OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Šamponi protiv prhuti: 3 razloga zašto ih koristiti

Prva etapa pri uklanjanju prhuti: koristiti šampon protiv prhuti koji je rezultat najnovijih znanstvenih dostignuća. Recite stop prhuti zahvaljujući velikom otkriću!

#1: Prhut i svrbež: koristite (napokon) posebnu formulu

Prhut pogađa svaku treću ženu i svakog drugog muškarca.

Bilo da je suha ili masna, povremena gnjavaža je jednaka, svakodnevna i stresna. Može uzrokovati i komplekse kod ljudi koji se bore s tim problemom.

Značajke suhe prhuti su tanke ljuskice po cijelom vlasištu, posebice na zatiljku ili iza ušiju prije nego se odvoje same ili laganim češanjem.

Masna je prhut deblja, bolje prianja uz vlasište. Ukratko, vrijeme je da se riješimo bijele kose i pronađemo primjerenu formulu koja će sve promijeniti!

#2: Novi šamponi uravnotežuju mikrobiom

Posljednja su istraživanja mikrobioma vlasišta dokazala da ne uzrokuje samo jedna bakterija pojavu prhuti. Upravo neravnoteža ovog cjelokupnog ekosustava dovodi do svrbeža i prhuti.

Za potvrdu ovog revolucionarnog otkrića nova tehnologija mikrobioma sa selenom DS u šamponima DERCOS ispitana je u potpuno novim uvjetima. Ove šampone protiv prhuti koristile su osobe s tvrdokornom prhuti i jakim svrbežom u urbanoj sredini pod utjecjem stresa i umora*, čimbenika koji potiču pojavu i pogoršanje stanja prhuti.

#3: Šampon protiv prhuti: klinički uspjeh vidljiv u zrcalu

Gotovo je sa šamponima bez učinka na prhut.
Nove su formule znanstveno dokazane i  omogućuju:
· značajno smanjenje mikroorganizama odgovornih za nastanak prhuti
· povećanje markera ključnih za zdravo vlasište
· očuvanje bakterijske različitosti, poštivanje ravnoteže mikrobioma potrebne za zdravu barijeru kože

* Kliničko ispitivanje na 58 osoba tijekom 28 dana

VAŠA RUTINA

dercos-sampon-protiv-prhuti-za-osjetljivo-vlasiste; bez-sulfata; vichy-dercos; masna-kosa; masno-tjeme; perut; bijele-ljuskice; seboreja; seboreicni-dermatitis; na-tjemenu

Šampon protiv prhuti za osjetljivo vlasište bez sulfata

( 4mišljenje )

go to top