NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HR Test : 'HR/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Polako sa starenjem kože

Pomiriti se s vlastitom kožom i zaštititi je od štetnih čimbenika koji ubrzavaju i vidljive i tihe znakove starenja put su k njenoj mladolikosti.

Zašto je važno pomiriti se s vlastitom kožom?

Uslijed neočekivanih promjena poput tankih linija oko očiju postajete svjesniji starenja. No željeli biste se suočiti s budućnošću spokojno i usredotočiti se na ono što je zaista važno, posebice zdravlje koje Vam je postalo prioritet.

Isto je i s Vašom kožom. Svaki dan gradi njenu budućnost, a zadovoljno starenje ovisi i o pozitivnom, proaktivnom stavu prema njezi kože i životu općenito. Iz tog je razloga Vichy odlučio osnažiti žene mogućnošću zadovoljnog starenja: polaganog, zdravog i dostojanstvenog.

Zadovoljno starenje: holistički pristup


Čišćenje: predjelo za kožu. Ujutro i navečer temeljito je čišćenje ključno pri uklanjanju atmosferskih toksina, viška sebuma, mrtvih stanica i poticanju prirodnog sjaja. Ako ne uklonite u potpunosti šminku prije spavanja, ona začepljuje pore i sprječava njenu prirodnu noćnu obnovu. 

Dubinska njega Vaše kože. Potpuna hidratacija, obnova i zaštita Vaše kože ključne su i potiču prirodnu zaštitu od ekspozoma (sveukupnost čimbenika iz okoliša štetnih za kožu). Slow Âge kožu čini snažnijom i zdravijom zahvaljujući inovativnoj kombinaciji aktivnih sastojaka: probiotičkim sastojcima koji osnažuju kožu, jedinstvenom spoju bajkalske kapice i Vichy mineralizirane termalne vode koja djeluje protiv oštećenja kože. 

Usporite, osjećajte se mladima, starite zadovoljnije. Osjećaji i prehrambene navike mogu također utjecati na proces starenja Vašeg tijela. 8 sati sna je neophodno, kao i ujednačena prehrana - dodaci kvalitetne hrane poput masne ribe (kuhane polako kako bi se sačuvale hranjive tvari), tamnozelenog lišća i tamnih bobica bogatih antioksidansima! Čisti proteini poput bjelanjaka i kikirikija potiču tvorbu kolagena.

Nađite vremena za opuštanje i cijenite život. Zašto ne redovito šetati prirodom s Vašim voljenima?

Briga o izgledu. Dobro nahranjena koža koja odiše zdravljem odlična je podloga za šminku. Vaše raspoloženje se dramatično popravlja kad se sami sebi nasmiješite u zrcalu. Potez smjelim jarkim crvenim ružem savršen je način dodavanja energije Vašem izgledu i raspoloženju!

Samopouzdanje: osnovna njega protiv bora. Julien Kaibeck, tvorac pokreta "spora kozmetika", preporučuje pogled u zrcalo i osmijeh samima sebi dodajući da je "osmijeh samima sebi pravi izvor sreće." Manje mislite na crte lica, a više na osjećaj blagostanja.

Naši kultni proizvodi

 • 20898Dnevna njega koja djeluje na znakove starenja
  u nastajanju
  4.6342NewSLOW ÂGENjega protiv znakova starenja kože

  Novo

  Dnevna  njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju
 • Najčitanije

  Stil

  Fermentirana hrana: vjerujte nam, Vaša će Vam koža biti zahvalna

  Naravno, ime možda ne zvuči posebno primamljivo, ali vjerujte nam kad Vam kažemo da biste trebali svakako obratiti pažnju na fermentiranu hranu ako želite poboljšati sveukupno zdravlje. Objasnit ćemo  čemu ta buka o zdravoj hrani u posljednje vrijeme te Vam reći koja je najbolja fermentirana hrana koju trebate uvrstiti u prehranu.

  Pročitaj članak

  go to top