OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Nova tehnologija za mješovitu kožu

Kad ste u potrazi za najboljom hidratantnom njegom za mješovitu kožu, znate da je nemoguća misija istovremeno se riješiti masnoga sjaja, zadržati dragocjenu vlagu i ujedno djelovati na znakove starenja. Iz tog je razloga nova Idéalia gel-krema za mješovitu do masnu kožu tako revolucionarna jer nudi krajnje rješenje za probleme mješovite kože. Njena patentirana Aquakeep® tehnologija sadrži mikrosfere koje mogu apsorbirati značajnu količinu vode - i do 100 puta veću od njihove težine. Koji je rezultat? Koža je vidljivo meka i osvježena. 

Matirajući puderasti učinak: DA svježini, NE masnome sjaju

U kontaktu s površinom kože Aquakeep® progresivno oslobađa vodu i daje Vam trenutačni osjećaj svježine. Ali kako zaustaviti masni sjaj?  Evo zašto je gel-krema dvostruko inovativna: ima puderasti učinak i uklanja masni sjaj, a koža ostaje čista i matirana. Nije riječ o uobičajenom puderastom učinku koji daje dosadan izgled bez zdravoga sjaja, već posvijetljenom, glatkom, mekom i pomlađenom tenu.

Počastite Vašu kožu svježom teksturom

Počastite Vašu kožu kremastom, a opet laganom teksturom gel-kreme koja nudi svjež i baršunast osjećaj. Dugotrajno kontrolira masni sjaj i omogućuje lako nanošenje šminke i njenu postojanost.  Uz Idéalia gel-kremu Vaša je koža blistava i svježa, i to bez masnoga sjaja. Uskoro ćete  iz prve ruke otkriti zašto je ovo najbolja anti-age hidratantna njega za masnu kožu.

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Najčitanije

Vitamin C - tajna blistave kože?

Sastojci

Vitamin C - tajna blistave kože?

Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

Pročitaj članak

go to top