OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

#Flawless: najbolji make-up za kožu sklonu aknama

Nanošenje pudera na kožu sklonoj aknama nekad može biti prava noćna mora. Kako odabrati dobar puder te na što sve pripaziti pri njegovom odabiru? Pročitajte male tajne pravilnog odabira pudera, kako bi vaša koža uvijek izgledala ujednačeno i njegovano, a vaš make-up bio postojan.

makeup-za-akneFormule pudera i sastojci za aknama sklonu kožu
Ako imate akne, crvenilo i ožiljke, vjerojatno tražite formulu potpunog prekrivanja za učinkovito prikrivanje gubitka boje ili neujednačenosti tena. Koža sklona bubuljicama i nepravilnostima obično se, ali ne i uvijek, bori i s prekomjernom tvorbom sebuma, stoga birajte matirajuću formulu koja će upiti višak masnoće i zadržati sebum pod kontrolom.

Današnje napredne formule često sadrže smirujuće sastojke koji istovremeno liječe i prikrivaju nepravilnosti. Birajte hipoalergene, nekomedogene formule za izbjegavanje iritacija nadražene ili osjetljive kože koje sadrže dermatološki ispitane sastojke.

Savjeti oko pudera: na što pripaziti
Važan trik kod nanošenja tekućeg pudera na masnu kožu s proširenim porama  je da ga povlačite od vrha obraza prema dolje, kako bi sve te sitne proširene pore popunili i zagladili, te dobili savršeno ujednačenu površinu. Kad nanosite make-up na kožu sklonu aknama, pripazite i na teksturu proizvoda. Tekući puderi ponekad se teško stapaju s kožom, stoga uvijek koristite četkicu za ujednačen, besprijekoran učinak i fiksirajte ga puderom u prahu kako bi makeup bio postojan.

Ako želite zaobići 2 koraka i imati samo jedan proizvod koji odrađuje obje stvari moguće je i to uz Vichy Dermablend 3D Correction. On prekriva i matira te pritom korigira nepravilnosti površine kože i značajno umanjuje njihov izgled iz dana u dan, a namjenjen je upravo masnoj i aknama sklonoj koži. Uz zaštitni faktor SPF 25, njegovi snažni pigmenti i visoka moć prekrivanja uz 16-satnu postojanost, dati će vašoj koži mat izgled bez učinka maske, dok će njegovo sastojci poput salicilne kiseline i eperulina umanjiti izgled vaših bubuljica i akni.

VAŠA RUTINA

vichy-dermablend-korektivni-tekuci-puder-16-h-nijansa-15-opal-nude-sand-gold-mat-puder-lagano-prekrivanje-spf-35

Korektivni tekući puder, 16h

( 58mišljenje )

go to top