OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

FAQ: Serum, zaštitnik Vaše kože, u bilo kojoj dobi

Protiv bora i nesavršenosti, za hidrataciju, uljepšavanje kože, lifting...Postoji serum za svaki trenutak u vašem životu. Obratite pažnju na ovaj zaštitini agens za njegu kože koji otkriva ljepotu.

FAQ: Serum, zaštitnik Vaše kože, u bilo kojoj dobi

Prije nekoliko godina, u svijetu ljepote se pojavio serum. Dolazeći iz Azije, postepeno je zavodio svakog zaljubljenika u ljepotu. Njegove karakteristike nadmašuju jedna drugu: visoko koncentriran među agensima za njegu, može se koristiti kao  nadopuna dnevnoj i / ili noćnoj kremi. U čemu pomaže: povećava hidrataciju lica, bori se protiv mrlja, vrši detoksikaciju kože, djeluje protiv bora, otkriva sjaj kože... Jako brzo, serum je među ženama diljem svijeta napravio revoluciju na polju režima ljepote, čineći da ovaj agens za njegu kože postane stvaran zaštitnik ljepote lica u bilo kojoj dobi.

Serum u 20-im godinama starosti: za povećanje hidriranosti kože

Neki će reći da osobama u dvadesetim godinama ne treba pomoć u blistavosti mladenačkog izgleda. Netočno. Ako i nemate više problem s mladenačkim aknama i dalje je potrebno da se nastavite  brinuti o svom licu. Stoga, uzmite hidrirajući serum i koristite ga s Vašom dnevnom kremom. Dermatolozi se slažu  da je hidratacija lica neophodna kako bi koža postala jača, ljepša i sjajnija.

Serum u 30-im godinama starosti: za savršenu kožu

Druženje s prijateljima, poslovni sastanci, novi posao, početak zajedničkog obiteljskog života.... Život Vam se nalazi na pokretnoj traci. Vaš životni stil utječe na ljepotu vašeg lica. Kako biste suzbili sitne mane koje mogu  remetiti  ljepotu vašeg lica, koristite napredni obnavljajući serum koji regenerira umornu kožu. Uz osvježen ten, čak i u boji, crte lica su opuštenije, a pore zatvorenije.

Serum u 40-im godinama starosti: za usporavanje procesa pojave bora

Lijepo je imati 40 godina u današnje vrijeme. Možete ostati mladi i dinamični, ali vaša koža ne mora uvijek  biti u skladu s vašim energičnim duhom. U pitanju su bore koje se pojavljuju u kutovima očiju, oko usta ili na čelu i između obrva... Povećajte učinak vaše kreme protiv starenja uz odgovarajući serum protiv bora i svih znakova starenja.

Serum za 50+ : protiv učinka menopauze

S godinama, primjećujemo usporavanje metobolizma kože. Koža je sve suša, jednoličnija, manje zategnuta, manje glatka... Klinička studija* pokazala je da je suha koža jedan od osobitih znakova postmenopauze. Izaberite nadomjesni serum obogaćen prirodnim uljima (na primjer ulje od rižinih mekinja) ili shea maslacem koji, također, pomaže u učvršćivanju  kože i  čini je gušćom.
* Klinička studija koju je obavio L'Oréal Research u suradnji s timom prof.Labrie iz Laval bolnice, u gradu Quebec.

go to top