OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

One su rekle DA koži s manje bora!

S obzirom na to da se potrebe kože mijenjaju u zavisnosti od godina i niza drugih faktora, poput godišnjih doba, stresa, trudnoće ili menopauze, jako je važno prilagoditi njegu potrebama kože i životnom dobu.

One su rekle DA koži s manje bora!
vichy skupna 1

Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože.

To potvrđuju i poznate dame Ivana Mišerić, Isabella Rakonić, Nataša Janjić i Lidija Šeatović koje su među Vichy linijama za anti-age njegu pronašle favorite koji su prilagođeni njihovim potrebama i životnim stilovima.

Ivana Miseric

Ivana Mišerić
, radijska voditeljica, odabrala je njegu Idéalia. Daje joj blistavu kožu, punu energije, koju njezino lice isijava i na fotografijama:

»Uz užurbani raspored, nemam puno vremena za njegu svoje kože. Zato je Idealia upravo ono što sam tražila – uz nju jednostavno uvijek blistam puna energije.«

Isabella Rakonic

Isabella Rakonić
, modna blogerica koju možete pratiti na blogu The Pile of Style , odlučila se za njegu Slow Âge. Jača kožu i daje joj mladenački izgled, unatoč njenom brzom životnom stilu:


»Slow Age me oduševio! Uz njega, stanem na tren, udahnem i odvojim dnevno pet minuta za sebe i svoju kožu. A rezultati ne izostaju.«

Natasa Janjic

Nataša Janjić
, poznata kazališna i filmska glumica,  unatoč stresnom ritmu nije se odrekla svoje rutine njegom Liftactiv. Učvršćuje kožu i ublažava bore koje se pojavljuju uslijed naporne svakodnevnice: 

»Anti-age njega je stvar o kojoj bi svaka žena trebala razmišljati – neovisno o godinama. Zato je Vichy ovdje kako bi nam olakšao stvari. Moj izbor je Liftactiv njega uz koju je moja koža čvrsta, a bore – samo smijalice.«

Lidija

Lidija Šeatović
, lifestyle blogerica koju možete pratiti na blogu My Little Zagreb, pronašla je odgovor u njezi Neovadiol – izvrstan je odabir za njegu kože u menopauzi, s obzirom da ublažava njezine znakove:

» Moj izbor je Neovadiol linija. Našla sam anti-age njegu koja savršeno odgovara potrebama moje kože i prati me u svim fazama mog života pa tako i u ovoj zreloj, ali meni najljepšoj!«

Recite i Vi DA koži s manje bora, bez obzira na životno razdoblje u kojemu se nalazite. Do 31. ožujka 2018. iskoristite posebnu promociju Vichy-a u ljekarnama. Prilikom kupnje odabrane anti-age njege linija Idéalia, Slow Âge, Liftactiv ili Neovadiol primit ćete kutijicu s uzorcima rutine, 20% popusta na bilo koju Vichy anti-age njegu prema vlastitom odabiru i ekskluzivni uzorak proizvoda Mineral 89 koji uskoro dolazi u ljekarne.


Povjerite njegu Vaše kože Vichy-u, robnoj marki broj 1 u Anti-Age kategoriji u hrvatskim ljekarnama!*


* IQVIA Market Viewer Hrvatska, Anti-age tržište 82B3Z, 82B4Z, 82B5A, 82B5B, 82B5D, 82D2A, 82E1Z, 82J1A, 82J1B, 82J1C , Period 2017, Vrijednosna prodaja.

Objavljeno

go to top