OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

NA KOJI NAČIN ZAGAĐENI ZRAK UTJEČE NA NAŠU KOŽU?

Zagađenje je svugdje oko nas, a u velikim gradovima je gotovo neizbježno. Osim što loše utječe na naš organizam, jeste li znali da podjednako loš utjecaj ima i na našu kožu?

Ako živite u gradu više ste izloženi česticama zagađenja koje s vremenom imaju mogućnost stvaranja slobodnih radikala koji negativno utječu na našu kožu. Prianjanjem na našu kožu oni oslabljuju njezinu barijernu funkciju kao i njezin fiziološki pH. Time koža postaje osjetljivija, izgleda umorno i sivo, gubi svoj zdravi sjaj i punoću.

zagadjenje

Koža predstavlja zaštitnu barijeru koja djeluje u dva smjera: sprječava prodiranje stranih materija i mikroorganizama iz vanjske sredine, dok, s druge strane, onemogućuje gubitak vode i drugih tvari iz organizma, pojašnjava dr. spec. dermatolog. Vikalo. Oslabljen zaštitni sloj kože dovodi do smanjenja barijerne funkcije kože. Gube se čvrste veze između stanica rožnatog ( vanjskog ) sloja kože što omogućuje lakši prodor bakterija i alergena, a dolazi i do povećanog transepidermalnog gubitka vode. Posljedica toga je dehidrirana, suha i oslabljena koža.

ZAPOČNITE S BORBOM PROTIV UTJECAJA ZAGAĐENJA NA KOŽU!

Minéral 89 booster

Jeste li znali da jedinstvena tekstura Minéral 89 boostera sadrži „anti- pollution“ tehnologiju koja djeluje kao prva linija obrane kože od zagađenja? Na taj način blokira čestice zagađenja od prianjanja na kožu i čini ju otpornijom.

Dr. spec. dermatolog. Vikalo objašnjava kako Minéral 89 booster svojim jedinstvenim sastavom predstavlja prvu liniju obrane od vanjskih zagađenja tako što jača barijernu funkciju kože. Dalje naglašava kako ovaj ultrahidratantni booster, zahvaljujući visokom udjelu Vichy vulkanske vode (89%) i hijaluronskoj kiselini koja ima moć privlačenja 100 puta više vode od svoje težine, jača hidrolipidnu barijeru, a fizičku time što jača adheziju stanica rožnatog sloja. Minéral 89 uravnotežuje pH kože, štiti kožu od utjecaja slobodnih radikala te je koža nakon korištenja punija i zdravijeg sjaja.

Koža je najveći organ našeg tijela, kao i prva i najbolja obrana od čestica zagađenja koje s vremenom mogu oslabiti njezinu funkciju. Korištenjem Minéral 89 boostera pomogni svojoj koži u obrani i pruži joj zaštitu od vanjskih agresivnih tvari.

Objavljeno

go to top