OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

OVIH BLAGDANA POKLONITE SVOJOJ KOŽI ZDRAV IZGLED

Turbulentna 2020. godina bliži se svome kraju, zima je pokucala na vrata, a blagdani su iza ugla. I dok nam se mislima roje nebrojena pitanja, vrijeme je da duboko udahnemo i da ovu prevrtljivu i nepredvidljivu godinu zaključimo tako da se konačno posvetimo samima sebi i da si darujemo svu ljubav i njegu koju zaslužujemo. Krenite od onog osnovnog – svoje kože.

Collagen front

KAKO BRINUTI O SVOJOJ KOŽI

Posvetite pažnju svojoj koži, štitite ju i jačajte.

Koži je sada više nego ikada potrebna pomoć u očuvanju njezine prirodne barijere. Lagana vodenasta tekstura boostera Mineral 89 stvorit će jak štit koji će obraniti kožu od svih utjecaja kojima je izložena tijekom hladnih, zimskih dana.

VICHY MINERAL 89

Održavajte svoju kožu svježom i čvrstom, razmazite ju.

Stvorite svoju dnevnu rutinu i budite joj vjerni. Zahvaljujući visokoj učinkovitosti naših formula, anti-age inovacija Liftactiv, izbor je brojnih žena i preporuka dermatologa. A, uz pomoć sofisticiranih tekstura i ugodnog mirisa, uživat ćete u vremenu kojeg posvećujete koži.

Collagen liftactiv

Prepoznajte promjene na svojoj koži i pristupite im pozitivno.

Vaša koža se prirodno razvija i mijenja tijekom vremena. Podrška smo ženama u svim fazama njihova života nudeći revolucionarna anti-age rješenja poput linije Neovadiol, njege za vraćanje sjaja, blistavosti i mladolikog tena koži u menopauzi.

Liftactiv krema

Za posebnu njegu kože, uz elegantni modni dodatak, ovih se blagdana odlučila i poznata regionalna fashion influencerica Dora Predojević. Dora je ustvrdila da zbog prirode svog posla uvijek prednost daje odjeći. No, pitate li ju da odabere između lijepe odjeće i lijepe kože kaže da će uvijek, bez razmišljanja, odabrati lijepu kožu.

Dora Predojevic

@dorica505

Ove godine, kupnjom svoje omiljene Vichy njege za lice, potražite ženski novčanik popularnog modela. Novčanik je dostupan dvije trendy boje: puder roza i bordo. Potražite i pažljivo odabrane testere proizvoda iz dnevne rutine po preporuci Vichy stručnjaka.

Vichy Minéral 89 i Liftactiv

go to top