OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Kako vratiti besprijekoran ten kad se stres počne primjećivati na Vašoj koži

U današnjem ubrzanom svijetu stres može imati veliki utjecaj na kvalitetu života i na - Vašu kožu.

Kako vratiti besprijekoran ten kad se stres počne primjećivati na Vašoj koži

Užurbani tempo života: kako stil života utječe na Vašu kožu

Dugi, užurbani dani u uredu, slab san i žustre promjene mogu dovesti do iscrpljenosti što Vašu kožu čini umornom i bez sjaja. Brz i buran poslovni tempo ubrzava i pogoršava prirodne promjene na koži, posebice kod žena iznad 30 godina. Vrijeme je da svom tenu ponudite potrebnu pomoć i vratite mu besprijekoran zdravi sjaj. Evo kako...

Idéalia: Vaša antistresna njega

Za razliku od mnogih anti-age proizvoda za njegu kože koji obećavaju "savršen" ten, no zaobilaze činjenicu da možete imati različite potrebe - od zaglađivanja tankih linija do neutralizacije masnoga sjaja i vraćanja zdravoga - Idéalia nudi sve te pogodnosti i još više od toga. Bilo da imate suhu kožu i da Vam je potrebna intenzivna hidratacija ili pak mješovitu kožu i tražite proizvod koji istovremeno hidratizira i nadzire masni sjaj, Idéalia rutina bit će savršena za Vašu kožu i njene specifične potrebe. Gel-krema za glatku i blistavu kožu, posebno formulirana za mješovitu do masnu kožu, posljednja je inovacija u Idéalia liniji. Sadrži čajni erkstrakt kombuche za zaglađivanje i popunjavanje kože, a tekstura s Aquakeep® tehnologijom otpušta vlagu koja održava Vaš ten svježim, no ujedno ostavlja i puderasti mat učinak. Izgledate blistavo i osvježeno - bez imalo masnog sjaja. 

Skin Sleep: svjež, mladolik izgled - čak i nakon kratke noći

Svi znaju da malo sna može biti simptom stresa, no može ga i pogoršati, a Vaš ten učiniti sivkastim i umornim. Idéalia Skin Sleep je hidratantna njega koja obnavlja Vašu kožu i smanjuje vidljive znakove umora. Njena patentirana formula sadrži glicirizinsku i hijaluronsku kiselinu te kofein za obnovu Vaše kože nakon prekratke noći. Izgledat ćete blistavo i odmorno, spremni da se samouvjereno suočite s novim danom.

go to top