OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Nema sudbine. Kakva god bila Vaša koža, osjetljiva, presuha, s nepravilnostima...Koja god bila Vaša dob, stil života...Vaša koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal.

Idealna koža
više nije san

Život kože je dinamična ravnoteža podložna višestrukim utjecajima, unutarnjim i vanjskim. Mi u Vichyju smatramo da je njega koju nudimo koži važnija od njene prirode. Istraživački centar Vichy bogat  iskustvom otkriva nove načine učinkovitog djelovanja. Poboljšavajući svoje zdravlje koža se obnavlja, štiti, zadržava vodu i hranjive tvari i dugotrajno je preoblikovana. Idealna koža više nije san.

Globalna ekspertiza života kože

Vichy okuplja zdravstvene stručnjake, dermatologe, ginekologe, farmaceute, alergologe, nutricioniste, sportske liječnike, kineziterapeute, psihologe kako bi stvorili djelotvorne njege optimalne tolerancije. 
Ovi proizvodi odgovaraju životu današnjih žena i uzimaju u obzir sve čimbenike koji mogu utjecati na kožu poput okoline, UV-zraka, klime, stila života, prehrane, stresa...

Vaš Vichy farmaceut najbolji je saveznik idealne kože. On Vas prati, savjetuje kako biste odabrali njege potrebne Vašoj koži.

produit vichy liftactiv

Voda za ljepotu kože

Vichy vulkanska voda prirodno je formulirana, ne može se reproducirati i nalazi se u središtu istraživanja Laboratorija Vichy. Ova voda za ljepotu kože dolazi iz srca vulkana Auvergnea, bogata je blagotvornim mineralima i od davnina dokazuje svoja iznimna svojstva.

Smiruje

Smiruje kožu nadraženu vanjskim agresijama.

Jača prirodnu obranu kože.

Iz dana u dan koža se sve učinkovitije bori protiv vanjskih agresija.

Regenerira i potiče obnovu stanica kože.

Potiče obnovu stanica kože.

Voda za ljepotu kože
15 minerala:

 • kalcij (Ca): štiti
 • željezo (Fe): sudjeluje u oksigenaciji stanica
 • mangan (Mn): antioksidacijsko djelovanje
 • kalij (K): sudjeluje u hidrataciji kože
 • silicij (Si): sudjeluje u obnovi tkiva
 • magnezij (Mg): potiče staničnu obnovu
 • natrij (Na): povezan je s regulacijom vode u stanicama
 • sumpor (S): sudjeluje u detoksifikaciji organizma
 • bor (B): potiče zacjeljivanje ožiljaka
 • litij (Li): protuupalno djelovanje
 • stroncij (Sr): protuupalna svojstva

Voda za ljepotu kože Čudnovata fontana

Termalnu su vodu najprije štovali Kelti, a potom su je Rimljani koristili u termalne svrhe od 1. stoljeća p.n.e. Izvor su posvetili Veneri oduševljeni njenim smirujućim i omekšavajućim svojstvima.

Tijekom godina izvor postaje sve poznatiji i brojni velikani dolaze na liječenje: markiza de Sévigné, kćeri kralja Louisa XV, Napoleon... Od početka 20. stoljeća termalizam je postao dostupan svima i u blagotvornom djelovanju Vichy vulkanske vode otada može uživati velik broj ljudi.

Jedinstvena znanost formuliranja

Znanje Laboratorija Vichy počiva na temeljnim principima ljekarne i obogaćeno je znanstvenim dostignućima i tehnologijama što dovodi do jedinstvenih formula karakterističnih za ovaj brand.

U samom srcu svake formule nalazi se vodeći aktivni sastojak dokazane učinkovitosti u pravoj dozi uz inovativnu teksturu i tehnologije koje pojačavaju njegovu učinkovitost.

Idealna kombinacija

Snaga Laboratorija Vichy je u znanju kombiniranja visokotehnoloških aktivnih sastojaka i dermatoloških sastojaka. Ti sastojci moraju, među ostalim, imati kozmetička, hidratantna, hranjiva, matirajuća svojstva, ali u cilju poštivanja bioraspoloživosti aktivnog sastojka.

 • Vichy vulkansku vodu
 • Mexoryl® SX
 • Pro-Xylane
 • Ramnoza
 • Kombuša
 • Aminexil
 • Hijaluronska kiselina
 • Karite maslac
 • Salicilna kiselina
 • Ulje slatkog badema
 • Retinol
 • Ulje makadamije
 • Ulje marelice
produit vichy Serum 10
Ramnoza: dobiva se iz srebrne breze, smiruje kožu i djeluje protiv starenja
produit vichy idéalia
Kombuša: multiaktivni koncentrat crnog čaja koji u sebi skriva jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka za kvalitetu kože i zdravi sjaj tena

Uz poštivanje strogih načela formuliranja Vichy nudi i hedonistički koncept dermokozmetike, čak i za osjetljivu kožu. Aktivne i senzorijalne teksture pomažu učinkovitosti formula za optimalnu uporabu Vaših njega.

Aktivne i senzorijalne teksture

Teksture Vichy proizvoda zamišljene su da draže naša osjetila. Njihove nježne sedefaste nijanse ugodne su oku, a na dodir su baršunaste i topive te lagano bogate. Nježne cvjetne ili voćne note koje zaokupljaju osjetilo mirisa primjerene su i za osjetljivu kožu.

Formule Vichy zamišljene su da daju maksimalnu učinkovitost i ugodu poštujući osjetljivu kožu.

Strogi protokoli ispitivanja

Provodimo in vitro ispitivanja svakog aktivnog sastojka za provjeru njihove tolerancije i mjerenje učinkovitosti. Potom ispitujemo gotove proizvode za procjenu njihove djelotvornosti. Nova ispitivanja tolerancije provode se na gotovim proizvodima koje su potvrdili toksikolozi kako bi se utvrdilo odgovaraju li osjetljivoj koži. Testovi in vitro provode se za utvrđivanje afiniteta njege prema koži i osjećaja ugode kod žena.

Hipoalergena načela koja poštuju osjetljivu kožu

Naše su formule sve hipoalergene kako bi Vam zajamčile maksimalnu toleranciju.

Svaka formula s mirisom ili bez njega ispitana je u svrhu provjere sposobnosti minimizacije opasnosti od alergije.

Hram idealne kože

Institut je nastao 2008. godine u Vichyju usred Spa Vichy des Célestins i predstavlja jedinstveno mjesto na svijetu posvećeno zdravlju i ljepoti kože.

Predlaže protokole njega primjerenih svakom tipu kože koji kombiniraju ekspertizu psihologije kože i ritual ljepote. Na tom mjestu opuštenosti i mira sve je podređeno obnovi kože.

www.vichy-spa-hotel.fr

Sreća kože

Vichy je u suradnji s kineziterapeutima u sklopu Instituta razvio pokrete masaže za maksimizaciju učinkovitosti njega i jačanje kože: presure, aeromodeliranje, raspršivanje za jačanje... Koža se obnavlja i puni energijom.

Kako biste mogli iskoristiti blagodati Spa i tehnika masaže kod kuće, Laboratoriji Vichy su stvorili pokrete samomasaže za najveću sreću Vaše kože. Ove metode nanošenja pojačavaju učinkovitost proizvoda i poboljšavaju kvalitetu kože, njenu elastičnost, teksturu i zdravi sjaj. Postoji samomasaža za svaki proizvod i za svaki tip kože.

Potražite pokrete samomasaže na Youtubeu Youtube