OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

10 činjenica koje niste znali o mineraliziranoj termalnoj vodi Vichy

Izvirući iz srca francuskih vulkana, na svom putu kroz dubine, mineralizirana termalna voda Vichy crpi mnoge minerale i mikroelemente. Koje su njene druge tajne?

10 činjenica koje niste znali o mineraliziranoj termalnoj vodi Vichy

Voda iznimne snage, otkrivena prije 85 godina
Dr Haller, francuski doktor iz grada Vichy, 1931. godine otkrio je snagu mineralizirane termalne vode Vichy. Uvidio je da ona ima sposobnost  ubrzati proces iscjeljivanja rana. Nakon toga počeo  je istraživati koristi ove vode za kožu te je na taj način i nastao dermokozmetički brend Vichy.

Mineralizirana termalna voda Vichy, jedinstven pravac kretanja na 4.000 metara dubine

Kišnica teče kroz mikroskopski nepravilne linije u regiji  Auvergne i tako krči svoj put kroz kristalno podzemlje. U doticaju s magmatskim stijenama, voda upija 15 minerala. Ovo kretanje se nastavlja do dubine od 4.000 metara, mnogo tisuća godina prije nego što  nastavi svoju putanju natrag - u samo nekoliko tjedana. Voda Vichy se nakuplja na njenom izvoru na dubini od 15 metara.

Voda zagrijana do 140 ° C.

Tijekom svog dugačkog puta pod zemljom, mineralizirana termalna voda Vichy se zagrijava prirodno. Kada stigne na dubinu od 4.000 metara, ona dostiže temperaturu od 140 ° C i natapa se ugljikovim dioksidom.

Voda Vichy, izuzetna mineralnost

Zahvaljujući svojoj putanji kretanja mineralizirana termalna voda Vichy obogaćena je s 15 minerala i to u izvanrednoj koncentraciji od 5,2 g / l. Dapače, ona je najraznovrsnija s mineralima od svih termalnih voda i najbogatija mikroelementima.

Pristup na bazi  jednostavne formule

Mineralizirana termalna voda Vichy nalazi se u središtu procesa razvoja proizvoda. Ova metoda pruža mogućnost odabira najaktivnijih sastojaka, precizno mjerenih, a njihova djelotvornost dokazana je mnogobrojnim ispitivanjima.

Voda s trostrukim djelovanjem za prelijepu kožu
Mineralizirana termalna voda Vichy ojačava, regenerira i daje koži balans. Njene mnogobrojne vrline omogućavaju koži da bude bolje spremna za borbu protiv unutarnjih i vanjskih agresora (UV zračenja, zagađenja...).

Sigurnost kao pravac djelovanja

Nakon njenog sakupljanja, mineralizirana termalna voda Vichy se strogo kontrolira tako da ostaje čista i netaknuta. Kako bi se zadržale njene djelotvornosti, sve formule se procjenjuju pod dermatološkim nadzorom.

Jača koža sa Vichy proizvodima

Zahvaljujući svojoj formuli i obogaćenosti mineralima, termalna voda Vichy nam omogućava da našoj koži pružimo veću snagu u borbi protiv svakodnevnih neprijatelja, kao što su onečišćenje i UV zračenje.

Mineralizirana termalna voda Vichy , smirujuća za osjetljivu kožu

Ima moć da smiri iritacije. Pomaže u smirivanju i ublažavanju oštećene, čak i osjetljive kože.

Glavna zvijezda među aktivnim sastojcima Vichy proizvoda

Bogata u svojim nenadmašnim prednostima, mineralizirana termalna voda Vichy se nalazi u cijelokupnom asortimanu Vichy proizvoda za njegu lica.

VAŠA RUTINA

mineralizirana-termalna-voda-vichy-setting-sprej; ciscenje-lica; hidratacija; maglica-upala-koze; smirujuci-ucinak

Mineralizirana termalna voda

go to top