OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Polako sa starenjem kože

Pomiriti se s vlastitom kožom i zaštititi je od štetnih čimbenika koji ubrzavaju i vidljive i tihe znakove starenja put su k njenoj mladolikosti.

Polako sa starenjem kože

Zašto je važno pomiriti se s vlastitom kožom?

Uslijed neočekivanih promjena poput tankih linija oko očiju postajete svjesniji starenja. No željeli biste se suočiti s budućnošću spokojno i usredotočiti se na ono što je zaista važno, posebice zdravlje koje Vam je postalo prioritet.

Isto je i s Vašom kožom. Svaki dan gradi njenu budućnost, a zadovoljno starenje ovisi i o pozitivnom, proaktivnom stavu prema njezi kože i životu općenito. Iz tog je razloga Vichy odlučio osnažiti žene mogućnošću zadovoljnog starenja: polaganog, zdravog i dostojanstvenog.

Zadovoljno starenje: holistički pristup


Čišćenje: predjelo za kožu. Ujutro i navečer temeljito je čišćenje ključno pri uklanjanju atmosferskih toksina, viška sebuma, mrtvih stanica i poticanju prirodnog sjaja. Ako ne uklonite u potpunosti šminku prije spavanja, ona začepljuje pore i sprječava njenu prirodnu noćnu obnovu. 

Dubinska njega Vaše kože. Potpuna hidratacija, obnova i zaštita Vaše kože ključne su i potiču prirodnu zaštitu od ekspozoma (sveukupnost čimbenika iz okoliša štetnih za kožu). Slow Âge kožu čini snažnijom i zdravijom zahvaljujući inovativnoj kombinaciji aktivnih sastojaka: probiotičkim sastojcima koji osnažuju kožu, jedinstvenom spoju bajkalske kapice i Vichy mineralizirane termalne vode koja djeluje protiv oštećenja kože. 

Usporite, osjećajte se mladima, starite zadovoljnije. Osjećaji i prehrambene navike mogu također utjecati na proces starenja Vašeg tijela. 8 sati sna je neophodno, kao i ujednačena prehrana - dodaci kvalitetne hrane poput masne ribe (kuhane polako kako bi se sačuvale hranjive tvari), tamnozelenog lišća i tamnih bobica bogatih antioksidansima! Čisti proteini poput bjelanjaka i kikirikija potiču tvorbu kolagena.

Nađite vremena za opuštanje i cijenite život. Zašto ne redovito šetati prirodom s Vašim voljenima?

Briga o izgledu. Dobro nahranjena koža koja odiše zdravljem odlična je podloga za šminku. Vaše raspoloženje se dramatično popravlja kad se sami sebi nasmiješite u zrcalu. Potez smjelim jarkim crvenim ružem savršen je način dodavanja energije Vašem izgledu i raspoloženju!

Samopouzdanje: osnovna njega protiv bora. Julien Kaibeck, tvorac pokreta "spora kozmetika", preporučuje pogled u zrcalo i osmijeh samima sebi dodajući da je "osmijeh samima sebi pravi izvor sreće." Manje mislite na crte lica, a više na osjećaj blagostanja.

Objavljeno

go to top