OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Isprobajte proizvode za njegu kože prije nego što se odlučite za njih

LIFTACTIV SUPREME TRY & BUY

Tražite li proizvode za idealnu rutinu njege kože?

Jeste li i vi jedni od onih koji su u potrazi za idealnom rutinom njege za svoju kožu, no nisu sigurni odkud krenuti? Njegovan i zdrav izgled kože zahtjeva višemjesečni trud, konzistentnost i ustrajnost, ali i ulaganje. Stoga, razumljivo je da prije izbora želite znati kako koji proizvod rezonira s vašom kožom i je li vrijedan uvrštavanja u vašu rutinu. Istraživanje po online stranicama, blogovima te ispitivanje prijateljica vas svakako mogu dovesti bliže rješenju, no kako biste zaista znali u što uložiti svoj novac, najbolje je – probati.

TRY&BUY setovi iz Vichya za isprobavanje preporučene rutine

Vichy nudi rješenje u obliku 4 posebno složena seta, a ovisno ciljevima koje želite postići s fokusom na borbu protiv bora. Svaki se set sastoji od 4 mini proizvoda za potpunu dnevnu rutinu, a njihova militraža dovoljna je za adekvatan period testiranja. Ukoliko vam se preporučena rutina svidi, bit ćete sigurniji u izbor proizvoda koji su potrebni za postizanje njegovanog i zdravog izgleda vaše kože. Obzirom da je riječ o limitiranoj ponudi dostupnoj u online i offline ljekarnama po posebnoj cijeni, preporučamo svima koji su u potrazi za idealnom rutinom trk u offline ljekarne ili klik u online ljekarne. Nabavite svoj set i budite korak bliže prepoznavanju onoga što vaša koža treba.

AQUALIA TRY & BUY

AQUALIA TRY & BUY set – Aqualia Thermal nudi 48-satnu hidrataciju kože. Prije stavljanja kreme, kožu je potrebno očistiti Pureté Thermale micelarnom vodicom te nanijeti sloj boostera Minéral 89 za jačanje kožne barijere.

LIFTACTIV SPECIALIST TRY & BUY

LIFTACTIV SPECIALIST set – Liftactiv Specialist obnavlja razinu kolagena u koži, iznimno anti-ageing djelovanje i učinkovitost, uz sastojke prirodnog podrijetla. Prije stavljanja kreme, kožu je potrebno očistiti Pureté Thermale micelarnom vodicom te nanijeti sloj boostera Minéral 89 za jačanje kožne barijere.

LIFTACTIV SUPREME TRY & BUY

LIFTACTIV SUPREME set – Liftactiv Supreme nudi učinak liftinga s biološkim djelovanjem protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Prije stavljanja kreme, kožu je potrebno očistiti Pureté Thermale micelarnom vodicom te nanijeti sloj boostera Minéral 89 za jačanje kožne barijere.

NEOVADIOL TRY & BUY

NEOVADIOL TRY & BUY set – Neovadiol je namijenjen zreloj koži u menopauzi, vraća koži mladolikost, volumen, gustoću, mekoću i blistavost. Prije stavljanja kreme, kožu je potrebno očistiti Pureté Thermale micelarnom vodicom te nanijeti sloj boostera Minéral 89 za jačanje kožne barijere. Ostavite nam recenziju kako su vam se svidjeli proizvodi na Vichy web stanici.

Objavljeno

go to top