OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Najbolji savjeti za masažu kože za postizanje blistavosti

Kad je riječ o nanošenju njege za kožu, jeste li znali da je tehnika ključna za aktivaciju Vašeg proizvoda?

Najbolji savjeti za masažu kože za postizanje blistavosti

Nastavite čitati i naći ćete savjete kako unaprijediti  jutarnju i večernju rutinu te kako maksimizirati snagu sastojaka u njezi. 

Prava tehnika: dobrobiti masaže kože

Za savršen kraj dugog tjedna masaža lica nije samo odličan način opuštanja nagomilane napetosti, već ona i preoblikuje Vašu kožu. Ako se pravilno radi, masaža lica može pomoći u smanjenju pojave linija i bora, zategnuti kožu, potaknuti mikrocirkulaciju i poboljšati krvotok za blistaviju kožu. Štoviše, uključivanje masaže lica u rutinu njege kože pomoći će sastojcima iz proizvoda bolje upijanje u kožu što omogućuje da se maksimalno iskoriste dobrobiti njege za kožu. Što nam se tu točno ne bi sviđalo?

Savjeti za masažu lica: kako maksimalno iskoristiti proizvod za njegu kože

Znamo da je to očito, no ponovit ćemo da je prije početka masaže lica važno oprati ruke i temeljito ukoniti make-up kako biste izbjegli širenje bakterija s lica na proizvod. Osušite ručnikom lice i nanesite ulje ili serum. Osim što će prsti lakše kliziti po površini kože, započinjanje sa slabijim proizvodima na bazi ulja omogućuje da proizvod dublje prodire u kožu pojačavajući učunkovitost hidratantne njege ili dnevne kreme koja je gušće konzistencije. Koristite slabije proizvode kao bazu, a potom bogatije proizvode na bazi vode koji će u koži zadržati dragocjene sastojke.

Kome je potreban kozmetički salon? Donosimo Vam savjete kako napraviti stručnu masažu kod kuće.

Vršcima prstiju radite široke krugove po vratu i ispod brade u smjeru lica. Pripazite na pritisak: koža lica nježnija je no na drugim dijelovima tijela, stoga ne pritišćite prejako. Nastavite prema vilici i vanjskom rubu obraza u smjeru jagodica. Nježno pritišćite vršcima prstiju prema gore i prema van što će potaknuti cirkulaciju, no pripazite da kožu ne vučete prema dolje. Završite širokim, kružnim potezima od sljepoočnica prema sredini čela i nazad, a potom prstenjakom lagano tapkajte po koži ispod očiju protiv nadutosti i za jasniji ten.

VAŠA RUTINA

 • idealia-dnevna-njega-normalna-mjesovita-koza; pore-bore-umor-ten
 • Najčitanije

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Njega Lica

  Odabrati pravi puder? Ništa lakše uz male tajne Dajane Pajkić

  Već je svima dobro poznato kako bilo koji make-up proizvod izgleda bolje na zdravoj i njegovanoj koži. Pri tome isključivo mislim na svakodnevnu higijenu uklanjanja šminke prije spavanja, temeljitog čišćenja koje uklanja sve nečistoće s lica i primjerenu njegu za Vaš tip kože. Isti postupak se ponavlja i ujutro kako bi se make-up nanosio na čistu kožu.

  Pročitaj članak

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  go to top