OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Jedan dan s Markom Pjacom

Razgovarali smo s poznatim nogometašem Markom Pjacom o njegovim navikama, prosječnom danu i njezi kose.

Jedan dan s Markom Pjacom
Marko Pjaca za Dercos- correct

1. Marko, kako izgleda radni dan nogometaša?


Moj radni dan se uglavnom vrti oko treninga, terapija, analiza i sl. Naravno nije svaki dan isti. Cijeli raspored ovisi o tome imamo li utakmicu ili smo možda na pripremama ali u svakom slučaju cijeli dan je podređen mom poslu.

2. Imaš li vremena posebno se posvetiti svojoj kosi? Pretpostavljamo da muškarci ipak ne pridaju toliko brige kosi kao žene?


Jao kosa je nešto o čemu razmišljam samo kada trebam šišanje.

3. Uz stalne treninge i česta tuširanja, ima li nešto da ti je posebno bitno kod izbora šampona?


Baš kako ste i samo rekli, sportaši se stalno tuširaju zbog čestih treninga pa mi je bitno da u jednom proizvodu imam sve potrebno za svoju kosu. Rekli su mi da imam osjetljivo vlasište koje se iritira učestalim pranjem pa zato uvijek nekako pazim da koristim proizvode koji dodatno ne iritiraju samo vlasište.

4. Najdraži Dercos proizvod?

Micropeel i Dercos Sensitive su mi stvarno super jer uz njih ne moram uopće razmišljati o kosi…osim kad je vrijeme za šišanje … :D

5. Često nogometaše kamere snime pri dolasku na stadion prije neka važne utakmice i može se vidjeti da svatko nosi neku malu torbu. Pošto vas oprema čeka u svlačionici, možeš li nam otkriti što se krije u toj „osobnoj prtljazi“ koju ponesete na stadion?


Uglavnom su to stvari za tuširanje … Dercos Sensitive i parfem.

6. Imaš li neki poseban ritual kojeg se držiš prije važnih utakmica?

Većina sportaša ima neki poseban ritual prije važnih utakmica pa tako i ja, ali rekli su mi da je loša sreća ako svi znaju koji je  pa ću to zadržati za sebe ipak. :D

7. Godina je tek na početku, ima li nešto što posebno priželjkuješ u 2018.?


Samo zdravlja i da me zaobiđu ozljede a ostalo će onda sve doći samo po sebi.

8. I za kraj, što bi poručio mladim dečkima kojima si uzor?


Najvažniji savjet koji sam ja dobio je da budem uporan. I kad se sve čini nemogućim treba raditi na uspjehu i ne odustati. Niti jedan posao nije lagan i svaki od tebe traži puno odricanja ali kad vjeruješ u sebe i svoje sposobnosti sve se može.

VAŠA RUTINA

 • dercos-sensitive-oily-sampon-masna-kosa-osjetljivo-tjeme
 • Najčitanije

  Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

  Njega Kose

  Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

  Živimo u stresnom vremenu pa osim genetike, na ispadanje kose utječu hormonalne promjene, umor, loša prehrana, pušenje, problemi vlasišta i pogrešni tretmani kose. Svi ovi faktori utječu ne samo na ispadanje kose, već i na njenu kvalitetu, mikrocirkulaciju vlasišta te otpornosti.

  Pročitaj članak

  NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

  Njega Kose

  NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

  Smatra se da je ispadanje kose problem koji najčešće zahvaća muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o ispadanju kose pričali smo s Anom Kovačević, stručnom suradnicom za edukaciju VICHY.

  Pročitaj članak

  Što je masa kose?

  Njega Kose

  Što je masa kose?

  Primjećujete da Vam je u posljednje vrijeme tanji rep? Kao dio naše serije publikacija o ispadanju i stanjivanju kose Vichy objašnjava sve o masi kose te o načinu na koji Dercos Densi Solutions djeluje na njeno jačanje.

  Pročitaj članak

  go to top