OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Nova njega koja djeluje na starenje kože

SLOW ÂGE je jedinstvena kombinacija ekstrakta korijena bajkalske kapice antioksidacijskog djelovanja, probioičkog sastojka bifidus koji jača kožu i Vichy mineralizirane termalne vode.

Bajkalska kapica: antioksidacijsko djelovanje

Laboratoriji Vichy su odabrali bajkalsku kapicu između tisuća biljnih vrsta koje postoje u Kini. Dolazi iz pokrajine Shaanxi koja je snažno izložena UV zračenju i hladnoći te je morala razviti nevjerojatnu otpornost. Snagu pronalazi u svom korijenju kojeg nazivaju i "zlatnim korijenjem".

Bajkalska kapica se već 2.000 godina koristi kao jedna od 50 ključnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini. Laboratoriji Vichy su dokazali njena nevjerojatna antioksidacijska svojstva, kao i da je spektar tog djelovanja jači od onog u referentnih molekula poput vitamina C i E.

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru.

Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum i jača zaštitnu barijeru kože koja postaje manje osjetljiva na štetne utjecaje iz okoline. Rezultat je smanjena suhoća i osjetljivost kože.

Mineralizirana termalna voda Vichy: snaga iz prirode

Nalazi se u srcu svih Vichy proizvoda, jača kožu i obogaćuje svaku formulu putem svojih 15 minerala.

Dolazi s područja francuskih vulkana i ima jedinstven i ujednačen sadržaj minerala. 15 znanstvenih ispitivanja dokazalo je njenu sposobnost vraćanja ravnoteže te jačanja i obnavljanja kože koja je potom snažnija i otpornija na štetne utjecaje.

Objavljeno

go to top