OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Kakva je zapravo "savršena" koža?

Bore i tanke linije često se navode kao primarna briga njege kože, no za današnje aktivne žene lijepa koža zapravo više znači blistav ten i kvalitetu no vraćanje vremena unazad.

Kakva je zapravo "savršena" koža?

Savršena koža: uz Idéaliu postalo je osobno

Proizvodi za njegu lica obično obećavaju "savršenu" kožu, no što to zapravo znači? Postizanje čarobne kože znači istaknuti sav prirodni sjaj i mekoću kože i izgledati lijepo u bilo kojoj dobi ne prilagođavaući se standardnim kriterijima savršenosti.  Uz Idéaliu savršena njega kože postala je osobna. Koji god bio Vaš tip kože ili osnovni problem, istaknite pročišćenu teksturu, ujednačen ton i Vaš idealan sjaj.

Hranjenje i zaglađivanje suhe kože

Kad je riječ o suhoj koži,  Idéalia krema za glatku i blistavu suhu kožu posebno je formulirana za obnovu dubinske hidratacije kod tena kojem nedostaje vlage. Dnevna krema je obogaćena hranjivim karite maslacem i čajnim ekstraktom Kombuche koji omekšavaju hrapavu kožu ili suha područja i obnavljaju zdravi sjaj na sivkastom tenu. Idealni je hidratantni proizvod koji zaglađuje i popunjava tanke linije, a koži daje blistaviji i mladolikiji izgled.

Normalna koža: omekšavajuća mikrozrnca za iznimno glatki učinak

Dnevna krema za normalnu kožu idealna je ako želite kombinirati hidrataciju sa svježim, cjelodnevnim sjajem. Formulirana je s multiaktivnim čajnim ekstraktom kombuche i sadrži omekšavajuća mikrozrnca koja koži daju ujednačeniji, osvijetljeni ten s mekim, prirodnim sjajem.

Mješovita do masna koža: neutralizirati masni sjaj, zadržati vlagu

Proizvodi za njegu mješovite kože hidratiziraju kožu i daju joj laganu teksturu bez masnoga sjaja. Nova inovativna Idéalia gel-krema  ispunjava sve Vaše potrebe ako želite meku, glatku teksturu s mat učinkom. Aquakeep® tehnologija gel-kreme dizajnirana je da postupno otpušta vodu u kožu i da pruža trenutačni osjećaj svježine kojeg vidite i osjećate, a istovremeno na koži ostavlja puderast, a opet svjež mat učinak. Vaša koža nikada nije bila blistavija: tanke linije i pore su smanjene, a ten se doima glađim i ujednačenijim.

go to top