OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Minéral 89 sadrži termalnu vodu Vichy obogaćenu s 15 minerala, hijaluronskom kiselinom i glicerinom koji jačaju kožnu barijeru i štite kožu od vanjskih utjecajam

Jedinstvena kombinacija sastojaka Vichy dnevnog boostera Minéral 89 čini ga idealnom njegom kože lice za osobe izložene stresu i drugim štetnim vanjskim utjecajima koje užurbani gradski način života podrazumijeva. Glavni razlog zašto Minéral 89 preporuča dr.med. Anamaria Balić, spec. dermatovenerologije pročitajte u nastavku teksta.

anamaria-balic1. Minéral 89 štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja poput zagađenja, stresa i nedostatka sna

Minéral 89,  zbog svog zaštitnog karaktera za koji su zaslužna Vichy termalna voda obogaćena s 15 esencijalnih minerala, hijaluronska kiselina i glicerin koji doprinose jačanju kožne barijere, preporučujem za zaštitu kože od štetnih vanjskih utjecaja poglavito u osoba koje su izložene neprekidnom stresu, ne samo psihološkom za koji se zna da doprinosi disfunkciji kožne barijere, nego i vanjskim stresogenima odnosno štetnim utjecajima poput zagađenja zraka, duhanskog dima, radijacije, toksina, iritansa, oksidativnog stresa i deprivacije sna.

I sami svjedočimo mnogobrojnim posljedicama stresnog i užurbanog gradskog načina života na brojne organske sustave pa tako i kožu koja u takvim uvjetima postaje beživotna, umorna, siva, promijenjene kvalitete i tonusa, ali i sklonija raznim infekcijama i razvoju kožnih oboljena kao sto su akne, atopijski dermatitis, kontaktni dermatitis i brojne druge u kojima intrinzični i ekstrinzični stresogeni faktori imaju bitnu ulogu patogenezi. Ovaj serum ne samo da štiti kožu od stetnih vanjskih utjecaja nego ju čini ujedno i punijom, snažnijom, mekšom, ujednačenijeg tena, a samim time pojedince koji ga koriste čini odmornijima, svježijima i zdravijima. Ovo je jedan od onih proizvoda koji pruža efekt svježine i ‘’jutarnjeg sjaja dobro prospavane noći’’.

dr.med. Anamaria Balić, spec. dermatovenerologije

Objavljeno

go to top