OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Kosa nogometaša Bruna Petkovića bira Dercos

Na setu snimanja nove kampanje za Dercos upitali smo ambasadora Dercosa, nogometaša Brunu Petkovića, o njegovom tipičnom radnom danu, navikama i tajnama iza postizanja vrhunskih rezultata

clanak slika

Danas smo na terenu, ali u jednoj netipičnoj svakodnevici snimanja kampanje za Dercos. Kako, za razliku od danas, izgleda jedan tvoj tipičan radni dan?

Ovisno o tome imamo li dva treninga ili jedan, ali najčešće su to lagani doručak i kava, odlazak na trening, istezanje i terapije, nakon toga tuširanje. Poslije tuširanja ručak i najčešće neko opuštanje uz neku seriju kao Casa del Papel ili ponekad uz neku knjigu.

Zamjećuješ li ikada da česti treninzi i tuširanja iritiraju tvoje vlasište?

Svakako u nogometu ima slučajeva problema s vlasištem. Iskreno, nisam to često primjećivao na sebi koliko sam primijetio da ima puno slučajeva među mojim suigračima. Sada ću preventivno biti osiguran, jer sam upoznao stručan tim ljudi koji su mi preporučili Dercos, koji je izvrstan za to.

Postižeš uistinu vrhunske rezultate, nerijetko u prijelomnim trenutcima u utakmicama. Postoji li tajna tvog uspjeha i samopouzdanja kad pucaš zadnji jedanaesterac na utakmici?

Prije svega treba biti svjestan svoje sposobnosti i imati vjeru u samog sebe da si sposoban zabiti gol. Ima puno motiva, ali samopouzdanje crpiš iz svega onoga što si postigao prije tog trenutka.

Kako je u posljednje vrijeme igrati na praznim tribinama?

Publika ti može u kriznim trenucima dati motiv i tih dodatnih par posto da daš još više od sebe, tako da često zna biti vrlo korisno.

Izjavio si da otkad znaš za sebe vidiš samo nogomet. Pretpostavljamo da si ostvario svoj dječački san. Koja je tvoja mala tajna za ostvarenje snova i postizanje uspjeha?

Svakako je važno jedno zdravo roditeljsko usmjerenje. Vjerujte u sebe i sigurno ćete prije ili kasnije ostvariti svoje rezultate.

#protivprhuti #kosabiradercos.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

dercos-sampon-protiv-prhuti-za-osjetljivo-vlasiste; bez-sulfata; vichy-dercos; masna-kosa; masno-tjeme; perut; bijele-ljuskice; seboreja; seboreicni-dermatitis; na-tjemenu

Šampon protiv prhuti za osjetljivo vlasište bez sulfata

( 4mišljenje )

go to top