OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

7 tipova zaštite kože za sretnu obitelj

Nemaju svi ista očekivanja kada je u pitanju zaštita od sunca! Bilo da želite preplanulost, uskočiti u more ili zadržati besprijekoran blsitav ten, za Vas postoji idealan proizvod za zaštitu od sunca. Pronađite svoje Idealno rješenje u našem vodiču za zaštitu od sunca i ljepotu kože.

Brzo upijajuće mlijeko-gel

Inovativni Vichy mliječni gel, dostupan s 30 i 50  faktorima zaštite od sunca, može  se nanositi i na mokru i na suhu kožu. Formula osigurava visoku zaštitu bez ostavljanja bijelih tragova na Vašoj koži. Muškarci će, također, cijeniti lakoću njegove primjene i činjenicu da nakon nanošenja ne ostaje bijeli masni trag, čak ni preko dijelova kože s dlakama.

Gdje i kada: nanesite na cijelo tijelo, bilo mokro ili suho. Brzo upijajuće mlijeko-gel je idealno ukoliko planirate  provesti dan i u vodi i izvan nje.

Protiv tamnih mrlja

Tamne mrlje su uobičajeni znak preranog starenja i oštećenja od sunca, a mogu  biti posebno vidljive na licu. Ne samo da Vichy krema za zaštitu od sunca protiv tamnih mrlja s zaštitnim faktorom 50 sprječava njihovo nastajanje, već ih, također, uklanja i pokriva postojeće.

Gdje i kada: formulirana tako da štiti i mladu i zrelu kožu, krema se nanosi na cijelo lice i vrat kao dio Vaše svakodnevne jutarnje rutine.

Nježno mlijeko ili sprej za djecu

Dječja koža je osjetljivija od kože odraslih zato zaštitite one koje volite  zaštitom za sunce koja odgovara baš njima. Pogodna za skakanje po plaži i na valovima ili van njih, zaštitni faktor 50  u vidu spreja i mlijeko su napravljeni tako da budu otporni na vodu i bez imalo muke se upijaju u kožu - čineći primjenu jednostavnom čak i kod onih koji se najviše vrpolje.

Gdje i kada: kad god je koža Vaše djece izložena UV zrakama, bilo na plaži ili na sportskim danima u školi.

Baršunasta krema

Imate suhu, osjetljivu kožu? Potrebna Vam je zaštita od sunca točno za Vaš tip kože. Vichy baršunasta krema je posebno formulirana za normalnu do suhu kožu s faktorom 50+ kako bi se osigurala iznimno visoka zaštita od UV zraka. Baršunasta krema je, također, dostupna kao BB krema, čime Vam nudi i visoku zaštitu i besprijekoran ten.

Gdje i kada: Nanesite na  lice, osobito obraćajući pažnju na područja najsklonija izlaganju suncu, kao što su nos, uši i obrazi. Idealno za svakodnevnu upotrebu tijekom ljetovanja.

Svježe hidratantno mlijeko

Riješenje za lice i tijelo, hidratantno mlijeko je dostupno s faktorom 30 i 50, kao i u pakiranju prilagođenom za djecu. Lako za upotrebu duboko hranjivo,  mlijeko se upija u kožu bez ostavljanja bijelih tragova.

Gdje i kada: Za tijelo i lice, svježe hidratantno mlijeko je idealno za obiteljske odmore - štiti osjetljivu kožu tijekom dana.

Sprej za zaštitu kože od sunca - Zaštita za lice i tjelo

Inovativna vodenasta tekstura - iznimno lagana, iznimno svježa. Visoka UV zaštita uz osjećaj svježe čistoće i ugode, neljepljiva i nemasna tekstura koja ne ostavlja bijele tragove.

Gdje i kada:
nanesite na cijelo tijelo. Preporučuje se onda kada želite  zaštititi svoju kožu kada se sunčate ili od izloženosti suncu tijekom vježbanja.

Stik za zaštitu od sunca

Određeni dijelovi lica su izloženiji suncu od drugih. Nos, usta, obrazi, uši, ožiljci i osjetljivi dijelovi mogu  zahtijevati nanošenje zaštite od sunca posebno prilagođene u svrhu visoke zaštite, a posebno na odmorima. Stik je praktičan za džep, lak za primjenu i ne ostavlja bijele tragove.

Gdje i kada: kada ste na plaži ili na planini, tamo gdje je intenzitet sunca veći od uobičajenog, nanesite stik na svoja usta, nos, obraze i uši, kao i na sve ožiljke ili osjetljiva područja kako biste izbjegli oštećenja od sunca.

Sa ovih 7 različitih proizvoda, sigurno ćete naći idealnu zaštitu od sunca za Vašu obitelj koja će biti pogodna prilikom izlaganja suncu, čime ćete biti u mogućnosti da pored toga što ste zaštićeni, da slobodno nastavite sa uživanjem u sunčanom danu!

VAŠA RUTINA

ideal-soleil-anti-spot-spf-50-obojena-zastitna-krema; vichy-3u1; protiv-tamnih-mrlja; zastita-od-sunca; krema-za-suncanje; visoka-zastita; protiv-sunca; zastitni-faktor; nemasna-njega; brzo-upijanje; nepravilnosti; hiperpigmentacija; alergija-na-sunce

Obojena zaštitna krema 3 u 1 SPF 50+ protiv tamnih mrlja

( 1mišljenje )

go to top