OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Neovadiol koži vraća ono što joj menopauza oduzima: revolucija u njezi kože za žene preko 45 godina

Je li moguće imati lijepu, mladoliku kožu i u menopauzi?

Neovadiol koži vraća ono što joj menopauza oduzima: revolucija u njezi kože za žene preko 45 godina

Zahvaljujući 14-godišnjim istraživanjima i novom nadomjesnom kozmetičkom kompleksu koji objedinuje 4 aktivna sastojka iznimnog anti-age djelovanja taj je san postao stvarnost uz posljednju generaciju njege Neovadiol.  

akon 50. godine duboke hormonalne promjene koje se javljaju oko menopauze  mogu ostaviti vidljive tragove na koži i učiniti je suhom, hrapavom, bez sjaja, čvrstoće i punoće. Je li moguće oživjeti Vašu kožu i postići blistav, lijep ten u ovom specifičnom periodu života? Uz Neovadiol iz Laboratorija Vichy -  odgovor je da.

Zahvaljujući otkrićima 14-godišnjih kliničkih istraživanja i 4 snažna aktivna sastoka Neovadiol nadomjesni kompleks* predstavlja revolucionarno anti-age rješenje za njegu kože, koje koži u menopauzi vraća većinu onog što joj nedostaje oživljavajući njenu unutarnju ljepotu i vraćajući joj izgled i osjećaj mladolikog tena. Vaša je koža u trenu svježa i blistava, čvršća i punja te preoblikovana na svim razinama. Evo kako:

Dramatično čvršća i gušća koža: Pro-Xylane


Neovadiol nadomjesni kompleks* uključuje sastojak Pro-Xylane koji obnavlja gustoću, volumen i čvrstoću kod kože koja stari i na koju utječu hormonalni poremećaji menopauze. Ovaj patentirani aktivni astojak pomaže u porastu razine kolagena u koži dramatično poboljšavajući njenu teksturu i izgled te se ona doima punijom i glađom uz blistaviji i ujednačeniji ton. Tanke linije manje su primjetne, a koža je punija i gušća - preoblikovana na svim razinama. Sastojak djeluje i na probleme s pigmentacijom.

Pročistite i zagladite kožu pomoću sastojka Hepes


Druga tajna punije i mlađe kože je Hepes, sastojak koji pomaže pri zaglađivanju kože i koji ističe njenu prirodnu svježinu i sjaj te obnavlja ujednačenu i meku teksturu kože. Potiče staničnu obnovu i učinkovito djeluje na hrapava i suha područja preoblikujući teksturu tena kako biste se osjećali i izgledali mlađe.

Vratite tenu vlagu i svježinu pomoću glicerina


Koža u menopauzi često zahtijeva njegu koja nadomiješta izgubljenu vlagu. Glicerin je sastojak koji zadržava vodu u vanjskim slojevima kože i nudi osjećaj ugode te neprekidnu hidrataciju. Vaš je ten ugodno mek i osvježen cijeloga dana; problemi sa suhoćom kože su riješeni.

Potičite prirodnu tvorbu masnoća uz sastojak Hedione


Posljednji sastojak koji će otkriti mladolik izgled Vaše kože je Hedione, sastojak dobiven iz jasmina koji potiče tvorbu prirodnih lipida (sebuma) u epidermisu kojih često uvelike nedostaje tijekom menopauze. Neovadiol nadomjesni kompleks pomaže Vašoj koži pri obnovi ovih dragocjenih prirodnih masnoća dajući koži elastičnost i mladolik izgled. 

* Nadomjesni kozmetički kompleks.

go to top