OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Idéalia rješenje za svježu i lijepu kožu u sva godišnja doba

Zašto ne biste imali rutinu prilagođenu upravo Vašoj koži i promjenama godišnjih doba s kojima se suočava Vaš ten?

Idéalia rješenje za svježu i lijepu kožu u sva godišnja doba

Postoji Idéalia proizvod koji rješava probleme svih godišnjih doba, od suhe do prhutave kože u jesen i zimu do ljetnih problema uključujući višak sebuma i masnoće. Otkrijte rutinu za ljepotu kože i za svako doba godine.

Proljeće i ljeto: držati masni sjaj pod nadzorom i vratiti koži zdravi sjaj

U proljetnim i ljetnim mjesecima topli i vlažni uvjeti mogu uzrokovati probleme sa sjajem i masnoćom kože bez obzira imate li masnu kožu.  Potrebna Vam je hidratantna njega matirajućeg, neutralnog učinka koja hidratizira kožu i djeluje na prve znakove starenja te čuva zdravi sjaj kože. 

Srećom, Vaša Vam Idéalia dnevna rutina pomaže postići lijepu kožu bez masnoga sjaja bez obzira na vanjsku temperaturu. Kombinacija dnevne kreme za glatku i blistavu kožu i jedne kapi Idéalia Life Seruma savršeno je rješenje, jer zaglađuje i pročišćuje Vašu kožu i daje joj svjež, blistav izgled kakav želite. Serum ujedno i štiti kožu od zagađenja koje je na vrhuncu za ljetnih mjeseci. 

Ukoliko imate mješovitu do masnu kožu, dnevnu njegu zamijenite gel-kremom koja dodatno djeluje protiv masnoga sjaja i svježe je i hidratizirajuće teksture s mat učinkom, čak i za vrućina.

Jesen i zima: nahraniti i hidratizirati kožu

U jesen i zimu Vaša će strategija biti drugačija jer se susrećete s hladnijim uvjetima koji uzrokuju suhe mrlje na licu ili područja koja se prhutaju. Čak i ako Vam je koža masna, ovo može predstavljati problem. 
Za suhu kožu zimi najbolje je oružje Idéalia dnevna krema za suhu kožu u kombinaciji s Life Serumom. To će dubinski hidratizirati i omekšati Vaš ten, spriječiti prhutanje kože i vratiti joj prirodni sjaj. Serum pak štiti kožu od štetnih utjecaja okoline, sužava i pročišćuje pore te vraća zdravi sjaj. 
Za mješovitu do masnu kožu ovo je vrijeme kad gel-kremu zamjenjujete klasičnom Idéalia dnevnom kremom kako biste je nahranili bez osjećaja težine i zamašćivanja.

go to top