OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Razbijanje mitova: kad je sjajnoj koži potrebna anti-age njega

Popularna zabluda kaže da oni s masnom kožom moraju imati i sjajnu kožu i da nemaju tanke linije karakteristične za prerano starenje.

Razbijanje mitova: kad je sjajnoj koži potrebna anti-age njega

Poznati je mit da se na koži s masnim sjajem ne vide bore ili znakovi preranog starenja zahvaljujući visokoj razini sebuma. Ako ste stariji od 30 godina i brine Vas neugodni masni sjaj, potreban Vam je učinkovit anti-age proizvod za njegu, a ne proizvod koji djeluje samo na masni sjaj. Odabir odgovarajuće njege može biti pravi izazov. Nakon 40. godine učinkovite kreme protiv bora za mješovitu ili masnu kožu još je teže naći. 

Gel-krema za glatku i blistavu kožu: Idéalia rješenje

Sve se mijenja s novom Idéalia gel-kremom za glatku i blistavu mješovitu do masnu kožu formuliranom isključivo za odrasle koji se bore protiv masnog sjaja i znakova starenja. Obogaćena je kombuchom, fermentiranim ekstraktom crnog čaja, vitaminima i mineraliziranom termalnom vodom Vichy  te  vidljivo zaglađuje i popunjava kožu, pročišćava njenu teksturu, ujednačuje ten i obnavlja njegov prirodni sjaj.

Zdravi sjaj s nježnim mat učinkom

Za razliku od tolikih krema za mješovitu  ili masnu kožu, gel-krema Vašu kožu održava izuzetno hidratiziranom, svježom i bez masnoga sjaja što je čini najboljim novim hidratantnim gelom za masnu kožu. Njene patentirane Aquakeep® mikrosfere mogu apsorbirati i do 100  puta veću količinu vode od njihove težine. Progresivno otpuštaju vodu u kožu i daju joj trenutačni osjećaj svježine, kao i dugotrajan mat učinak. Koža je savršeno hidratizirana i osvježena, bez masnog sjaja, zdrava i blistava, a njena lagana, svilenkasta tekstura će Vas podsjetiti na hladni sorbet: kremast, a istovremeno svjež i baršunast na dodir. 

go to top