OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

DO JAČE KOSE UZ OVA TRI PROIZVODA DERCOS DENSI-SOLUTIONS: Najbolja zaštita za slabe i tanke vlasi u ljetnoj sezoni

Visoke temperature, pojačano izlaganje sunčevim zrakama, morska sol i klor u bazenima – samo su neki od čimbenika zbog kojih kosa gubi pigment, elastičnost te postaje suha i sklona pucanju. Čuvena linija proizvoda Dercos Densi-Solutions nudi učinkovito rješenje u samo šest tjedana.

Svetlana Bjelan

Znamo da pravilna njega kose tijekom ljeta može biti izazov, posebno za dame koje se suočavaju s problemima opadanja te krhkih i tankih vlasi. Vanjski čimbenici kao što su sunce, vjetar, slana voda ili klor u bazenima dodatno isušuju i slabe vlasi, pa je kosu tijekom ljetnih dana, baš kao i kožu, potrebno dodatno zaštititi i hidratizirati. Uz kompletnu njegu Dercos Densi-Solutions koja sadržava šampon Densi-Solutions za slabu i tanku kosu koji uklanja nečistoće s kože vlasišta i revitalizira kosu od korijena, regenerator Densi-Solutions koji hidratizira i poboljšava kvalitetu kože vlasišta dok kosi vraća jedrinu i debljinu, kao i koncentrirana njega Densi-Solutions koja djeluje na korijen kose za vidljivo jaču, gušću kosu – možete bezbrižno uživati u čarima ljeta, znajući da svojoj kosi pružate neophodnu zaštitu i njegu.

DOKAZANO DJELOVANJE RUTINE DERCOS DENSI-SOLUTIONS

Nakon 50 godina kliničke i dermatološke stručnosti, linija proizvoda Densi-Solutions nudi rješenje za vašu kosu. Dokazano djeluje već nakon jednog nanošenja – dlaka je deblja i snažnija.  Međutim, za optimalne učinkovite rezultate preporučuje se upotreba svih triju proizvodašampona Densi-Solutions za slabu i tanku kosu, regeneratora Densi-Solutions koji vraća kosi jedrinu i debljinu, kao i koncentrirane njege Densi-Solutions koja djeluje na korijen kose – za vidljivo jaču, gušću kosu.

Dercos Densi

MOĆNI TRIO ZA GUŠĆU, JAČU I DEBLJU KOSU

Ako imate prorijeđenu kosu, sklonu isušivanju i pucanju, šampon za tanku i slabu kosu Densi-Solutions riješit će sve vaše dileme s pravim izborom proizvoda za pranje kose. Omogućuje lako i dubinsko uklanjanje nečistoća s kože vlasišta i revitalizira kosu od korijena. Zahvaljujući moćnom kompleksu ramnoze, filoksana i antioksidativnog vitamina E, već nakon prve upotrebe bit će primjetan čak 40 % veći volumen, dlaka je jača, a kosa će dobiti zdraviji i njegovaniji izgled.

Uz pravi izbor šampona, važan je i adekvatan odabir regeneratora, čija je upotreba obavezan dio njege slabe i oštećene kose tijekom ljeta. Odaberite regenerator za tanku i slabu kosu Densi-Solutions koji intenzivno hidratizira i hrani vlasi te poboljšava kvalitetu kože vlasišta. Osim lakog raščešljavanja, osigurava i dodatni volumenizirajući učinak.

Za optimalne rezultate preporučuje se upotreba koncentrirane njege za tanku i rijetku kosu Densi-Solutions koju je potrebno nanositi pet puta tjedno na suhu kosu. Zahvaljujući formuli s antioksidativnim resveratrolom koji se u ovom proizvodu udružuje sa stemoksidinom (5 %), rezultati su vidljivi već nakon prvih šest tjedana upotrebe kompletne njege – masa kose je do 96 % veća, a dlaka deblja i ojačana.

Uz šampon Densi-Solutions, regenerator Densi-Solutions, kao i koncentriranu njegu Densi-Solutions vaša će kosa biti spremna nositi se sa svim sezonskim izazovima, a naročito onima koje donosi ljeto.

VAŠA RUTINA

densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu; vichy-dercos; tanka-slaba-kosa; tanka-kosa; rijetka-kosa; smanjena-gustoca; za-jacanje-kose; za-veci-volumen; obnova-kose; stanjivanje-kose; ispadanje-kose

DENSI-SOLUTIONS
Šampon za tanku i slabu kosu

Šampon za tanku i slabu kosu. Revitalizira vlasište i jača kosu.

densi-solutions-koncentrat-koncentrirana-njega; za-tanku-kosu; za-rijetku-kosu; tretman-kose; vichy; dercos; jacanje-kose; obnova-kose; ispadanje-kose; rijetka-kosa; njega-kose; prorjedivanje-kose

DENSI-SOLUTIONS
Koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu

Koncentrirana njega za jaču, gušću kosu.

go to top