OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Minéral 89 sadrži termalnu vodu Vichy obogaćenu s 15 minerala, hijaluronskom kiselinom i glicerinom koji jačaju kožnu barijeru i štite kožu od vanjskih utjecajam

Jedinstvena kombinacija sastojaka Vichy dnevnog boostera Minéral 89 čini ga idealnom njegom kože lice za osobe izložene stresu i drugim štetnim vanjskim utjecajima koje užurbani gradski način života podrazumijeva. Glavni razlog zašto Minéral 89 preporuča dr.med. Anamaria Balić, spec. dermatovenerologije pročitajte u nastavku teksta.

anamaria-balic1. Minéral 89 štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja poput zagađenja, stresa i nedostatka sna

Minéral 89,  zbog svog zaštitnog karaktera za koji su zaslužna Vichy termalna voda obogaćena s 15 esencijalnih minerala, hijaluronska kiselina i glicerin koji doprinose jačanju kožne barijere, preporučujem za zaštitu kože od štetnih vanjskih utjecaja poglavito u osoba koje su izložene neprekidnom stresu, ne samo psihološkom za koji se zna da doprinosi disfunkciji kožne barijere, nego i vanjskim stresogenima odnosno štetnim utjecajima poput zagađenja zraka, duhanskog dima, radijacije, toksina, iritansa, oksidativnog stresa i deprivacije sna.

I sami svjedočimo mnogobrojnim posljedicama stresnog i užurbanog gradskog načina života na brojne organske sustave pa tako i kožu koja u takvim uvjetima postaje beživotna, umorna, siva, promijenjene kvalitete i tonusa, ali i sklonija raznim infekcijama i razvoju kožnih oboljena kao sto su akne, atopijski dermatitis, kontaktni dermatitis i brojne druge u kojima intrinzični i ekstrinzični stresogeni faktori imaju bitnu ulogu patogenezi. Ovaj serum ne samo da štiti kožu od stetnih vanjskih utjecaja nego ju čini ujedno i punijom, snažnijom, mekšom, ujednačenijeg tena, a samim time pojedince koji ga koriste čini odmornijima, svježijima i zdravijima. Ovo je jedan od onih proizvoda koji pruža efekt svježine i ‘’jutarnjeg sjaja dobro prospavane noći’’.

dr.med. Anamaria Balić, spec. dermatovenerologije

VAŠA RUTINA

 • Vichy M89 promo
  vichy-mineral-89-dnevni-booster-za-snazniju-i-puniju-kozu-serum-za-lice-njega lica-hijaluronska-kiselina

  MINÉRAL 89

  Snažnija i punija koža sa hijaluronskom kiselinom

  Dnevna njega

  INOVACIJA: Vaša dnevna doza za snažniju kožu

 • Najčitanije

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Njega Lica

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Već je svima dobro poznato kako bilo koji make-up proizvod izgleda bolje na zdravoj i njegovanoj koži. Pri tome isključivo mislim na svakodnevnu higijenu uklanjanja šminke prije spavanja, temeljitog čišćenja koje uklanja sve nečistoće s lica i primjerenu njegu za Vaš tip kože. Isti postupak se ponavlja i ujutro kako bi se make-up nanosio na čistu kožu.

  Pročitaj članak

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  go to top