NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HR Test : 'HR/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

One su rekle DA koži s manje bora!

vichy skupna 1

S obzirom na to da se potrebe kože mijenjaju u zavisnosti od godina i niza drugih faktora, poput godišnjih doba, stresa, trudnoće ili menopauze, jako je važno prilagoditi njegu potrebama kože i životnom dobu.

Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože.

To potvrđuju i poznate dame Ivana Mišerić, Isabella Rakonić, Nataša Janjić i Lidija Šeatović koje su među Vichy linijama za anti-age njegu pronašle favorite koji su prilagođeni njihovim potrebama i životnim stilovima.

Ivana Miseric

Ivana Mišerić
, radijska voditeljica, odabrala je njegu Idéalia. Daje joj blistavu kožu, punu energije, koju njezino lice isijava i na fotografijama:

»Uz užurbani raspored, nemam puno vremena za njegu svoje kože. Zato je Idealia upravo ono što sam tražila – uz nju jednostavno uvijek blistam puna energije.«

Isabella Rakonic

Isabella Rakonić
, modna blogerica koju možete pratiti na blogu The Pile of Style , odlučila se za njegu Slow Âge. Jača kožu i daje joj mladenački izgled, unatoč njenom brzom životnom stilu:


»Slow Age me oduševio! Uz njega, stanem na tren, udahnem i odvojim dnevno pet minuta za sebe i svoju kožu. A rezultati ne izostaju.«

Natasa Janjic

Nataša Janjić
, poznata kazališna i filmska glumica,  unatoč stresnom ritmu nije se odrekla svoje rutine njegom Liftactiv. Učvršćuje kožu i ublažava bore koje se pojavljuju uslijed naporne svakodnevnice: 

»Anti-age njega je stvar o kojoj bi svaka žena trebala razmišljati – neovisno o godinama. Zato je Vichy ovdje kako bi nam olakšao stvari. Moj izbor je Liftactiv njega uz koju je moja koža čvrsta, a bore – samo smijalice.«

Lidija

Lidija Šeatović
, lifestyle blogerica koju možete pratiti na blogu My Little Zagreb, pronašla je odgovor u njezi Neovadiol – izvrstan je odabir za njegu kože u menopauzi, s obzirom da ublažava njezine znakove:

» Moj izbor je Neovadiol linija. Našla sam anti-age njegu koja savršeno odgovara potrebama moje kože i prati me u svim fazama mog života pa tako i u ovoj zreloj, ali meni najljepšoj!«

Recite i Vi DA koži s manje bora, bez obzira na životno razdoblje u kojemu se nalazite. Do 31. ožujka 2018. iskoristite posebnu promociju Vichy-a u ljekarnama. Prilikom kupnje odabrane anti-age njege linija Idéalia, Slow Âge, Liftactiv ili Neovadiol primit ćete kutijicu s uzorcima rutine, 20% popusta na bilo koju Vichy anti-age njegu prema vlastitom odabiru i ekskluzivni uzorak proizvoda Mineral 89 koji uskoro dolazi u ljekarne.


Povjerite njegu Vaše kože Vichy-u, robnoj marki broj 1 u Anti-Age kategoriji u hrvatskim ljekarnama!*


* IQVIA Market Viewer Hrvatska, Anti-age tržište 82B3Z, 82B4Z, 82B5A, 82B5B, 82B5D, 82D2A, 82E1Z, 82J1A, 82J1B, 82J1C , Period 2017, Vrijednosna prodaja.

Naši kultni proizvodi

 • 21474Njega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom*
  * Koža izgleda kao da je ispunjena energijom.
  4.949NewIDÉALIANjega protiv znakova starenja kože

  Novo

  Njega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom* * Koža izgleda kao da je ispunjena energijom.
 • 13609SUPREME
  NORMALNA DO MJEŠOVITA KOŽA
  4.617LIFTACTIVFACE CAREDnevna njegaNjega protiv znakova starenja kože
  liftactiv-supreme
 • 20898Dnevna njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju4.6367NewSLOW ÂGENjega protiv znakova starenja kože

  Novo

  Dnevna  njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju
 • 17404NEOVADIOL NADOMJESNI KOMPLEKS*
  Napredna objavljujuća njega za zrelu kožu i kožu u menopauzi
  Normalna do mješovita osjetljiva koža
  * Nadomjesni kozmetički kompleks
  4.511NEOVADIOLNjega protiv znakova starenja kože
  NEOVADIOL NADOMJESNI KOMPLEKS* Napredna objavljujuća njega za zrelu kožu i kožu u menopauzi Normalna do mješovita osjetljiva koža * Nadomjesni kozmetički kompleks
 • Najčitanije

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  go to top