OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Ojačajte i umirite svoju kožu mineraliziranom termalnom vodom

Zategnutost, crvenilo ili alergijske reakcije znakovi su koje Vam šalje Vaša koža kada se osjeća ugroženom. Ali, da li ste znali da svakodnevna upotreba mineralizirane termalne vode Vichy omogućava jačanje i smirivanje kože? Pogledajze video kao dokaz!

Ojačajte i umirite svoju kožu mineraliziranom termalnom vodom

Vichy ispitivanje


Kako bismo dokazali moć osnaživanja mineralizirane termalne vode, Vichy je proveo ispitivanje na dva jajeta. Jedno je bilo uronjeno u običnu vodu, a drugo u mineraliziranu termalnu vodu Vichy. Nakon šest dana, izvađena su iz vode i udarena jedno o drugo kako bi se izmjerila jačina. Rezultat: jaje uronjeno u običnu vodu je puklo, dok je ono koje je bilo u mineraliziranoj termalnoj vodi ostalo netaknuto. Dokaz: njegova ljuska je ojačana mineralnom moći mineralizirane termalne vode Vichy .

Iznimna mineralnost

Ukoliko mineralizirana termalna voda Vichy jača vašu kožu i umiruje je, to je zato što sadrži 15 minerala. To su:
. Kalcij: zaštita.
. Magnezij: stimulira regeneraciju.
. Mangan: antioksidans.
. Kalij: hidriranje kože.
. Silicij: stimulira regeneraciju.

Ova "košara minerala" pruža udobnost za osjetljivu kožu, ublažavajući utjecaj iritacije koja nastaje zbog neprijateljskog okruženja: onečišćenje, klimatske promjene, stres itd. Da i ne spominjemo njenu ulogu u zaštiti koja omogućava koži da se djelotvornije bori protiv vanjskih agresora.

Vichy Mineralizing Water makes your skin stronger!

video proof

go to top