OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Najbolji savjeti za masažu kože za postizanje blistavosti

Kad je riječ o nanošenju njege za kožu, jeste li znali da je tehnika ključna za aktivaciju Vašeg proizvoda?

Najbolji savjeti za masažu kože za postizanje blistavosti

Nastavite čitati i naći ćete savjete kako unaprijediti  jutarnju i večernju rutinu te kako maksimizirati snagu sastojaka u njezi. 

Prava tehnika: dobrobiti masaže kože

Za savršen kraj dugog tjedna masaža lica nije samo odličan način opuštanja nagomilane napetosti, već ona i preoblikuje Vašu kožu. Ako se pravilno radi, masaža lica može pomoći u smanjenju pojave linija i bora, zategnuti kožu, potaknuti mikrocirkulaciju i poboljšati krvotok za blistaviju kožu. Štoviše, uključivanje masaže lica u rutinu njege kože pomoći će sastojcima iz proizvoda bolje upijanje u kožu što omogućuje da se maksimalno iskoriste dobrobiti njege za kožu. Što nam se tu točno ne bi sviđalo?

Savjeti za masažu lica: kako maksimalno iskoristiti proizvod za njegu kože

Znamo da je to očito, no ponovit ćemo da je prije početka masaže lica važno oprati ruke i temeljito ukoniti make-up kako biste izbjegli širenje bakterija s lica na proizvod. Osušite ručnikom lice i nanesite ulje ili serum. Osim što će prsti lakše kliziti po površini kože, započinjanje sa slabijim proizvodima na bazi ulja omogućuje da proizvod dublje prodire u kožu pojačavajući učunkovitost hidratantne njege ili dnevne kreme koja je gušće konzistencije. Koristite slabije proizvode kao bazu, a potom bogatije proizvode na bazi vode koji će u koži zadržati dragocjene sastojke.

Kome je potreban kozmetički salon? Donosimo Vam savjete kako napraviti stručnu masažu kod kuće.

Vršcima prstiju radite široke krugove po vratu i ispod brade u smjeru lica. Pripazite na pritisak: koža lica nježnija je no na drugim dijelovima tijela, stoga ne pritišćite prejako. Nastavite prema vilici i vanjskom rubu obraza u smjeru jagodica. Nježno pritišćite vršcima prstiju prema gore i prema van što će potaknuti cirkulaciju, no pripazite da kožu ne vučete prema dolje. Završite širokim, kružnim potezima od sljepoočnica prema sredini čela i nazad, a potom prstenjakom lagano tapkajte po koži ispod očiju protiv nadutosti i za jasniji ten.

go to top