OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Masaža lica: potaknite sjaj vaše kože ovom jednostavnom rutinom

Želite vašem tenu dati odmoran izgled? Vichyjevi stručni savjeti za masažu lica su brzi i jednostavni za upotpunitivašu jutarnju rutinu. Sve što vam je potrebno je 10 čistih prstiju i malo Minéral 89 boostera!

Masaža lica: potaknite sjaj vaše kože ovom jednostavnom rutinom
Facial massage

Korak 1: Aktivacija


Istisnite dvije kapi Vichy Minéral 89 boostera na (čiste) prste. Nježno utapkajte u lice pokretima naprijed-natrag. To će aktivirati mikrocirkulaciju kože i potaknuti krvotok dok ujednačeno nanosimo teksturu proizvoda na lice. Potom utrljajte višak proizvoda dok masirate lice od sljepoočnica prema vilici u smjeru prema gore i van.

Korak 2: Vraćanje punoće


Sljedeći korak? Vraćanje punoće koži i priprema za naporan dan. Započnite otvaranjem crta lica pokretom „velikog broja 8“. Lijevom rukom s lijeve strane lica i desnom s desne čvrstim pokretima nacrtajte veliki poukrug od vrha brade do čela. Koristite istu tehniku za područje oko očiju stišćući malo laganije ovaj put: postavite oba palca na vrh jagodica, napravite širok krug oko očiju kažiprstima. Masirajte od unutarnjeg kuta oka (gdje se nalazi suzni kanal) preko obrva te oko sljepoočnica prije no što lagano izmasirate područje ispod očiju.

Korak 3: opuštanje


Završite s „velikim brojem 9“: postavite palac i kažiprst  kao da štipkate vanjske konture lica, nježno crtajte brojku 9 iznad i oko očiju te sljepoočnica čvršće stišćući kad završite kod obraza. Rezultat: vaša bi koža trebala biti osvježena, oživljena i spremna za dan pred vama![1] CF: Pokreti nanošenja 8 i 9

VAŠA RUTINA

 • Vichy M89 promo
  vichy-mineral-89-dnevni-booster-za-snazniju-i-puniju-kozu-serum-za-lice-njega lica-hijaluronska-kiselina

  MINÉRAL 89

  Snažnija i punija koža sa hijaluronskom kiselinom

  Dnevna njega

  INOVACIJA: Vaša dnevna doza za snažniju kožu

 • Najčitanije

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Njega Lica

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Već je svima dobro poznato kako bilo koji make-up proizvod izgleda bolje na zdravoj i njegovanoj koži. Pri tome isključivo mislim na svakodnevnu higijenu uklanjanja šminke prije spavanja, temeljitog čišćenja koje uklanja sve nečistoće s lica i primjerenu njegu za Vaš tip kože. Isti postupak se ponavlja i ujutro kako bi se make-up nanosio na čistu kožu.

  Pročitaj članak

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  go to top