaša njega. Masirajte lice vršcima prstiju kad nanosite hidratantnu njegu kako bi se lakše upila i potaknula cirkulacija.

*u svojoj knjizi "Zacjeljujuća moć zvuka" (eng. The healing power of sound)

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Stil

Fermentirana hrana: vjerujte nam, Vaša će Vam koža biti zahvalna

Naravno, ime možda ne zvuči posebno primamljivo, ali vjerujte nam kad Vam kažemo da biste trebali svakako obratiti pažnju na fermentiranu hranu ako želite poboljšati sveukupno zdravlje. Objasnit ćemo  čemu ta buka o zdravoj hrani u posljednje vrijeme te Vam reći koja je najbolja fermentirana hrana koju trebate uvrstiti u prehranu.

Pročitaj članak

go to top