OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Braća Sinković novi ambasadori Vichyjeve linije proizvoda Dercos Aminexil MEN

Nakon brojnih sportskih uspjeha snažni i izdržljivi olimpijski prvaci okrenuli su se brizi  za kosu i vlasište, pri čemu im pomažu proizvodi svjetski priznatog brenda

Braća Sinković biraju Dercos
Braća Sinković biraju Dercos

Osim brojnih osvojenih odličja, jedna od prvih asocijacija na slavnu sportsku braću Sinković je i različit imidž po pitanju frizura. Usprkos bratskoj povezanosti, genetika nije mogla biti drugačija - Valentova pomno oblikovana gusta kosa sušta je suprotnost Martinovoj pedantno obrijanoj glavi. Bez obzira na dodijeljene im gene, dinamični duo odlučio je u duhu bratske i muške solidarnosti zajednički odrediti najbolju strategiju za kosu i vlasište, o čemu će zasigurno htjeti više čuti većina pripadnika snažnijeg spola. Tako će Martin poduzeti što odlučnije mjere za njegu vlasišta, dok će Valent nastaviti s uhodanom rutinom koja je rezultirala njegovom zdravom i gustom kosom. Rezultat je i uspješna suradnja s kozmetičkim brendom Vichyjem, koji ih je imenovao ambasadorima Dercos Aminexila.

„Iako je naš životni ritam maksimalno usmjeren na treninge i natjecanja, svjesni smo da je uz njegu tijela podjednako važna i briga o kosi i vlasištu. Kako bih na vrijeme spriječio gubitak kose odlučio sam se za iznimno kvalitetne Dercos proizvode koji u potpunosti odgovaraju mom životnom stilu. Šteta što je Martin zakasnio s ovom spoznajom“ – kroz šalu je poručio je Valent Sinković.

Dercos Aminexil MEN
Dercos Aminexil MEN

Linija protiv ispadanja kose sastoji se od tri iznimno učinkovita preparata, osmišljenih da djeluju povoljno na rast vlasi, ali i na očvrsnuće postojećih vlasi. Za prve znakove gubitka kose tu je Aminexil MEN intenzivni tretman, koji se ciljano nanosi na područje ispadanja kose (tjeme i/ili zaliske), a osim što jača vlakno kose u roku šest tjedana dokazano usporava padanje kose. Za prorijeđenu kosu cijelog tjemena Vichyjevi stručnjaci pripremili su Aminexil MEN pjenu za rijetku kosu trostrukog djelovanja, koja trenutačno zadebljava vlas i daje strukturu. A kako je pranje kose za mnoge i svakodnevna aktivnost, Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon revitalizira vlasište za jaču i gušću kosu, a odlična je nadopuna bilo kojem proizvodu.

Ispadanje kose u određenom je obliku prisutno u oko 80 posto muškaraca starije životne dobi, no prvi znakovi mogu se zapaziti već u dobi od 25 do 30 godina. Stoga svojim pacijentima često preporučujem Dercos proizvode jer u svojoj ponudi sadrže sveobuhvatnu liniju za razna stanja i probleme vlasišta: od  masne i suhe kose i prhuti do raznih oblika ispadanja kose. Osim povoljnog terapijskog učinka konačni učinak je i ljepši izgled kose, što je podjednako važno kako pacijentima, tako i nama dermatolozima“ – izjavio je dr. med. specijalist dermatovenerolog Borna Pavičić.

Složit ćemo se svi, uz braću Sinković briga o kosi i vlasištu nikad nije bila energičnija, jer kosa bira Dercos!

go to top