OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Minéral 89 preporučuje se nakon estetskih tretmana i pilinga za smirivanje i obnovu osjetljive kože

Jedinstveni sastav dnevnog boostera Minéral 89 čini ga pogodnim za korištenje na svim tipovima kože pa i osjetljivoj i rekativnoj. Minéral 89 kožu hidrira i obnavlja te se stoga može koristiti i nakon estetskih tretmana. U nastavku teksta pročitajte dva razloga zašto Minéral 89 preporuča dr.med. Anamaria Balić, spec. dermatovenerologije.

anamaria-balic1. Jedinstveni sastav Minéral 89 boostera pogodan je za sve tipove kože, čak i osjetljivu kožu

Minéral 89 ne sadrži silikone, parabene, mirise, bojila, ni alkohol pa samim time postoji manja vjerojatnost razvoja iritativne kožne reakcije, ali i zbog manjeg alergenog potencijala, nastanka pravih kontaktnih alergijskih reakcija.

Samim time siguran je za korištenje u svih tipova kože pa i pretjerano reaktivne kože sklone crvenilu tj. rozaceji. Suhu kožu on će dubinski hidratizirati, osjetljivu neće iziritirati dok će masnu hidratizirati bez komedogenog učinka. Njegova gelasta prozračna podloga i sastav kojeg u najvećem postotku čini voda zatim hijaluronska kiselina i glicerol, doprinosi laganom nanošenju, brzom upijanju te samim time dobroj toleranciji od strane korisnika svih tipova kože.

2. Minéral 89 obnavlja i jača kožu te ga se stoga preporuča koristiti nakon estetskih tretmana,

Zbog iznimno dobre podnošljivosti, lakoće aplikacije i multiplih dobrobiti hijaluronske kiseline koja vlaži, štiti, jača i obnavlja kožnu barijeru, glicerina koji hiratizira i zadržava vlagu te minerala koji štite od štetnog utjecaja slobodnih radikala i dodatnog oštećenja, Minéral 89 preporučujem koristiti nakon estetskih tretmana, poglavito abrazivnih poput lasera i kemijskih pilinga.

Siguran je i podnošljiv za primjenu nakon estetskih tretmana jer ne sadrži alkohol koji nakon abrazivnih tretmana može uzrokovati dodatnu iritaciju, crvenilo i pečenje kože. Također doprinosi bržem zacjeljivanju te jačanju oslabljene kožne barijere uzrokovane samim estetskim tretmanom čineći je manje otpornom na vanjske štetne utjecaje poput UV zračenja, ali i na bakterijske te virusne infekcije kože.

Njegovom primjenom nakon estetskih tretmana smanjuje se i subjektivni osjećaj zatezanja, svrbeža i pečenja, sto doprinosi pojačanom zadovoljstvu pacijenata koji su se podvrgnuli estetskom zahvatu. Također, Minéral 89 idealna je nadopuna estetskim tretmanima kao svakodnevna njega koja doprinosi boljem, svježijem i zdravijem izgledu.

dr.med. Anamaria Balić, spec. dermatovenerologije

VAŠA RUTINA

 • Vichy M89 promo
  vichy-mineral-89-dnevni-booster-za-snazniju-i-puniju-kozu-serum-za-lice-njega lica-hijaluronska-kiselina

  MINÉRAL 89

  Snažnija i punija koža sa hijaluronskom kiselinom

  Dnevna njega

  INOVACIJA: Vaša dnevna doza za snažniju kožu

 • Najčitanije

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Njega Lica

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Već je svima dobro poznato kako bilo koji make-up proizvod izgleda bolje na zdravoj i njegovanoj koži. Pri tome isključivo mislim na svakodnevnu higijenu uklanjanja šminke prije spavanja, temeljitog čišćenja koje uklanja sve nečistoće s lica i primjerenu njegu za Vaš tip kože. Isti postupak se ponavlja i ujutro kako bi se make-up nanosio na čistu kožu.

  Pročitaj članak

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  go to top