OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Nova tehnologija za mješovitu kožu

Kad ste u potrazi za najboljom hidratantnom njegom za mješovitu kožu, znate da je nemoguća misija istovremeno se riješiti masnoga sjaja, zadržati dragocjenu vlagu i ujedno djelovati na znakove starenja. Iz tog je razloga nova Idéalia gel-krema za mješovitu do masnu kožu tako revolucionarna jer nudi krajnje rješenje za probleme mješovite kože. Njena patentirana Aquakeep® tehnologija sadrži mikrosfere koje mogu apsorbirati značajnu količinu vode - i do 100 puta veću od njihove težine. Koji je rezultat? Koža je vidljivo meka i osvježena. 

Matirajući puderasti učinak: DA svježini, NE masnome sjaju

U kontaktu s površinom kože Aquakeep® progresivno oslobađa vodu i daje Vam trenutačni osjećaj svježine. Ali kako zaustaviti masni sjaj?  Evo zašto je gel-krema dvostruko inovativna: ima puderasti učinak i uklanja masni sjaj, a koža ostaje čista i matirana. Nije riječ o uobičajenom puderastom učinku koji daje dosadan izgled bez zdravoga sjaja, već posvijetljenom, glatkom, mekom i pomlađenom tenu.

Počastite Vašu kožu svježom teksturom

Počastite Vašu kožu kremastom, a opet laganom teksturom gel-kreme koja nudi svjež i baršunast osjećaj. Dugotrajno kontrolira masni sjaj i omogućuje lako nanošenje šminke i njenu postojanost.  Uz Idéalia gel-kremu Vaša je koža blistava i svježa, i to bez masnoga sjaja. Uskoro ćete  iz prve ruke otkriti zašto je ovo najbolja anti-age hidratantna njega za masnu kožu.

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

Aquakeep®: Idéalia rješenje za mješovitu kožu

go to top