OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Kako uvijek imati idealnu kožu zdravoga sjaja: Vaša neprestana rutina ljepote

Idéalia je Vaš partner za 24-satni zdravi sjaj. Učimo Vas kako provoditi neprestanu rutinu za ljepotu kože ujutro, u podne, popodne ili tijekom najdubljeg sna.

Kako uvijek imati idealnu kožu zdravoga sjaja: Vaša neprestana rutina ljepote

Izuzetna rutina njege kože omogućuje Vam postizanje blistavog, zdravog tena tijekom cijeloga dana. Djelovanje ne prestaje nakon nekoliko sati, već je neprestano kako bi istaknulo prirodnu ljepotu i zdravi sjaj Vaše kože.

7.30 ujutro: oživite i zaštitite Vašu kožu za zdravi sjaj cijeloga dana

Kad se probudite, želite koži dati sve što joj je potrebno da se suoči sa stresom, bilo poslovnim ili okolišnim, s kojim se Vi nosite. Ukoliko želite oživjeti, osvježiti i zaštititi Vašu kožu te si osigurati taj toliko željeni zdravi sjaj, neka dnevna krema za glatku i blistavu kožu (dostupna u varijanti za suhu i za normalnu kožu) ili gel-krema (idealna za mješovitu do masnu kožu) postanu dio Vašeg jutarnjeg rituala. Obogaćene su multiaktivnim čajnim ekstraktom kombuche, vitaminima i mineraliziranom termalnom vodom Vichy i Vaši su partneri za lijepu kožu cijeloga dana koja je hidratizirana, ujednačena i zdravoga sjaja uz manje tankih linija i suženih pora. 

14 h, počinje poslijepodne: osvježite i oživite kožu uz mineraliziranu termalnu vodu

Nakon jutarnjih stresova i zadataka Vaša koža izgleda i osjeća se pomalo umorno, a pogotovo ako je vani vruće te joj je potrebno dodatno osvježenje koje Vam usred radnoga dana pruža Vichy mineralizirana termalna voda, u trenu osvježava Vaš ten i oživljava njegov prirodni sjaj. 

21,30h: nahranite i pomladite kožu uz Skin Sleep

Istrošeni ste nakon napornog dana u uredu? Imate problema sa snom? Najbolje noćne njege ne obnavljaju samo razinu vlage u koži, već i oporavljaju kožu od dnevnih stresova kako biste novi dan dočekali blistavog i pomlađenog tena. Skin Sleep osmišljen je da obnavlja i popunjava Vašu kožu. 

Ako imate problema sa slabim snom i brinu Vas znakovi neprospavane noći, uključujući i sivkasti ten, uključite Skin Sleep u Vašu 24-satnu rutinu za ljepotu kože. Formulirana je s kompleksom glicirizinske i hijaluronske kiseline te kofeina,  smanjuje vidljive znakove umora i jamči Vam odmoran, blistav izgled sljedećega jutra, čak i ako ste se vrtjeli u krevetu cijele noći.

VAŠA RUTINA

mineralizirana-termalna-voda-vichy-setting-sprej; ciscenje-lica; hidratacija; maglica-upala-koze; smirujuci-ucinak

Mineralizirana termalna voda

go to top